نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

  1. #1

    Lightbulb خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

    با عرض سلام و خسته نباشدی.
    آقا کدی هست که با دیتاگرید سازگار باشه و چیزهایی که در دیتا گرید هست رو به اکسل با فرمتی قشنگ و خوشگل بفرسته؟؟؟؟؟؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 12 مرداد 1393 در 14:04 عصر

  2. #2
    سلام

    میتونید از این کد برای گرفتن خروجی رکوردست به اکسل استفاده کنید.

    Dim xl As Excel.Application

    Private Sub Command1_Click()

    Set xl = New Excel.Application

    With xl

    .Workbooks.Add
    .Worksheets(1).Name = "تست"
    Call .ActiveSheet.Range("A1").CopyFromRecordset(Adodc1. Recordset)
    .Visible = True

    End With

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 12 مرداد 1393 در 14:07 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

    با این کد آیا میشه اندازه فیلد های excel رو تظیم کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله ایلیا آخوندزاده : پنج شنبه 09 مرداد 1393 در 09:40 صبح دلیل: تصحیح متنی

  4. #4

    نقل قول: خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

    با عرض سلام،،
    خودم همچین کدی دارم یه چند تا دیگه هم دارم اما یا به صورت نا مرتب میریزن تو اکسل یا همینطوری هرچی که تو اکسس هست رو همه رو جمع میکنن و میریزن تو اکسل!!!! میخوام فقط همونی که توصفحه هست بره تو اکسل یا خودم انتخاب کنم بگم این فیلد یا این یکی و...
    تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

    Dim oExcel As ObjectDim oBook As Object
    Dim oSheet As Object


    Set oExcel = CreateObject("Excel.Application")
    Set oBook = oExcel.Workbooks.Add
    Dim RS As Long
    RS = Adodc1.Recordset.RecordCount
    ReDim DataArray(1 To RS, 1 To 3) As Variant

    Dim r As Integer
    Dim NumberOfRows As Integer
    NumberOfRows = Adodc1.Recordset.RecordCount
    Adodc1.Recordset.MoveFirst

    For r = 1 To NumberOfRows
    DataArray(r, 1) = Adodc1.Recordset.Fields("name")
    DataArray(r, 2) = Adodc1.Recordset.Fields("Date")
    DataArray(r, 3) = Adodc1.Recordset.Fields("meli_code")



    Adodc1.Recordset.MoveNext
    Next
    Set oSheet = oBook.Worksheets(1)
    oSheet.Range("A1:c1").Font.Bold = True


    oSheet.Range("A1 :c1").Value = Array("äáã æ äáã ÎÇäæÇϐí", "ÊÇÑíÎ ËÈÊ", "˜Ïãáí")



    oSheet.Range("A2").Resize(NumberOfRows, 3).Value = DataArray

    oBook.SaveAs "c:\report.xls"
    oExcel.Quit
    Adodc1.Recordset.MoveFirst


    MsgBox "Report File Saved", 64, "Info"




  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: خروجی اکسس به اکسل با فرمتی مرتب

    کد ها به ترتیب از لاین 4 تا 39 میباشد.

تاپیک های مشابه

  1. انتقال از اکسس به اکسل
    نوشته شده توسط rmsaaa در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 28 آبان 1386, 06:59 صبح
  2. مشکل : ویرایش بانک اکسس یا اکسل با DBEdit
    نوشته شده توسط Mr.Moghadam در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 آبان 1386, 22:58 عصر
  3. تبدیل یک بانک اکسس به اکسل
    نوشته شده توسط Mostafa Tabeshkar در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 شهریور 1386, 22:08 عصر
  4. exe کردن فایل های اکسس و اکسل ؟
    نوشته شده توسط fardin_f10 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 11:40 صبح
  5. چگونگی export دیتا از اکسس به اکسل ؟
    نوشته شده توسط SRG در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 08:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •