نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

  1. #1

    تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    سلام


    من می خواهم که برای بعضی از Attribute ها مثل Required یا maxlength که در لایه ViewModel تعریف می کنم پیام هارو برای همه هی تکرار نکنم و یکبار تعریف کنم مثلا برای Required این پیام رو نمایش بده . ممنون می شم راهنمایی کنید

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    شما می توانید یک کلاس جدید تعریف کنید و متن پیغام خطا را درون آن قرار دهید :

    public class FarsiRequiredAttribute:RequiredAttribute
    {
    public FarsiRequiredAttribute()
    {
    this.ErrorMessage = "الزامی است";
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hakim22 : پنج شنبه 30 مرداد 1393 در 19:51 عصر

  3. #3

    نقل قول: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    سلام

    خیلی ممنون . می شه برای Attribute هایی که یک مقدار متغییر دارند مثل MaxLenght بگید چطور می شه همچین کاری کرد ؟

    تشکر

  4. #4

    نقل قول: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    سلام مجدد

    یک سوال دیگه هم داشتم اینه که بعد از اینکه اکثر attribute هارو سفارشی کردم چطور اون کلاس رو dll کنم و راحت در پروژه های دیگه استفاده کنم ؟

    ممنون

  5. #5

    نقل قول: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    نقل قول نوشته شده توسط jaykob مشاهده تاپیک
    سلام

    خیلی ممنون . می شه برای Attribute هایی که یک مقدار متغییر دارند مثل MaxLenght بگید چطور می شه همچین کاری کرد ؟

    تشکر
    فکر می کنم باید متد IsValid رو Override کنید.

    می شه برای Attribute هایی که یک مقدار متغییر دارند مثل MaxLenght بگید چطور می شه همچین کاری کرد ؟
    خب یک ClassLibrary جدید ایجاد کنید و رفرنس های مربوطه رو اضافه کنید.

  6. #6

    نقل قول: تعریف یک پیام همیشگی برای Attribute ها

    سلام

    من برای StringLenght کد زیر رو پیدا کردم اما نمی دونم مقدار طول رشته رو چطور داینامیک کنم که زمانی داریم Attribute رو صدا می کنیم بشه بهش گفت مثلا 30 کاراکتر مجاز هستی بگیری :


    public class MyStringLengthAttribute : StringLengthAttribute
    {
    public MyStringLengthAttribute() : this(20)
    {
    }


    public MyStringLengthAttribute(int maximumLength) : base(maximumLength)
    {
    base.ErrorMessageResourceName = "StringLengthMessage";
    base.ErrorMessageResourceType = typeof (Resource);
    }
    }


    اون typeofResource برای چی هست ؟

    لطفا راهنمایی کنید . ممنون

تاپیک های مشابه

  1. تعریف کردن مقدار اولیه برای یک فیلد
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 12:53 عصر
  2. تعریف Property و آیکون برای User Control
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 14:13 عصر
  3. نحوه تعریف صندوق پیام برای کاربران چگونه است؟
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آبان 1385, 22:30 عصر
  4. نحوه تعریف صندوق پیام برای کاربران چگونه است؟
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1385, 20:49 عصر
  5. تعریف تاریخ جاری سیستم برای یک فیلد
    نوشته شده توسط fatimah در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •