نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از مطالب html

  1. #1

    استفاده از مطالب html

    سلام ی برنامه درست کردم ک مطالبش بصورت html بود و متن و تصویر باهم بودن حالا بازار گیر داده و این رو گفته :
    نمایش محتوای آفلاین HTML داخل WebView اگر چه کار راحتی است ولی لازم است همین کار هم با دقت فراوانی صورت پذیرد تا کاربر حس نکند در حال مرور یک صفحهٔ اینترنتی در برنامهٔ شما است. به عنوان مثال برای فرار از پیاده‌سازی قابلیت تغییر اندازهٔ متن به صورت استاندارد، WebView راه ساده‌ای به نظر می‌رسد ولی نتیجهٔ این کار معمولاً بسیار بی‌کیفیت‌تر از آنچه انتظار می‌رود خواهد بود.
    بنظر شما باید چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: استفاده از مطالب html

    بازار بعضي وقت ها بيشنهادات خوبي ميده درسته
    براي طراحي html بايد دقت عمل بالا باشه
    بعني رنگ متن و اندازه متن رو توي طراحي لحاظ كنيد براي انواع صفحه نمايش.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از مطالب html

    نقل قول نوشته شده توسط SASAN_AH مشاهده تاپیک
    بازار بعضي وقت ها بيشنهادات خوبي ميده درسته
    براي طراحي html بايد دقت عمل بالا باشه
    بعني رنگ متن و اندازه متن رو توي طراحي لحاظ كنيد براي انواع صفحه نمايش.
    میشه بیشتر توضیح بدید؟یکم راهنمایی کنید که من چیکار کنم الان؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SASAN_AH
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    بوشـــــهر
    پست
    175

    نقل قول: استفاده از مطالب html

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید؟یکم راهنمایی کنید که من چیکار کنم الان؟

    شما بايد در طراحي html فاصله ها و رنگ متن و همچنين فونت اون ها رو در استفاده دقت كنيد
    از عكس هاي با تناسب براي انواع صفحات نمايش
    امكاناتي رو ebview اضافه كنيد براي راحتي كار باهاش.
    web view و html رو سرچ كنيد

  5. #5

    نقل قول: استفاده از مطالب html

    از اینترفیس ImageGetter استفاده کنید. به این صورت

    public class HelpActivity extends Activity implements ImageGetter{

    TextView message;

    @SuppressLint("NewApi")
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_help);

    message = (TextView) findViewById (R.id.TextViewMessage);

    String html = "<b> hello world! </b> this is fisrt image <img src ='image1' /> and second image <img src='image2' >";
    message.setText(Html.fromHtml(html, this, null));
    message.setBackgroundColor(0x00000000);

    }



    @Override
    public Drawable getDrawable(String source) {
    // برای این مثال source برابر است با image1 و image2
    int id = getResources().getIdentifier(source, "drawable", getPackageName());

    Drawable d = getResources().getDrawable(id);
    d.setBounds(0,0,d.getIntrinsicWidth(),d.getIntrins icHeight());
    return d;
    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از فایلهای Html در برنامه نویسی VC++‎
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 00:46 صبح
  2. ارایه پیشنهاد(ساخت راهنما برای vb با استفاده از مطالب سایت)
    نوشته شده توسط mn_na در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 08:55 صبح
  3. استفاده از کنترل HTML
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 17:38 عصر
  4. استفاده از کنترلهای HTML
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •