نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

  1. #1

    عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    سلام و خسته نباشید ب اساتید.
    به این کد من ی نگا بندازید.
    میشه یکبار این رو در سیستم خودتون اجرا کنید و نتیجه رو مشاهده کنید
    من در اینجا گفتم وقتی که روی کلاس pp عمل کلیک انجام شد پنجره ای باز شود.
    در هر 4 ثانیه هم یک دایو با کلاس pp ایجاد میشود.
    حالا این دستور من روی دایو اصلی کار می کند ولی روی دایو هایی که بعدا ایجاد شده اند کار نمکند.
    امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین.
    مشکل از کجاست؟
    دایو هایی که بعد اضافه شده اند بخشی از صفحه مان محصوب میشوند؟
    ممنون بابت راهنمایی ها

    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title></title>
    
            <style type="text/css">
            .pp{
                width:100px;
                height:100px;
                background:#0FC;
                margin:10px;
            }
            
            
            </style>
            
            <script type="text/javascript" src="jquery-1.10.2.js"></script>
            <script type="text/javascript" src="jquery-ui-1.10.4.js"></script>
            <script type="text/javascript">
            
            $(document).ready(function(e) {
            setInterval(function(){
            $('<div class="pp"> one </div>').appendTo('#tt');    
            },4000);
                
                $('.pp').click(function(){
                alert('okk');    
                })
                
            });
            
            
            </script>
    
    </head>
    
    <body>
    
    <div id="tt">
    
    <div class="pp">
    </div>
    
    </div>
    
    </body>
    </html>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    خوب نباید هم کار کنه!!
    اون خط که داری فانکشن کلیک رو تعریف می کنی ، بنداز تو فانکشن setinterval

  3. #3

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    سلام و خسته نباشد
    من کد شمارو ب صورت پایین عملی کردم ولی خطا داشت.
    یعنی پنجره ی alert دیگه قطع نشد.
    و هر 10 صدم ثانیه اجرا میشد.
    چ حوری این مسئله رو حل کنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.


    setInterval(function(){


    $('.pp').click(function(){
    alert('d');
    })

    },10)


    });


  4. #4

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    سلام
    این کد چرا کار نمکنه
    فکنم اگر از live استفاده کنیم حل بشه.




    $(".pp").live("click",function(){
    alert('d');
    });



    مشکل sintax که نداره.
    ممنون بابت راهنمایی ها.

  5. #5

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    کدتون درسته من تست کردم. ببینید اون مسیری که برای jquery دادید درسته؟ firebug نصب کنید و استفاده ازش رو یاد بگیرید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    اشتباه نوشتی برادر
    کد HTML:
    <!doctype html><html><head>    <meta charset="utf-8">    <title></title>
        <style type="text/css">        .pp {            width: 100px;            height: 100px;            background: #0FC;            margin: 10px;        }    </style>
        <script type="text/javascript" src="jquery-1.8.3.min.js"></script>    <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function (e) {            setInterval(function () {                var pp = $('<div class="pp"> one </div>');                pp.appendTo('#tt');                pp.click(function () {                    alert('okk');                });
                }, 4000);
    
    
            });
    
        </script>
    </head>
    <body>
        <div id="tt">
            <div class="pp">        </div>
        </div>
    </body></html>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saman6384
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    325

    نقل قول: عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    کدتون درسته من تست کردم. ببینید اون مسیری که برای jquery دادید درسته؟ firebug نصب کنید و استفاده ازش رو یاد بگیرید
    اگه آدرس اشتباه داده بود که کلا کلیکش کار نمی کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عمل نکردن رویداد ON CHANGE تکس باکس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:17 عصر
  2. عمل نکردن رویداد کلیک در PopUp
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 18:57 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 05:51 صبح
  4. عمل نکردن رویداد KeyDown برای کلید Insert
    نوشته شده توسط farashah_jalal در بخش WPF
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 12:35 عصر
  5. مشکل عمل نکردن رنگ در ویندوز xp
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1383, 02:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •