نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به دایو پدر

  1. #1

    دسترسی به دایو پدر

    سلام خسته نباشید ب اساتید
    به این کد من ی نگا بندازید.
    کد HTML:
                                <div class="project_ctls">
                                    
                                    <div class="timer">
                                        شمارش معکوس ماژول
                                    </div>
                                    
                                    <a href="?" class="btn blue">شروع ماژول</a>
                                    <a href="?" class="btn wire">اتمام</a>
                                </div>
    حالا ب این کذ من هم ی نگا بندازید.

    $('.blue').click(function(){

    $(this).closest('.timer').css({'background':'red'} );

    return false;
    })



    من این کد رو نوشتم واسه کد بالایی ولی چرا کار نمکنه؟
    من میخوام وقتی روی blue. کلیک شد به اولین timer. قبل خودش برگردد و روی اون تغییرات انجام دهد.
    ممنون بابت پاسخ ها.

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به دایو پدر

    سلام
    یعنی تو jquery به هیچ عنوان نمیشه ب دایو قبلی خودش دسترسی داشته باشیم.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: دسترسی به دایو پدر

    اول اینکه دوست من شما اگه تو سایت خود jquery سرچ بکنی زودتر به جواب میرسی!
    از فانکشن parent برای دسترسی به پدر چرا استفاده نمی کنی؟
    برای قبلی هم از prev.

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به تگ پدر از روی تگ فرزند
    نوشته شده توسط engmmrj در بخش jQuery
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1392, 23:22 عصر
  2. سوال: نحوه دسترسی به فرم پدر موقعی که فرم فرزند باز است.
    نوشته شده توسط sajadzare در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 07:22 صبح
  3. خارج شدن دایوها از دایو پدر
    نوشته شده توسط ahmad000012 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 23:41 عصر
  4. دسترسی به اعضای فرم پدر از طیق فرم فرزند!
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 30
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 11:59 صبح
  5. دسترسی به کنترل های فرم پدر
    نوشته شده توسط honey_sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 13:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •