نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه جدول را از یک Instance به یک Instance دیگر کپی کنم

  1. #1
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801

    چگونه جدول را از یک Instance به یک Instance دیگر کپی کنم

    میخوام یک جدول را از یک دیتابیس به داخل یک دیتابیس دیگر ، کپی کنم . ( این دوتا دیتابیس ، روی دوتا Instance جداگونه از Sql Server قرار دارند که روی دوتا کامپیوتر متفاوت قرار دارند .)

    راهش چیه ؟

    با تشکر.

  2. #2
    راه اول استفاده Import/Export Wizard و یا مثلا DTS. راه دوم داشتن یک Linked Server و استفاده از Make Table Query یعنی:

    SELECT * INTO NewTable FROM MyLink.MyDatabase.dbo.MyTable

  3. #3
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    سلام استاد امین

    خب ، من راه دوم را انتخاب کردم
    ولی به یک مشکل برخوردم ::

    در دیتابیسی که میخواهم اون جدول را قرار دهم ، جدول از قبل وجود نداره ، و مساله دیگه هم اینکه از قبل مشخص نیست که چه جدولی قراره کپی بشه ، یعنی که حتی مشخص نیست که فیلدهای اون جدول چی هستند .

    حالا سوال جدید:: چگونه میتونم اطلاعات مربوط به ساختار یک جدول را بدست بیارم ، به نحوی که بتونم از اونها در یک اسکریپت CREATE TABLE استفاده کنم ؟

    مرسی مهندس ثباتی عزیز.
    آخرین ویرایش به وسیله Babak-Aghili : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 10:14 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Aghili
    سلام استاد امین

    خب ، من راه دوم را انتخاب کردم
    ولی به یک مشکل برخوردم ::

    در دیتابیسی که میخواهم اون جدول را قرار دهم ، جدول از قبل وجود نداره ، و مساله دیگه هم اینکه از قبل مشخص نیست که چه جدولی قراره کپی بشه ، یعنی که حتی مشخص نیست که فیلدهای اون جدول چی هستند .

    حالا سوال جدید:: چگونه میتونم اطلاعات مربوط به ساختار یک جدول را بدست بیارم ، به نحوی که بتونم از اونها در یک اسکریپت CREATE TABLE استفاده کنم ؟

    مرسی مهندس ثباتی عزیز.
    دوست عزیز Script ایی که آقای ثباتی گذاشتن خودش جدول رو میسازه و لازم نیست که از قبل وجود داشته باشه
    در مورد سوالتونم باید بگم که sp_help کمکتون میکنه

    execute sp_help 'dbo.Orders'
    آخرین ویرایش به وسیله Kamyar.Kimiyabeigi : چهارشنبه 03 خرداد 1385 در 12:00 عصر

  5. #5
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801
    نساخت

    این را اجرا کردم :

    insert into [RENATO\WEB].TestDB.dbo.TBUSERS 
    SELECT * FROM RENATO.TESTDB.dbo.TBUSERS


    که این خطا را داد :

    Server: Msg 7314, Level 16, State 1, Line 11
    OLE DB provider 'RENATO\WEB' does not contain table '"TestDB"."dbo"."TBUSERS"'. The table either does not exist or the current user does not have permissions on that table.


    کمک کمک کمک

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نه دوست عزیز دقت کن کلمه into را باید بعد از فیلدهایی که select میکنی بزاری

    SELECT * INTO NewTable FROM MyLink.MyDatabase.dbo.MyTable

    در مثال بالا کلمه into بعد از * قرار داره

  7. #7
    بابک جان اصلا در دستور من Insert دیدی عزیزم؟!!
    همونی که کامیار گفت!

تاپیک های مشابه

  1. منظور از instance Name چیه ؟
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش SQL Server
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 09:05 صبح
  2. سوال در مورد kbmss instance
    نوشته شده توسط shahabeaseman در بخش SQL Server
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 11:31 صبح
  3. INSTANCE NAME
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 فروردین 1386, 20:03 عصر
  4. default instance OR named instance
    نوشته شده توسط keenonweb در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 09:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •