نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چند auth مختلف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    چند auth مختلف

    سلام من یه سیستم دارم وبلاگ دهی هست


    می خوام با لاراول بنویسم
    برای قسمت auth ما 3 تا بخش جدا داریم میشه جوری این auth رو دستی نوشت یا مال خود لاراول رو تغییر دارد


    یکی برای ادمین یکی برای وبلاگ ها و یکی برای یوزر های عادی


    یا اینکه میشه 3 تا از این کلاس خود auth درست کرد و برای جا های مختلف استفاده کرد؟


    اگر داکیومنتی مرتبط می شناسین میشه لینکش رو ارسال کنین ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چند auth مختلف


  3. #3

    نقل قول: چند auth مختلف

    من این مشکل رو تا دیروز داشنم و حال نوشتن کلاس و تغییر کد جدید نداشتم یکم فکر کردم و نتیجه رو توی سایت لاراول هم گذاشتم کاملا هم تایید شد .

    شما یک ستون به اسم permision اضافه کن و بعد از اون وفتی داری کلاس لاگین کاربر رو مینویسی یک سشن با permision اون کاربر بساز و بعد از اون توی روت از فیلتر ها استفاده کن که اگر سشن ایجاد شده مثلا user نبود به این دایرکتوری راهی نداشته باشه .


    if (Auth::attempt($userdata)) {

    // validation successful! // redirect them to the secure section or whatever // return Redirect::to('secure'); // for now we'll just echo success (even though echoing in a controller is bad)

    $userPermision = User::where('email', '=', Input::get('email'))->first();

    Session::put('permision', $userPermision->permision);


    return Redirect::route('dashboard');

    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چند auth مختلف

    با این روشی که شما میگین نمیشه چون سیستم پیچیده تر هست

    ببینین من 3 دسته کاربر دارم

    یکی ادمین که فعلا میگیم کلا چند ادمین با دسترسی کامل و قسمت دسترسی نداره ولی بعدا اضافه میشه

    یکی کاربر معمولی که مثلا تیکت می زنن و ....

    یکی مدیران وبلاگ و نویسنده های وبلاگ که این ها دسترسی های متفاوت دارن و یکی از مشکلات ایجاست که دسترسی مدیران بصورت گروه نباید باشه باید هر مدیر بصورت جدا دسترسی هاش معلوم باشه
    و اینکه یک نویسنده می تونه توی تعداد نا محدودی وبللگ نویسنده و اینکه یک مدیر وبلاگ میتونه هر چند ولاگ می خواهد بسازد

    این سیستم با mvc نوشته شده بود بصورت ساده ولی می خوام روی لاراول پیاده سازی کنم و می خوام از کلاس auth خود لاراول استفاده کنیم یا کلاس هایی مثل اون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چند auth مختلف


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چند auth مختلف

    ممنون این رو دیدم فعلا بهترین چیزی که مشکل من رو حل می کنه همین multiauth هست ولی دنبالم اینم ببینم راه دیگه هم هست اگر پیدا نکنم با همین کار می کنم

  7. #7

    نقل قول: چند auth مختلف

    سلام
    دوست عزیز به این روش Multi-tenant گفته میشه که در اون شما یک application دارید که وقتی هر کاربر لاگین میکنه فقط به اطلاعاتی که خودش ایجاد کرده دسترسی داشته باشه پیشنهاد میکنم این مقاله رو مطالعه کنید
    در ضمن نویسنده مقاله یک application هم ساخته که از این روش در اون استفاده کرده که میتونید از github دانلود کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: چند auth مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط navid3d_69 مشاهده تاپیک
    ممنون این رو دیدم فعلا بهترین چیزی که مشکل من رو حل می کنه همین multiauth هست ولی دنبالم اینم ببینم راه دیگه هم هست اگر پیدا نکنم با همین کار می کنم
    سلام .

    یکی از دوستان قبلا یه روش گفته بود( خودمم توش مونده بودم ) که با یه روشی حلش کردم .

    شما درون تیبل کاربران یه دونه فیلد با هر اسمی که دلت میخواد ایجاد کن ( مثلا role ) که درونش مقدار هایی مثله Admin , moderator , user و... رو میگیره .

    حالا یه فیلتر بساز ، مثلا به این شکل ( البته من یه کار اضافی هم کردم : کاربری که فعال نیست رو هم بهش اجازه دسترسی ندادم ) :



    Route::filter('RoleAdminModerator', function()
    {

    if (Auth::check() === false)
    {
    return Redirect::to('login');
    }

    if(Auth::check())
    {
    $active = Auth::user()->active;
    $role = Auth::user()->role;
    if($active == 1)
    {
    if($role != "admin")
    {
    return 'شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید .';
    }
    }
    else
    {
    return 'حساب کاربری شما فعال نیست ، لطفا با مدیریت تماس بگیرید .';
    }
    }


    });



    حالا درون کنترلرهات این فیلتر رو درون __construct() قرار بده :




    public function __construct()
    {
    $this->beforeFilter('RoleAdminModerator', array('on' => 'get'));
    }



    حالا برای هر کنترلر میتونی از همین استفاده کنی :)

  9. #9

    نقل قول: چند auth مختلف

    کلن کار پکیج Auth اعتبارسنجی کاربره و براش مهم نیست که کاربر قراره چه نقشی داشته باشه. حالا شما فقط می‌تونی با ایجاد یه فیلد توی جدول userات و یا ایجاد ساختار User-Role-Permission که شامل 6 تا جدول میشه این قضیه رو پیاده‌سازی کنی. و این فیلترها هستن که میتونن اجازه یا عدم دسترسی به یک بخشو توش پیاده کرد. برای حل مشکلت می تونی از پکیج Zizaco/Entrust استفاده کنی که تا حد قابل توجهی مشکلتو حل می‌کنه.

تاپیک های مشابه

  1. پرینت کردن محتویات چند آبجکت مختلف
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 16:28 عصر
  2. ساخت برنامه با استفاده از چند زبان مختلف
    نوشته شده توسط Spentman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 تیر 1386, 04:34 صبح
  3. چگونگی ارسال به چند چاپگر مختلف
    نوشته شده توسط RealDream در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:23 عصر
  4. اپدیت کردن یک فیلد با چند شرط مختلف
    نوشته شده توسط moustafa در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 16:55 عصر
  5. چند کامپایلر مختلف ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 22:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •