نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با اکلیپس

  1. #1

    مشکل با اکلیپس

    سلام من به مشکلی با اکلیپس برخوردم چند روزه (تقریبا یک هفته ) وقتی فایل های xml رو باز میکنه پلتفرم دوباره شروع به لود کردن میکنه نمای گرافیکیشون هم بعد یکی دو دقیقه بالا میاد ( بعد از لود شدن پلتفرم میان ) میتونه اشکال از کجا باشه ؟؟؟؟؟؟؟
    من هر دفعه که یک فایل رو باز میکنم شروع میکنه به لود کردن حالا مثلا من وسط لود یک فایل دیگرو باز میکنم دوباره اونم لود میکنه پلتفرم رو و کامپیوتر تقریبا هنگ میکنه

    اکلیپس خیلی عذاب آور شده برام لطفا اگر کسی به این مشکل برخورده یا احتمال میده مشکل چیه بگه ممنونم ازتون

  2. #2

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    هیچ کس جوابی نداره؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    یه ورک اسپیس جدید درست کن و پروژه هاتو توی اون ایمپورت کن . (امتحان نکردم ولی این کار بیشتر مشکلاتی که برای اکلیپس به مرور زمان ایجاد میشه را برطرف می کنه و مثل ریست فکتوری میمونه)

    ویرایش :
    پروژه های اضافه و غیر مهم یا لایبرری هایی که استفاده نداری یا پروژه های تست و کوچک که بدرد نمی خورن را ایمپورت نکن.

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    متاسفانه درست نشد هر وقت فایل های xml رو میارم پلتفرم ( مال من 4.4.2 ) شروع میکنه به لود کردن وقتی حالت گرافیکی هم میارم زیر نوشته :

    .The project target (Android 4.4.2) is still loading
    .The layout will refresh automatically once the process is finished

    واقعا موندم چکار کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    با درود و ادب
    دوستانه گرامی من هم با اکلیپس دچار مشکل شدم.
    وقتی یه پروژه اندروید جدید باز میکنم(فقط اندروید) این خطا رو میده. ممنون میشم راهنماییم کنید.


    2014-08-02_14-13-34.jpg

    توی قسمت کد هم این خطاها رو میده :
    2014-08-02_14-35-43.jpg


    با سپاس

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    نقل قول نوشته شده توسط shs1377 مشاهده تاپیک
    متاسفانه درست نشد هر وقت فایل های xml رو میارم پلتفرم ( مال من 4.4.2 ) شروع میکنه به لود کردن وقتی حالت گرافیکی هم میارم زیر نوشته :

    .The project target (Android 4.4.2) is still loading
    .The layout will refresh automatically once the process is finished

    واقعا موندم چکار کنم
    فایل زیپ اکلیپس که دانلود کردی را اگه داری دوباره یجای دیگه اکسترکت کن . ورک اسپیس را بهش بده ببین اونم مشکل داره یا نه . اگه مشکل داشت یه ورک اسپیس خالی بساز و یه پروژه ی جدید . ببین اونم ایراد داره یا نه. اگه بازم ایراد بود sdk و adt و اکلیپس آخرین نسخه را استفاده کن.

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    اون مشکل با بروزرسانی اس دی کی و اکلیپس حل شد اما الان وقتی فایل های xml رو میارم این ارور رو میده :
    ."An internal error occurred during: "Check Android SDK
    java.util.ConcurrentModificationException

    توی گوگل هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم چکار کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: مشکل با اکلیپس

    الان تو خونه با اکلیپس روی لپ تاپم باز هین پیامو دارم!! کمک لطفا

    error.jpg

    error4.jpg

    با سپاس

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با اکلیپس
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 12:55 عصر
  2. مبتدی: مشکل با اکلیپس سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط daniel_atish در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 16:07 عصر
  3. مشکل با اکلیپس در ویندوز
    نوشته شده توسط aminsaeedi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1392, 18:06 عصر
  4. مشکل در باز کردن اکلیپس لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط goodfriends در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اسفند 1390, 22:35 عصر
  5. مشکل با نصب swt در اکلیپس
    نوشته شده توسط sd.CSharpProgrammer در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1390, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •