نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پاک کردن تکست تکسباکس

  1. #1

    Question پاک کردن تکست ادیت باکس

    می دونم سوالم خیلی ساده ست ولی گیر کردم که می پرسم
    من دارم یه برنامه می نویسم که با بدست آوردن هندل تکست باکسا خودش یک فرم رو خودکار پر کنه ولی بعضی از تکست باکسا خودشون یه متن پیش فرض دارن مثل username وفتی متن از طریق هندل ارسال می کنم به متن قبلی اضافه میکنه چه جوری می تونم متن پیش فرض رو پاک کنم .
    آخرین ویرایش به وسیله space_ : جمعه 24 مرداد 1393 در 17:08 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    سلام خدمت همه دوستان
    مشخص کنید کجا قصد استفاده دارید
    اگه توی وب باشه پارامتر فوکوس رو برای شی ابتدا ارسال کنید بعد ارسال متن کنید

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi 2010 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان
    مشخص کنید کجا قصد استفاده دارید
    اگه توی وب باشه پارامتر فوکوس رو برای شی ابتدا ارسال کنید بعد ارسال متن کنید
    نه توی وب نیست یک نرم افزار

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    - می تونید کاراکتر 8 رو ارسال کنید.
    - می تونید با دستورات API متن رو انتخاب کنید و روش بنویسید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    - می تونید کاراکتر 8 رو ارسال کنید.
    - می تونید با دستورات API متن رو انتخاب کنید و روش بنویسید.
    ممنون
    امکانش هست یه منبع یا سورسی شبیه به اینی که گفتید بزارید که بدونم دقیقاً باید چیکار کنم

  6. #6

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    اول این رو تست کنید:


    var
    h: THandle;
    s: pchar;
    begin
    h := somehandle;
    s := 'test';
    SendMessage(h, WM_SETTEXT, 0, integer(s))
    end;


    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : یک شنبه 26 مرداد 1393 در 14:59 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    اول این رو تست کنید:


    var
    h: THandle;
    s: pchar;
    begin
    h := somehandle;
    s := 'test';
    SendMessage(h, WM_SETTEXT, 0, integer(s))
    end;


    ممنون دقیقاً همچون چیزی بود که می خواستم
    ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم این ادیت باکس که من الان پرش کردم این خاصیت رو داره که وقتی یه متنی رو می نویسی با زدن کلید اینتر خودش جستجو میکنه ولی وقتی از طریق هندل دستور اینتر بهش میدم کار نمیکنه ؛ میشه یه راهنمایی کنید. بازم ممنون

  8. #8

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    کد اینتر 13# هست. متنتون رو این شکلی کنید:

    s := 'test'#13#10;
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    تست کردم ولی جواب نداد روش دیگه ای نداره ؟ ممنون

  10. #10

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    یک کلید رو بهش مسیج بدید.

    procedure PostKeyExHWND(hWindow: HWnd; key: Word; const shift: TShiftState; specialkey: Boolean = false);
    {************************************************* ***********
    * Procedure PostKeyEx
    *
    * Parameters:
    * hWindow: target window to be send the keystroke
    * key : virtual keycode of the key to send. For printable
    * keys this is simply the ANSI code (Ord(character)).
    * shift : state of the modifier keys. This is a set, so you
    * can set several of these keys (shift, control, alt,
    * mouse buttons) in tandem. The TShiftState type is
    * declared in the Classes Unit.
    * specialkey: normally this should be False. Set it to True to
    * specify a key on the numeric keypad, for example.
    * If this parameter is true, bit 24 of the lparam for
    * the posted WM_KEY* messages will be set.
    * Description:
    * This procedure sets up Windows key state array to correctly
    * reflect the requested pattern of modifier keys and then posts
    * a WM_KEYDOWN/WM_KEYUP message pair to the target window. Then
    * Application.ProcessMessages is called to process the messages
    * before the keyboard state is restored.
    * Error Conditions:
    * May fail due to lack of memory for the two key state buffers.
    * Will raise an exception in this case.
    * NOTE:
    * Setting the keyboard state will not work across applications
    * running in different memory spaces on Win32 unless AttachThreadInput
    * is used to connect to the target thread first.
    ************************************************** **********}
    type
    TBuffers = array [0..1] of TKeyboardState;
    var
    pKeyBuffers: ^TBuffers;
    lParam: LongInt;
    begin
    (* check if the target window exists *)
    if IsWindow(hWindow) then
    begin
    (* set local variables to default values *)
    pKeyBuffers := nil;
    lParam := MakeLong(0, MapVirtualKey(key, 0));


    (* modify lparam if special key requested *)
    if specialkey then
    lParam := lParam or $1000000;


    (* allocate space for the key state buffers *)
    New(pKeyBuffers);
    try
    (* Fill buffer 1 with current state so we can later restore it.
    Null out buffer 0 to get a "no key pressed" state. *)
    GetKeyboardState(pKeyBuffers^[1]);
    FillChar(pKeyBuffers^[0], SizeOf(TKeyboardState), 0);


    (* set the requested modifier keys to "down" state in the buffer*)
    if ssShift in shift then
    pKeyBuffers^[0][VK_SHIFT] := $80;
    if ssAlt in shift then
    begin
    (* Alt needs special treatment since a bit in lparam needs also be set *)
    pKeyBuffers^[0][VK_MENU] := $80;
    lParam := lParam or $20000000;
    end;
    if ssCtrl in shift then
    pKeyBuffers^[0][VK_CONTROL] := $80;
    if ssLeft in shift then
    pKeyBuffers^[0][VK_LBUTTON] := $80;
    if ssRight in shift then
    pKeyBuffers^[0][VK_RBUTTON] := $80;
    if ssMiddle in shift then
    pKeyBuffers^[0][VK_MBUTTON] := $80;


    (* make out new key state array the active key state map *)
    SetKeyboardState(pKeyBuffers^[0]);
    (* post the key messages *)
    if ssAlt in Shift then
    begin
    PostMessage(hWindow, WM_SYSKEYDOWN, key, lParam);
    PostMessage(hWindow, WM_SYSKEYUP, key, lParam or $C0000000);
    end
    else
    begin
    PostMessage(hWindow, WM_KEYDOWN, key, lParam);
    PostMessage(hWindow, WM_KEYUP, key, lParam or $C0000000);
    end;
    (* process the messages *)
    Application.ProcessMessages;


    (* restore the old key state map *)
    SetKeyboardState(pKeyBuffers^[1]);
    finally
    (* free the memory for the key state buffers *)
    if pKeyBuffers <> nil then
    Dispose(pKeyBuffers);
    end; { If }
    end;
    end; { PostKeyEx }


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  11. #11

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    ممنون ولی بازم کار نکرد
    شاید بخاطر این کار نمیکنه که حتماً باید فوکوس باشه ؟ با فوکوس نمیشه کاریش کرد؟

  12. #12

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    کدی که فرستادم با دادن هندل بهش یک کلید رو در اونجا می فشاره.
    تست کنید ببینید مثلا با تایمر، که فوکوس روی دکمه برنامه شما هم نیاد، آیا می تونید کلید اینتر رو براش بفرستید یا نه. VK_Return
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  13. #13

    نقل قول: پاک کردن تکست تکسباکس

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    کدی که فرستادم با دادن هندل بهش یک کلید رو در اونجا می فشاره.
    تست کنید ببینید مثلا با تایمر، که فوکوس روی دکمه برنامه شما هم نیاد، آیا می تونید کلید اینتر رو براش بفرستید یا نه. VK_Return
    از طریق هندل و VK_RETURN که همون اول تست کردم جواب نداد خودمم موندم چرا کار نمیکنه بازم از راهنماییتون ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن تکست باکس از جایی موس کلیک شده
    نوشته شده توسط farzade در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 10:07 صبح
  2. سوال: پاک کردن متن تکراری از تکست
    نوشته شده توسط albalooband در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:22 عصر
  3. پاک کردن username و password در تکست باکس
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 08:26 صبح
  4. پاک کردن مقادیر تکست باکس ها
    نوشته شده توسط marzban در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 20:34 عصر
  5. @@ کدی برای پاک کردن تکست @@
    نوشته شده توسط sohrab o در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •