نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل اساسی با jQuery

  1. #1

    Unhappy مشکل اساسی با jQuery

    سلام به اساتید گرامی. بنده در حال طراحی سایت هستم. از 0 شروع کردم. رسیدم به قسمتی که نیاز هستش تا از jquey استفاده بشه ، البته در زمینه jquery تازه کارم.

    <script>
    $.noConflict();
    jQuery(document).ready(function(){
    jQuery(".deactive").on('click',function(e){
    e.preventDefault();
    jQuery(".recent-files_content li").remove();
    var z="<div id='recent-files_preloader'><img src='img/leaf_loader-92c71afae5b1019ae852e2e0825c1aba.gif' /></div>";
    jQuery(".recent_div").append(z);
    var x = jQuery(this).attr('href');
    jQuery(this).removeClass("deactive");
    jQuery(this).addClass("active");
    jQuery('.recent-files_content').load(x);
    jQuery('#recent-files_preloader').fadeOut();
    });
    jQuery(".active").on('click',function(e){
    e.preventDefault();
    var q="";
    });
    })( jQuery );
    </script>


    2 تا مشکل دارم

    1- کد های بالا وقتی صفحه برای اولین بار لود میشه بدون مشکل کار میکنند. امّا وقتی روی اون لینکی که باعث دوباره به کار افتادن (فراخوانی ) این کدها میشه فقط تا قسمت
       jQuery('.recent-files_content').load(x);
    کار میکنه. مشکل من چیه؟ اگه خیلی ضایع کد نوشتم شرمنده.
    2 - بنده 2 نوع لینک با کلاس های active و deactive دارم ، وقتی رو deactive کلیک میشه رویداد بالا باید رخ بده که البته میده ، و میخوام که وقتی روی لینک active کلیک میشه هیچ رخدادی روی نده ، در واقع نمیخوام لینک active اصلا کاری انجام بده واسه همین هم کد اضافه مربوط به active رو نوشتم. وقتی کد مربوط به deactive اجرا میشه همون لینک تغییر کلاس میده و به کلاس active تبدیل میشه ، و به صورت منطقی و طوری که کد نوشتم نباید کارکنه ولی بازم کار میکنه.
    تو وب سایت های انگلیسی سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد. امید وارم شما کمکم کنید. این مشکل داره روانیم میکنه پس کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: مشکل اساسی با jQuery

    این کد رو تست کنید:


    <script> $(document).on('click', ".deactive",function(e){

    e.preventDefault();

    $(".recent-files_content li").remove();

    var z="<div id='recent-files_preloader'><img src='img/leaf_loader-92c71afae5b1019ae852e2e0825c1aba.gif' /></div>";

    jQuery(".recent_div").append(z);
    var x = jQuery(this).attr('href');
    jQuery(this).removeClass("deactive");
    jQuery(this).addClass("active");
    jQuery('.recent-files_content').load(x);
    jQuery('#recent-files_preloader').fadeOut();
    });
    $(document).on('click',".active",function(e){
    e.preventDefault();
    var q="";
    });
    </script>






  3. #3

    نقل قول: مشکل اساسی با jQuery

    یعنی به شدت ممنونمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممم

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل اساسی در یک پروجه
    نوشته شده توسط mahyaaar در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 22:40 عصر
  2. مشکل اساسی ؟؟؟؟؟!!!!!!
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 09:20 صبح
  3. مشکل اساسی در upload کردن و نوشتن در database
    نوشته شده توسط mraminr در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1384, 17:43 عصر
  4. یک مشکل اساسی لطفا سریعا کمک کنید
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آبان 1383, 06:16 صبح
  5. یه مشکل اساسی در DBISAM
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1382, 07:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •