نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

  1. #1

    ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    سلام
    آیا بدون بدست آوردن و استفاده از آی پی کاربران سایت، امکان ایجاد سیستم لایک وجود داره بگونه ایی که هر کاربر نتونه به یک مطلب بیشتر از یک بار رای بده؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    خیر ....
    اگر در کوکی و یا در سشن ذخیره کنید بعد از چند ساعت از بین میره

  3. #3

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    مشکل من این هست که اگر از ip استفاده کنم سیستم لایک سایتم در خوابگاهی که هستم با مشکل مواجه میشه چون اینترنتی که تمام افراد خوابگاه استفاده میکنن دارای یک آی پی هست.البته با ایجاد سیستم ثبت نام در سایت میتونم مشکلو حل کنم ولی نمیخوام از این روش استفاده کنم.این امکان وجود نداره که با php اطلاعات سیستم طرف(کامپیوتر،لپ تاپ و...) رو بدست بیارم و از اون اطلاعات که ممکنه برای هر سیستمی منحصر به فرد باشه استفاده کنم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    تنها راه استفاده از mac address اون سیستم هست که با ip امکان گرفتن اون وجود ندارد چون سرور ساید هست ( البته فکر کنم )

    راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

  5. #5

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    پس فیس بوک و سایتهای دیگه از چه روشی برای لایک استفاده میکنن؟

  6. #6

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    سیستم ثبت نام و ورود !

    اینم یه راه حل موقت :
    getenv('COMPUTERNAME');

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    پس فیس بوک و سایتهای دیگه از چه روشی برای لایک استفاده میکنن؟
    لایک ها رو توی دیتابیس ذخیره میکنن
    مشخصه هر کاربری کجا لایک کرده .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    درکل بهترین راه سیستم ثبت نام هست.
    ولی اگه نمیخوای، هم کوکی ثبت کن(تنظیم زمان انقضا یادت نره) و هم ip ذخیره کن.
    موقع بررسی هم اول کوکی رو بررسی کن ببین وجود داره یا نه، اگه نبود ip رو چک کن.

    اگه فقط از کوکی استفاده کنی در مقابل اسپمرها هیچ کاری نمیتونی بکنی.

  9. #9

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط Weblove مشاهده تاپیک
    سیستم ثبت نام و ورود !

    اینم یه راه حل موقت :
    getenv('COMPUTERNAME');
    این بار بیستم که چنین اشتباهاتی رو میبینم!
    عزیزم تمام اینطور توابع، مشخصات سیستمی رو که PHP داره روش این دستورات رو اجرا میکنه میدن، که طبیعتا وقتی توی لوکال تست میکنید مال کامپیوتر خودتونه ولی وقتی روی سرور اجرا میشه مال سروره و نه کامپیوتر کلاینت ها!
    تاحالا میامدن MAC سرور رو میگرفتن و فکر میکردن مال کلاینته، الان این مورد جدید هم بهش اضافه شد

  10. #10

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    لایک ها رو توی دیتابیس ذخیره میکنن
    مشخصه هر کاربری کجا لایک کرده .
    چجوری از لایک دوباره جلوگیری میکنن؟

  11. #11

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    خوب دیتابیس رو چک میکنن ببینن کسی که لاگین کرده، مطلب رو قبلاً لایک کرده یا نه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایجاد سیستم لایک بدون استفاده از آی پی

    چجوری از لایک دوباره جلوگیری میکنن؟
    یه جدول بسازید به اسم like با فیلد های post_id , user_id

    مثلا اگر پست شمار 5 توسط کاربر 10 لایک شده
    توی جدول درج کنید

    در آخر هم برای اینکه بدونید چه تعداد لایک شده تعداد سطرهارو بشمارید مثلا برای پست شماره 5 تعداد لایک ها
    select count(user_id) from `like` where post_id=5

    این میگه چه تعدادی لایک شده روی این مطلب

    چنانچه یوزری خواست مجددا لایک کنه روی مثلا مطلب 5
    توی این جدول بگردید ببینید لایکی با مطلب 5 و یوزر فعلی ثبت شده اگه شده بود پس اضافه نکنید قبلا لایک کرده اگر نه که اضافه کنید
    ساده است خیلی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به فایل روی سیستم دیگر بدون استفاده از share
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 21:24 عصر
  2. مبتدی: کار با OpenCV و Qt ایجاد فایل اجرایی بدون استفاده از DLL
    نوشته شده توسط mohpooria در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 22:59 عصر
  3. ایجاد وچاپ گزارش بدون استفاده از کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط soshiance در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 09:27 صبح
  4. ایجاد سیستم پذیرش با استفاده از فابل
    نوشته شده توسط BJ2349 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 11:11 صبح
  5. طریقه ایجاد یک Dts بدون استفاده از ویزارد؟
    نوشته شده توسط احمد کرک در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •