نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

  1. #1

    مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    سلام دوستان. من کریستال ریپورت (ورژن: Crystal Reports 2010 Support Pack 13.0.5) نصب کردم. و VS 2013 دارم. روی ویندوز 8.1
    بعد از نصب کریستال ریپورت وارد VS شدم و یه پروژه ساختم. وقتی خواستم از قسمت Add New Item یه کریستال ریپورت اضافه کنم، توی شاخه Reporting اصلا کریستال ریپورت نبود. توی ToolBox هم چیزی نبود.
    چیکار کنم به قسمت Reporting کریستال ریپورت اضافه بشه؟ خیلی مهمه، باید یه پروژه ای رو چند روز دیگه تحویل بدم، همین جاش به مشکل بر خوردم. ممنون
    Capture.jpg

  2. #2

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    دوست من کریستال ریپورت 13 برای ویژوال 2010 هست و ویژوال 2010 بهبالا از کریستال پشتیبانی نمیکنند من پیشنهاد میکنم یا از stimulsoft برای گزارش گیری استفاده کنی یا از ویژوال 2010 برای کریستال

  3. #3

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    دوست من کریستال ریپورت 13 برای ویژوال 2010 هست و ویژوال 2010 بهبالا از کریستال پشتیبانی نمیکنند من پیشنهاد میکنم یا از stimulsoft برای گزارش گیری استفاده کنی یا از ویژوال 2010 برای کریستال
    آخه دوست خودم از همین ورژن داره استفاده میکنه برای VS 2012
    پس دیگه مجبورم 2012 نصب کنم برای پروژه های این چنینی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط ali-tahmasb مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. من کریستال ریپورت (ورژن: Crystal Reports 2010 Support Pack 13.0.5) نصب کردم. و VS 2013 دارم. روی ویندوز 8.1
    بعد از نصب کریستال ریپورت وارد VS شدم و یه پروژه ساختم. وقتی خواستم از قسمت Add New Item یه کریستال ریپورت اضافه کنم، توی شاخه Reporting اصلا کریستال ریپورت نبود. توی ToolBox هم چیزی نبود.
    چیکار کنم به قسمت Reporting کریستال ریپورت اضافه بشه؟ خیلی مهمه، باید یه پروژه ای رو چند روز دیگه تحویل بدم، همین جاش به مشکل بر خوردم. ممنون
    Capture.jpg
    سلام
    نسخه جدیدترش 13.0.9 است که برای Visual Studio 2013 طراحی شده و مشکل خاصی نداره
    از اینجا بگیرید
    http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...0Pack%2013.0.9
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    سايت اصلي براي دانلود
    http://scn.sap.com/docs/DOC-7824

    نسخه 10 داره و 11 بزودي منتشر ميشه تويه تايپك گفتم 11 رو گرفتم اشتباه گفتم چون 10 منتشر شده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    با توجه به اعلام سایت SAp مبنی بر:
    WARNING 2 - SP 11: R&D and QA have discovered a serious issue with SP 11. We are working on resolving
    فعلاً از همون پک 10 استفاده کنید مشکل حل میشه.
    آدرس دانلود:
    http://scn.sap.com/docs/DOC-7824

  7. #7

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط a_mohammadi_m مشاهده تاپیک
    سلام
    نسخه جدیدترش 13.0.9 است که برای Visual Studio 2013 طراحی شده و مشکل خاصی نداره
    از اینجا بگیرید
    http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...0Pack%2013.0.9
    موفق باشید

    با سلام
    من دانلود و نصب کردم ولی باز همان فایل های مربوط به کریستال ریپوت نمایش داده نشد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط araz_pashazadeh مشاهده تاپیک
    با سلام
    من دانلود و نصب کردم ولی باز همان فایل های مربوط به کریستال ریپوت نمایش داده نشد
    شما حتماً باید نسخه 10 رو نصب کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    البته نسخه 12 هم اومده و می تونید از اون استفاده کنید:
    WARNING 2 - SP 11 had Regression issues, please use SP 12 now for all updates

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    البته این تذکر خود سایت هستش:
    Please note: To integrate "SAP Crystal Reports, developer version for Microsoft Visual Studio" into VS 2010 or 2012 (SP 7 and higher) or VS 2013 (SP 9 or higher), you must run the Install Executable. Running the MSI will not fully integrate Crystal Reports into VS. MSI files by definition are for runtime distribution only.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    دوستان من پک : Crystal Reports for VS Support Pack 13.0.10 x86 دانلود و نصب کردم ولی بازم تووی VS2013 نمایش داده نمیشه

    آیا لینک خاصی دارید که بشه دانلود کرد که با VS2013 بشناسه اونو ؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    با سلام همین دیروز من دانلود و نصبش کردم ... CRforVS_13_0_12.exe رو دانلود کردم که حجمشم 294 مگابایته ... در Visual Studio 2013 UP3 هم من تستش کردم کار کرد ... دانلود و نصبش کنید و البته نیاز به V.P.N دارید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    با سلام همین دیروز من دانلود و نصبش کردم ... CRforVS_13_0_12.exe رو دانلود کردم که حجمشم 294 مگابایته ... در Visual Studio 2013 UP3 هم من تستش کردم کار کرد ... دانلود و نصبش کنید و البته نیاز به V.P.N دارید
    یه لطفی میکردی لینک دانلودش رو هم میذاشتی

  14. #14

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط Helmod مشاهده تاپیک
    یه لطفی میکردی لینک دانلودش رو هم میذاشتی
    لینک دانلودش که داخل سایتش بود سایتشم تحریم کرده ایرانو ... اون موقع Vp ... n نداشتم
    اینملینک دانلود : http://downloads.businessobjects.com...VS_13_0_12.exe

    اگر نتونستید دانلود کنید و تحریم بود از این لینک استفاده کنید : داخل IDM کپی کنید و دانلود کنید
    http://unknown.nazuka.net/o/p/g/brow...b=31&f=norefer

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    شما وقتی از بزنامه setup می گیرید و جایی نصب می کنید
    باز هم کریستال ریپورت درست اجرا مبکنه؟

    چون برای من موقع نصب Setup به مشکل میخوره
    اگر رو سیستی ویزوال نصب باشه خطا نمیده
    اما اگر نصب نباشه خطا میده

  16. #16

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط sara_traveler مشاهده تاپیک
    شما وقتی از بزنامه setup می گیرید و جایی نصب می کنید
    باز هم کریستال ریپورت درست اجرا مبکنه؟

    چون برای من موقع نصب Setup به مشکل میخوره
    اگر رو سیستی ویزوال نصب باشه خطا نمیده
    اما اگر نصب نباشه خطا میده

    برای من که مشکلی نداره ... نوع خطا یا عکسی از خطاتون رو زمینه کنید لطفا

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    برای من این خطا میده
    http://8pic.ir/viewer.php?file=mt6riwtyznemlmvjoj1x.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png aa.png‏ (12.2 کیلوبایت, 86 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله sara_traveler : دوشنبه 03 آذر 1393 در 11:13 صبح

  18. #18

    نقل قول: مشکل کریستال ریپورت در VS2013

    نقل قول نوشته شده توسط sara_traveler مشاهده تاپیک
    برای من این خطا میده
    http://8pic.ir/viewer.php?file=mt6riwtyznemlmvjoj1x.png

    سلام یه سری مشکلات داره اما راه حلاشو میگم :

    یه مشکل مربوط به سیستم های 64 بیتی و 32 بیتی و نسخه نرم افزار هست مثلا برای نرم افزارتون اگه 64 بیتی هست از کریستال 64 استفاده کن
    مسکل دوم مربوط به نسخه 4 دات نت هست و ویندوز xp هست و ... که باید در فایل کانفیل پروژه این کد رو وارد کنید (داخل فایل app.config)

      <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل کریستال ریپورت در C#‎2010
    نوشته شده توسط antisocial در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 20 آذر 1389, 08:04 صبح
  2. مشکل کریستال ریپورت در دیتاهای زیاد
    نوشته شده توسط sokote_bi_payan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آبان 1389, 09:18 صبح
  3. مشکل کریستال ریپورت با پر کردن TextObject
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 11:18 صبح
  4. مشکل کریستال ریپورت با پرینتر سوزنیLQ300
    نوشته شده توسط hoolooj4u در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 11:20 صبح
  5. مشکل کریستال ریپورت 10 حل شد!
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 21:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •