نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: به کارگیری سخت افزار

  1. #1

    Question به کارگیری سخت افزار

    دوستان خوب سلام
    سورس یک برنامه هر جند کوتاه در رابطه با به کارگیری سخت افزار
    آیا کسی هست که ما رو کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    be zaban C++‎ daram mikhay?

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <string.h>
    #include <dos.h>
    #include <stdio.h>


    #define Port 0x378
    #define up 72
    #define down 80
    #define left 75
    #define right 77

    main()
    {
    int ch;
    clrscr();
    do{
    ch=getch();
    ;
    switch(ch)
    {
    //UP
    case 72 :
    {
    outport(Port,0x1);
    printf("UP pressed %d\n",ch);
    break;
    }
    //down
    case 80 :
    {
    outport(Port,0x2);
    printf("DOWN pressed %d\n",ch);
    break;
    }
    //left
    case 75 :
    {
    outport(Port,0x4);
    printf("LEFT pressed %d\n",ch);
    break;
    }
    //right
    case 77 :
    {
    outport(Port,0x8);
    printf("RIGHT pressed %d\n",ch);
    break;
    }
    } // switch

    }while (!(ch=='*'));

    getch();
    return 0;
    }

    dar in barname shoma mitonid ba estefade az keyboard ye mashin contorolio az tarighe port parallel be harekat dar biari
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : پنج شنبه 19 مرداد 1385 در 08:59 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  3. #3
    به شما مطالعه کتاب PC Interface که ترجمه شده است پیشنهاد میدم.
    این کتاب کار با سخت افزار و پورت ها را در محیط برنامه نویسی VB و Delphi توضیح داده.
    واسطهای کامپیوتری
    خیلی کتاب عالی هست...و بسیار عالی ترجمه شده.
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •