نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه یک جمله را در جاوا بگیریم ؟

  1. #1

    چگونه یک جمله را در جاوا بگیریم ؟

    سلام خسته نباشید

    ببخشید من یک سوالی دارم اونم این هست که چگونه میشه یک جمله را گرفت ؟

    مثلا جمله ی :


    welcome and hi

    اینجا 3 تا کلمه هست و 3 تا متغیر میخواد ولی ما تعداد کلمه ها را نمیدونیم ! اگر بگید تابع اش چیست ممنون میشوم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: چگونه یک جمله را در جاوا بگیریم ؟

    کل این جمله میتونه در یک متغیر String قرار بگیره (متغیر String هر رشته ای از کاراکترها -از جمله space- رو با هر طولی میگیره). مثلا :

    Scanner cin=new Scanner(System.in); //ساده ترین و بهترین روش گرفتن ورودی از کیبورد. البته کلاس Scanner برای ورودی های دیگه هم مورد استفاده قرار میگیره

    String str;

    str=cin.nextLine();


    این لینک هم میتونه کمکتون کنه : http://www.inf.unibz.it/~calvanese/t...02/node33.html

    پیشنهاد من اینه به خاطر اینکه این مسائل از مفاهیم اولیه است، حتما از روی یه کتاب یا هر منبع دیگری مطالعه کنید. وگرنه مجبورید هر بخش کوچک رو بپرسید و کلی زمان ببره تا یکی جواب بده. ولی از روی یک کتاب تمامی این مسائل رو شرح میده و گرفتن یک جمله از بخش های اولیه هر کتاب است.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می تونم یک کد جاوا اسکریپت را در یک سایت رو اجرا کنم
    نوشته شده توسط scarce در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1387, 09:47 صبح
  2. سوال: چگونه داده ها را مابین جاوا وasp.net رد بدل کنم
    نوشته شده توسط ibd_iran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 23:10 عصر
  3. یک جمله در باب جاوا
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 19:49 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •