نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نتیجه گیری از کد زیر؟

  1. #1

    نتیجه گیری از کد زیر؟

    سلام
    بنده از عمد قسمت


    $(document).ready(function())
    رو حذف کردم و یک آزمایشی انجام دادم.
    هنگامی که بنده کد جی کوئری رو آخرین قسمت صفحه قرار دادم،تغیرات اعمال میشه و اگر بالای تگ ها قرار دهم خیر.
    من این طور حدس میزنم وقتی من کد رو بالای تگ ها و اول صفحه میزارم. چون قبل از لود شدن تگ ها کد اجرا میشه ، خاصیت class="marked" رو به تگ ها اضافه میکنه و اون موقع اصلا تگی وجود نداره! و بعد که تگ ها تازه لود شدند دیگر خاصیت class="marked" رو اضافه نمیکنه چون یک بار (همان ابتدا) کار رو انجام داده.

    اما وقتی آخر صفحه بزارم هنگامی که تگ ها لود شدند این خاصیت رو اضافه میکنه پس میتونه درست کار کنه.
    ایا درست فهیمدم یا دلیل دیگری دارد؟
    <!DOCTYPE html>
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <script src="jquery-2.1.1.min.js"></script>


    <style>
    .marked {
    background-color:tomato;
    border: dotted solid thick 1px;
    }
    </style>
    <title>It's porpuse practical practice!</title>
    <meta http-equiv="refresh" content="5" />

    </head>
    <script>
    $(":button").addClass("marked");


    </script>
    <body>
    <form>
    <fieldset>
    <input type="button" value="Input Button">
    <input type="checkbox">

    <input type="file" />
    <input type="hidden" />
    <input type="image">

    <input type="password">
    <input type="radio">
    <input type="reset">

    <input type="submit">
    <input type="text">
    <select>
    <option>Option</option>
    </select>

    <textarea></textarea>
    <button>Button</button>
    </fieldset>
    </form>


    </body>
    </html>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: نتیجه گیری از کد زیر؟

    بله، درست متوجه شدید. در واقع رویداد ready از شی document در jQuery وقتی اجرا میشه که درخت DOM کامل لود میشه و میشه به تمام تگ های اون صفحه دسترسی داشت.

  3. #3

    نقل قول: نتیجه گیری از کد زیر؟

    شما بالای تگ های body توی head(یا هر جای دگ) بنویسید ولی این طوری:
    <script>
    $(function() {

    $(":button").addClass("marked");
    })

    </script>



    $(function() {}) معادل $(document).ready هست یعنی موقعی که کال تگ های html لود شدند

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش نتیجه گزارش گیری همزمان با وارد کردن عبارت مورد جستجو
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 14:35 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 11:38 صبح
  3. نحوه نوشتن نتیجه گیری در مستندت داکیومنت
    نوشته شده توسط sanazbegmaz در بخش مباحث مرتبط با مهندسی نرم‌افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 13:56 عصر
  4. گزارش گیری از نتیجه جستجو در datagrid
    نوشته شده توسط ms_raha در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 19:42 عصر
  5. سوال: مشکل چاپ ( لطفا برای یک نتیجه گیری کامل شرکت کنید)
    نوشته شده توسط amin joon در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 09:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •