نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با OnDestroy , OnStop OnPause

  1. #1

    مشکل با OnDestroy , OnStop OnPause

    سلام دوستان خسته نباشید

    میخواستم واسه حالتی که گوشی زنگ میخوره کدی بنویسم واسه Ondestroy یا Onstop یا حتی OnPause واسه هرکدومشون میخوام بنویسم برنامه فورس کلوز میده! قلق خاصی داره؟
    چرا این اتفاق میافته؟
    حتی کدی هم نمینویسم مینویسم مثلا




    @Override
    protected void onDestroy() {
    // TODO Auto-generated method stub





    }


    باز هم Force Close میده
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل با OnDestroy , OnStop OnPause

    اروری که نمایش میده چی هست؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با OnDestroy , OnStop OnPause

    لاگ های CatLog رو کپی کنید اینجا

  4. #4

    نقل قول: مشکل با OnDestroy , OnStop OnPause

    یک کلاس به اسم MainActivity بسازین و کد زیر را در آن وارد کنید

    public class MainActivity extends Activity {
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);
    tToast("onCreate");
    }

    public void onStart() {
    super.onStart();
    tToast("onStart");
    }

    public void onRestart() {
    super.onRestart();
    tToast("onRestart");
    }

    public void onResume() {
    super.onResume();
    tToast("onResume");
    }

    public void onPause() {
    super.onPause();
    tToast("onPause: bye bye!");
    }

    public void onStop() {
    super.onStop();
    tToast("onStop.");
    }

    public void onDestroy() {
    super.onStop();
    tToast("onDestroy.");
    }

    private void tToast(String s) {
    Context context = getApplicationContext();
    int duration = Toast.LENGTH_SHORT;
    Toast toast = Toast.makeText(context, s, duration);
    toast.show();
    }
    }


    لایه ای به اسم main.xml بسازید
    و کد زیر را در آن قرار دهید

    <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="fill_parent"
    android:layout_height="fill_parent" >

    </RelativeLayout>

    هربخش از کد را متوجه نشدید بگین تا من یا باقی دوستان توضیح بدن
    آخرین ویرایش به وسیله sermoni : جمعه 24 مرداد 1393 در 22:24 عصر دلیل: توضیح بیشتر

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •