نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

    سلام دوستان

    طبق آموزش سایت اسفندونه (http://www.esfandune.ir/%DA%A9%D8%A7...DB%8C%D8%AF-2/) دوتا دکمه به اکشن بارم اذافه کردم و اینم کدیه که باید داخل اکتیویتیم قرار بدم:

        @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
    switch (item.getItemId()) {

    case R.id.about_us:
    Toast.makeText(this, "تنظیمات اسفندونه", Toast.LENGTH_SHORT)
    .show();

    break;

    case R.id.exit:
    Toast.makeText(this, "تماس اسفندونه", Toast.LENGTH_SHORT)
    .show();
    break;
    }

    return true;
    }


    ولی چطوری باید به این کد onclick listener اذافه کنم؟هر کار میکنم نمیشه میشه شما کاملش کنید؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

    Listener دیگه نمیخواد که . شما توی case تعریف کردی اگه رو دکمه ای که آیدیش abute_us هست کلیک شد یه Toast با متن تنظیمات اسفندونه نمایش داده بشه
    اگه اجرا نمیشه حتما آیدی دکمه رو اشتباه نوشتی.
    اگر بازم نشد از item.getId(); استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

    خب من میخوام با زدن دکمه یه صفحه ی جدید باز بشه

    لطفا راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار slr560
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    868

    نقل قول: مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

    خب یه Intent اضافه میکنی
    این که دیگه کاری نداره . قبلا انجام دادید
    پست قبلیم هم اشتباه نوشتم از getId ٫ باید از همون getItemId استفاده کنی:


    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {


    switch (item.getItemId()) {
    case R.id.action_settings:
    startActivity(new Intent(this, SecondActivity.class));
    return true;
    }
    return false;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار

    مشکلم این بود که توی main اون never رو always نکرده بودم

    بخاطر همین به صفحه ی دیگه نمیرفت
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن آیکون کنار آدرس بار برای سایت
    نوشته شده توسط Amir64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 22 آذر 1390, 00:03 صبح
  2. مشکل در قرار دادن عکس در image از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 20:30 عصر
  3. مشکل در قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط allooo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:39 صبح
  4. قرار دادن دکمه browes و دانلود
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اردیبهشت 1385, 07:05 صبح
  5. مشکل در قرار دادن امضاء
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •