نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای 2337 موقع نصب sql server 2012

  1. #1

    خطای 2337 موقع نصب sql server 2012

    سلام
    خسته نباشید
    من موقع نصب Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SP1 یه خطا میاد
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

    TITLE: Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 Setup
    ------------------------------

    The following error has occurred:

    The installer has encountered an unexpected error. The error code is 2337. Could not close file: Microsoft.NetEnterpriseServers.ExceptionMessageBox .dll GetLastError: 0.

    Click 'Retry' to retry the failed action, or click 'Cancel' to cancel this action and continue setup.

    For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?LinkI...25401201%25401

    ------------------------------
    BUTTONS:

    &Retry
    Cancel
    ------------------------------

    1.jpg
    بعد از زدن Retry
    2.jpg
    و در انتها بعد از زدن OK
    3.jpg
    بعد این خطا دوباره برمیگرده به خطای اول و با کلوز کردن کل برنامه بسته میشه

  2. #2

    نقل قول: خطای 2337 موقع نصب sql server 2012

    ببخشد بابت اسپم!!!
    کسی بلد نیست جواب بده؟

  3. #3

    نقل قول: خطای 2337 موقع نصب sql server 2012

    این سوال رو تو 4 سایت پست زدم هیشکی جواب نداد واقعا نمیدونید یا این که حوصله ندارید جواب بدید :)
    آخرین ویرایش به وسیله sherzad2 : دوشنبه 13 مرداد 1393 در 21:32 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل netfx3.5 در نصب sql server 2012
    نوشته شده توسط ordebehesht در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1392, 10:44 صبح
  2. نصب sql server 2012
    نوشته شده توسط swallow.pa در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1391, 09:42 صبح
  3. سوال: اشکال موقع نصب SQL Server 2005 ؟
    نوشته شده توسط akhlaghi_mohammad در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 09:28 صبح
  4. عدم شناخت IIS در موقع نصب SQL SERVER 2005 با اینکه IIS نصب شده است
    نوشته شده توسط amir11205 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 11:40 صبح
  5. خطای IIS برای نصب SQL SERVER 2005
    نوشته شده توسط B.I.O.H.A.Z.A.R.D در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •