نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذق شی با افکت

  1. #1

    حذق شی با افکت

    سلام و خسته نباشید
    ب این کد من ی نگا بندازید
    میشه اینو یک بار در سیستم خودتون اجرا کنید و ببینید چه اتفاقی می افته.
    من در این جا میخوام افکت hide ب طور کامل اجرا بشه و بعد دایو ما حذف بشه ولی این اطفاق نمی افته؟
    چ طور میتونم کاری کنم ک افکت hide ب طور کامل اجرا بشه و بعد دایو من حذف بشه.
    ممنون

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>scrio=pt</title>
    
            <style type="text/css">
            
            #one{
                width:300px;
                height:300px;
                background:#0CC;
                margin:auto;
                margin-top:100px;
            }
            
            </style>
            
            <script type="text/javascript" src="jquery-1.10.2.js"></script>
            <script type="text/javascript" src="jquery-ui-1.10.4.js"></script>
            <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(e) {
                $(function(){
                $('#one').hide("drop", { direction: "down" }, 1500);            
                $('#one').remove();
                })
            });
            
            </script>
            
    </head>
    <body>
    
    
    <div id="one"></div>
    
    
    </body>
    </html>
    
    

  2. #2

    نقل قول: حذق شی با افکت

    توروخدا جونه هرکی دوست دارین اول سرچ کنید و بعد تاپیک ایجاد کنید
    شما به این صفحه که نگاه کنی همه چی دسگیرت میشه. اگه نشد بپرس.
    Jquery Hide

  3. #3

    نقل قول: حذق شی با افکت

    ببخشین درسته من باید تو این مورد سرچ میکردم.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. فوری (کامپوننت برای افکت ) (ذخیره ی عکس در بانک)
    نوشته شده توسط مطهر در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 18:17 عصر
  2. افکت رنگی برای Panel
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 16:07 عصر
  3. افکت نور
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •