نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: گوش کننده برای chekBox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    گوش کننده برای chekBox

    سلام دوستان
    من تو یه صفحه ۷ تا chekBox دارم
    اگه بخوام برای هر کدوم یه Listener موقع تیک دار شدن بزارم خیلی شلوغ میشه
    واسه همین اومدم کلاسم رو از CheckBox.OnCheckedChangeListener ایمپلیمنت کردم
    این متد implement میشه

    @Override
    public void onCheckedChanged(CompoundButton buttonView, boolean isChecked) {



    }

    اومدم یه سوییچ برای شرطش گزاشتم که اگه مثلا اولی کلیک شد فلان کارو بکنه دومی کلیک شد ....
    ولی اون شرط switch رو قبول نمیکنه. میگه باید CompoundButton به سوییچ بدی تا چک کنه. خلاصه موندم آیدی چک باکس ها چجوری بگیرم تا چک کنم؟؟؟؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    از OnClickListener استفاده کردم و ایملیمنت شد متدش
    ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده موقع تیک دار شدن. با Log تست کردم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    باید از OnCheckedChangeListener استفاده کنم
    کسی میتونه کمک کنه بگه متد OnCheckedChange رو چجوری بنویسم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    [QUOTE=parvizwpf;2073641]http://stackoverflow.com/questions/1...x-change-state[/QUOTE
    ممنون دوست من . کامل جواب داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    یه سوال دیگه دارم. مربوط به همینه واسه همین تاپیک باز نمیکنم

    این چک باکس ها هر کدوم واسه یک سطر بودن که داخل هر سطری هم یه اسپینر هست
    میخوام یه متد بنویسم که فقط آیتم هایی که تیک دار هست مقدار سطرشون گرفته شه
    ایا دونه دونه باید چک کنم و ببینم کدوم سطر تیک داره و آیتمشو بگیرم یا اینکه راهی بهترم هست؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه دارم. مربوط به همینه واسه همین تاپیک باز نمیکنم

    این چک باکس ها هر کدوم واسه یک سطر بودن که داخل هر سطری هم یه اسپینر هست
    میخوام یه متد بنویسم که فقط آیتم هایی که تیک دار هست مقدار سطرشون گرفته شه
    ایا دونه دونه باید چک کنم و ببینم کدوم سطر تیک داره و آیتمشو بگیرم یا اینکه راهی بهترم هست؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    کسی نظری نداره؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    نقل قول نوشته شده توسط slr560 مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه دارم. مربوط به همینه واسه همین تاپیک باز نمیکنم

    این چک باکس ها هر کدوم واسه یک سطر بودن که داخل هر سطری هم یه اسپینر هست
    میخوام یه متد بنویسم که فقط آیتم هایی که تیک دار هست مقدار سطرشون گرفته شه
    ایا دونه دونه باید چک کنم و ببینم کدوم سطر تیک داره و آیتمشو بگیرم یا اینکه راهی بهترم هست؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    میتونی یه چیزی مثل صف داشته باشی زمانی که هرکدوم انتخاب شد به لیست اضافه بشه و هر وقت انتخاب نشد از لیست حذف بشه با این کار در نهایت تنها اونهایی که انتخاب شدن توی لیست قرار دارن
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    میتونی یه چیزی مثل صف داشته باشی زمانی که هرکدوم انتخاب شد به لیست اضافه بشه و هر وقت انتخاب نشد از لیست حذف بشه با این کار در نهایت تنها اونهایی که انتخاب شدن توی لیست قرار دارن
    یه آرایه استرینگ ۳ بعدی چطوره؟
    برای روز تاریخ و اسپینر
    ولی نمیدونم چجوری پیاده سازی کنم.
    یکم راهنمایی میکنی؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    از دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    checkbox listview شاید کمک کنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: گوش کننده برای chekBox

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    checkbox listview شاید کمک کنه
    والا من از لیست استفاده نمیکنم که بخوام از chekbox list استفاده کنم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک خطای دیوانه کننده برای استفاده از DLL ها به صورت دینامیک در دلفی 2010
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 00:31 صبح
  2. سوال: دلیل قانع کننده برای استفاده از Property؟
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 12:04 عصر
  3. ساخت Package نصب کننده برای پروژه VC++‎6
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 19:10 عصر
  4. کدامیک برای شما مهم تر است ؟ بازدید کننده یا موتور جستجو؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 14:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •