نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

  1. #1

    راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    سلام دوستان
    من 18 سالمه و تقریبا 7ماهی هست که یادگیری

    vbرو شروع کردم.من هدفم اینه که برنامه نویس بازی بشم ولی تقریبا هیچ اطلاعی راجبش و از کجا شروع کردنش ندارم.خواستم دوستانی که راجب این موضوع اطلاع دارن بهم مشورت بدن.ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    با vb نمی شه بازی ساخت . اگه می خوای بازی کوچیک بسازی C#‎ یاد بگیر و آموزش های unity3d رو دانلود کن و ببین و با unity3d بازی بساز . اگر تیم پیدا کردی و خواستی بازی درست حسابی بسازی C++‎ یاد بگیر و برو سراغ unreal engine 4

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    من واسه اینکه راحتتر هستش رفتم سراغش.
    بعد شما میگی من الان شروع کنم ++c و #c یاد بگیرم؟اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    شما اول باید کد زدن رو یاد بگیرید. (شرطها، حلقه ها، کلاس و اشیاء و کلا روون بشید در برنامه نویسی)

    بعد برید سراغ برنامه نویسی با موتورهای بازی سازی udk یا unity 3d

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    یعنی با موتور های بازی سازی هم میشه مثل ویژوال کد نویسی کرد؟یعنی داخل محیطش همچین امکانی هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    من خودم اول vb6 یاد گرفتم و هر چقدر سرچ کردم که چجوری می شه باهاش بازی ساخت به هیچ نتیجه ای نرسیدم بعدش C#‎ یاد گرفتم که کد نویسیش از vb هم راحت تر بود چون خیلی از توابعش آماده هست سرعتش هم خیلی بیشتره الان هم دارم با unity3d کار می کنم که زبان C#‎ ش خیلی شبیه به C#‎ توی visual studio هست . vb6 رو توی هنرستان یاد می دن فقط برای استارت یاد گیری و بعدش می فهمی که تقریبا به هیچ دردی نمی خوره .

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    خودمم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که باهاش نمیشه تو بازی کاری کرد...
    حالا واسه یادگیری #c از همین سایت شروع کنم کافییه یا برم کتاب بگیرم؟

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    دوستان اگه میشه این سوال اخرو جواب بدید

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    با سلام
    ببین دوست عزیز بیسیک خوبه ولی نه برای بازی سازی از اسمش هم مشخصه یعنی پایه
    اول خود کد نوسی را باید بلد بشی دستورات و شرط ها و حلقه ها و غیره در صورت نیاز پایگاه داده میخونی
    اگه میخوای بازی با انجین کار کنی
    game maker studio برنامه نویسی اسکریپت دلفی
    unity3d اسکریپت جاوا اسکریپت و سی شارپ
    udk اسکریپت سی پلاس پلاس
    cryengine اسکریپت لوآ
    که بیشتر در ایران از زبان شی شارپ استفاده میشه
    گیم میکر و یونیتی نرم افزار های آسونی هستند از نظر من
    گیم میکر برای ساخت بازی های دو بعدی تحت سیسم های:
    ویددوز
    لینوکس
    مک
    اندروید
    ios
    ویندوز موبایل
    html5
    یونیتی هم برای سیستم های
    ویندوز
    لینوکس
    مک
    اندروید
    اپل
    ویندوز موبایل
    وب
    ایکس باکس
    وی

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    udk نسبت به
    unity3d و game maker سختتر هستش؟کلا شما یادگیری کدوم رو به من پیشنهاد میدید و من تمرکزمو رو کدوم بزارم
    ببخشید که زیاد سوال میکنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    game maker خیلی ابتداییه بیشتر واسه بازی های دوبعدی استفاده می شه . unity3d آسونه ولی باهاش بازی های تجاری واسه موبایل و اینجور چیزا هم ساختن . 3 cryengine و unreal engine 4 برای شروع یادگیری مناسب نیستند چون خیلی حرفه ای اند . شما C#‎ یاد بگیر و آخرین ورژن unity3d رو نصب کن آموزش هاشو نگاه کن و شروع کن .

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    ایول با ایول

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    با سلام

    لطفا اگر ممکن می باشد.
    1. ذهنیت خود را از اینکه یک بازی کامپیوتری چگونه ساخته می شود بیان کنید.
    2. اون بازی که الان در ذهن شماست و می خواهید آن را پیاده سازی کنید بیان بدارید.

    (البته در حد چند خط هم کفایت می کند.)

    --دوستان جواب سوال شما را بیان نموده اند.--

    اما در حقیت شما متوجه نشده اید که چرا باید مثلا با فلان موتور بازی بسازم یا فلان زبان برنامه نویسی را کار کنم.
    چرا چون شما دقیقا در اول راه هستید و نسبت به موضوع گنگ می باشد.
    پس اگر بیشتر توضیح دهید از این سردرگمی بیرون می آید و هدف خود را مشخص می سازید.

    در واقع وقتی به این جمع بندی رسیدیم که شما باید مثلا با GameMaker شروع به کار کنید. دیگر وقت خود را برای راه های دیگر تلف نمی کنید چون انتخاب خود را انجام داده اید.

    با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار behnamgholipoor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    132

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    سلام به همه دوستان عزیز
    من علاقه زیادی به طراحی بازیهای آنلاین دارم ولی اطلاعات کاملی ندارم که چطور و از کجا باید شروع به یادگیری کنم
    دوستان اگه راهنمایی کنن که چه پیشنیازهایی برای یادگیری نیاز هست و از کجا باید شروع کنم ممنون میشم
    اگه منبع آموزشی مفیدی هم سراغ دارین اطلاع بدین
    تشکر از همه

  15. #15

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    عزیز من خیلی خوب میتونم راهنماییت کنم ولی من 3 ساله بازی سازم به نظر من سمت بازی سازی نرو بدرد نمیخوره تو ایران اونم 1 نفره

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    هر چقدر سرچ کردم که چجوری می شه باهاش بازی ساخت به هیچ نتیجه ای نرسیدم
    سلام. چون شما به هیچ نتیجه ای نرسیدید بنا براین نیست که با زبان ویژوال بیسیک نمیشه بازی ساخت. حتما درست و اساسی نگشتید. حتما با direct x و یا opengl آشنا هستید. مگه نه؟
    این دو، برای تمام زبان ها کلاس هایی در نظر گرفته اند که می شود بهترین بازی ها رو ساخت

  17. #17

    نقل قول: راهنمایی برای برنامه نویسی بازی

    نقل قول نوشته شده توسط akbar74 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من 18 سالمه و تقریبا 7ماهی هست که یادگیری

    vbرو شروع کردم.من هدفم اینه که برنامه نویس بازی بشم ولی تقریبا هیچ اطلاعی راجبش و از کجا شروع کردنش ندارم.خواستم دوستانی که راجب این موضوع اطلاع دارن بهم مشورت بدن.ممنون
    اگه مصمم هستید که در زمینه بازی سازی کار کنید همین حالا برید سراغ C++‎
    ‎‎به دلایل خیلی زیادی که هر چی بیشتر میری جلو متوجه قابلیت های خیلی خوب این زبان برنامه نویسی میشید

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای برنامه نویسی بازی
    نوشته شده توسط akbar74 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:44 عصر
  2. راهنمایی برای برنامه نویسی ربات مین یاب
    نوشته شده توسط You Were Mine در بخش مباحث عمومی کار با سخت افزارها، سنسورها و لوازم جانبی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1390, 14:38 عصر
  3. راهنمایی برای برنامه نویسی ازمون exam
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 00:06 صبح
  4. راهنمایی برای برنامه نویسی لایه ای در php
    نوشته شده توسط ArtMiz در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 18:29 عصر
  5. سوال: راهنمایی برای برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط fereshteh_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •