نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

  1. #1

    بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    با سلام خدمت همه عزیزان

    من یک فرم در سی شارپ ایجاد کردم و میخوام با استفاده از یک مسیج باکس این فرم رو به صورت شرطی close کنم

    به این صورت که:

    اگه دکمه yes در مسیج باکس رو بزنم فرم بسته بشه
    ودر صورتی که دکمه no فشرده میشه در همون فرم بمونه

    برای همین من این کد رو در ایونت form close به صورت زیر نوشتم
     private void Form3_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)        {




    if (MessageBox.Show("آیا شما قصد خروج از برنامه را دارید؟", "?سوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    Application.Exit();




    }


    الان وقتی من دکمه yes رو میزنم از فرم خارج میشه و برنامه بسته میشه

    ولی وقتی no رو میزنم باز از فرم خارج میشه وبرنامه در حالت runnig باقی میمونه

    من چه کدی بنویسم که وقتی no رو زدم در فرم بمونم وفرم بسته نشه

    با تشکر از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rahman65 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه عزیزان

    من یک فرم در سی شارپ ایجاد کردم و میخوام با استفاده از یک مسیج باکس این فرم رو به صورت شرطی close کنم

    به این صورت که:

    اگه دکمه yes در مسیج باکس رو بزنم فرم بسته بشه
    ودر صورتی که دکمه no فشرده میشه در همون فرم بمونه

    برای همین من این کد رو در ایونت form close به صورت زیر نوشتم
     private void Form3_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e) {




    if (MessageBox.Show("آیا شما قصد خروج از برنامه را دارید؟", "?سوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    Application.Exit();




    }


    الان وقتی من دکمه yes رو میزنم از فرم خارج میشه و برنامه بسته میشه

    ولی وقتی no رو میزنم باز از فرم خارج میشه وبرنامه در حالت runnig باقی میمونه

    من چه کدی بنویسم که وقتی no رو زدم در فرم بمونم وفرم بسته نشه

    با تشکر از همه
    کدتون رو باید در رویداد FormClosing بنویسید.بعد اگر که جواب Yes بود نیازی به انجام کار خاصی نیست ولی اگر No بود یاد e.Cancel رو برابر True قرار دهید.

  3. #3

    نقل قول: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    کدتون رو باید در رویداد FormClosing بنویسید.بعد اگر که جواب Yes بود نیازی به انجام کار خاصی نیست ولی اگر No بود یاد e.Cancel رو برابر True قرار دهید.
    با سلام وتشکر از لطف شما

    من به همهان صورتی که شما فرمودید کد رو نوشتم

    الان هنگامی که no رو میزنم پنجره بسته نمیشه(همانطوری که من میخواستم)

    ولی وقتی yes رو میزنم درسته که پنجره بسته میشه ولی برنامه در حالت running میمونه (از حالت اجرا در نمیاد ) این مشکل رو چیکار کنم
    ؟

  4. #4

    نقل قول: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    لطفاً یکی جواب بده ممنون

  5. #5
    با تشکر از همه

    آخر سر باید کد رو اینطوری بنویسیم

       private void Form3_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)        {
    if (MessageBox.Show("آیا شما قصد خروج از برنامه را دارید؟", "?سوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.No)


    e.Cancel = true;
    else
    Application.ExitThread();




    }

    نکته:
    حتما باید
    Application.ExitThread();

    بنویسید اگه
    Application.Exit();

    بنوسید جواب نمیده

    با تشکر از لطف همه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 09 مرداد 1393 در 22:13 عصر

  6. #6

    نقل قول: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    سلام
    کافیه تو رویداد FormClosing فقط حالت DialogResult.No رو کنترل کنی ، مثل این

    if (MessageBox.Show("آیا شما قصد خروج از برنامه را دارید؟", "?سوال", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.No)
    {
    e.Cancel = true;
    }
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: بستن پنجره به صورت شرطی در سی شارپ

    یا این کد رو در خاصیت کلوز فرم ننوسید در کلیک باتن بیارید

تاپیک های مشابه

  1. بستن پنجره در سی شارپ
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1394, 18:26 عصر
  2. مبتدی: بستن یک پنجره به صورت اتوماتیک !
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1390, 18:02 عصر
  3. بستن یک پنجره به صورت اجباری
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 تیر 1386, 18:45 عصر
  4. بستن پنجره برنامه تحت dos
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1383, 19:22 عصر
  5. بستن پنجره Qreport
    نوشته شده توسط mesaem در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 15:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •