نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: چطور یک چت روم درست کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    Arrow چطور یک چت روم درست کنم؟

    سلام، بنده قصد دارم یک چت روم ساده درست کنم که قراره از Node.js استفاده کنم، حالا می خواستم بدونم می شه راهنمایی کنید که چطور این کار رو کنم؟ یک فیلم از Lynda دانلود کردم ولی روی windows کار می کنه. جریان از چه قراره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ماژول های بسیاری برای این کار هستن که می تونید با گشتن پیداشون کنید... توی github چندین پروژه فعال چت آماده وجود داره.
    در کل اینها بر اساس Websocket و با امکان سازگاری در مرورگر های قدیمی و ماژول socket.io کار می کنن اکثرشون.

  3. #3

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    node.js + expressjs + socket.io تو youtube سرچ کن اموزش داره ... یک کتاب هم هست ولی خیلی حرفه ای اموزش نداده برای شروع خوبه ... Socket.IO Real-time Web Application Development

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ممنون. یک سوال برای استفاده از node.js نیازی به پایگاه داده هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ABZiko مشاهده تاپیک
    ممنون. یک سوال برای استفاده از node.js نیازی به پایگاه داده هست؟
    خیر! اما زبان و پلتفرم برنامه نویسی چه ربطی یه دیتابیس داره!؟
    شما از هر زیانی استفاده کنید اینکه بخواید دیتاتون رو نگهداری کنید و چه دیتابیسی انتخاب کنید به خودتون مربوطه...
    نود جی اس یک زبان برنامه نویسی هستش.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    مرسی، من برای نگهداری نوشته های کاربران و آواتارشون می خوام از پایگاه داده استفاده کنم به همین منظور پرسیدم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    عمومن اون دیتابیس ها مربوط به یک سایت میشه و چت نود جی اس میره میجسبه به همون سایت و از اونا استفاده میکنه. اما اگه نداریش اونا رو و میخوای یک چت کامل با دیتابیس اعضا و ... راه بندازی خب از دیتابیس های مدرن مثل اینا می تونی استفاده کنی:
    Redis
    MongoDB
    Couchbase
    Riak
    ...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    نمی شه بدون دیتابیس استفاده کنیم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    شما خودت گفتی می خوای برای نگهداری اعضا و متن ها و ... دیتابیس داشته باشی... وگرنه می تونی بدون دیتابیس باشی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ببخشید یک سوال داشتم، من کد زیر رو توی یک فایل js نوشتم :

    console.log("Hi");

    حالا نمی دونم چطور اجراش کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    اول برو به سایت node.js و بعد نود رو نصب کن...
    حالا یک کامند پرامپت باز کن و توش بنویس
    node hi.js

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ممنون، فرقی نمی کنه اون فایل .js مون کجاست؟ یا حتما باید توی پوشه node.js باشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    خوب در این که شکی نیست شما باید بری تو دایرکتوری ای که اون فایل وجود داره... یا اینکه مسیر کاملش رو بدی به کامند node

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ممنون ، من اون فایلم رو اوردم توی پوشه همون node command ، ولی وقتی می نویسم :
    node perform.js می آد پایین و سه نقطه می گذاره و هیچی نمی نویسه.چرا؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    نود کامندتون حاصل نصب درست نود جی اس هستش؟
    نود میزنید اصلن کار می کنه؟ می ره داخل محیط پرامت ند جی اس؟
    یه مشکل ربزی وجود داره که از چشم شما دور مونده...

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ممنون، یک عکس قرار دادم، می شه نگاه بهش یک نگاه بندازید :
    2014-08-25_10-45-24.png

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    شما وقتی روی node.exe کلیک میکنید میرین داخل محیط خود نود! و اونجا نباید این کامند رو تایپ کنید دیگه... بلکه باید دستوارت نود رو بنویسد.
    شما run ویندوز رو باز کنید و بنویسید cmd بعد یه کامند پرامپت باز میشه. بعد برید به اون مسیر که فایلتون هست و دستوری که گفتم رو اجرا کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    آقا واقغا ممنونم!!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    ببخشید دوستان، یک سوال داشتم، برای ورود به قسمت چت کاربران باید یک نام و یک آواتار که با تگ input وارد می شه رو انتخاب کنن و بعدش داخل محیط چت شده و در یک کادر نامشون نوشته بشه. می شه راهنمایی کنید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    دوستان؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: چطور یک چت روم درست کنم؟

    سوال شما خیلی بازه و راهنمایی خاصی نمیشه کرد. شما کد زدن رو شروع کنید به مشکلی خوردید بپرسید یا اینکه بدید کسی براتون انجام بده.
    پروژه های چت موجود توی گیت هاب رو هم ببینید کل ایده دستتون میاد.

تاپیک های مشابه

  1. چطور میتونم فایل exe برای برنامه ام درست کنم؟
    نوشته شده توسط ogrenci در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 18:04 عصر
  2. چطور یک DLL درست کنم؟
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 23:47 عصر
  3. چطور با session میتونم یه login کاربر درست کنم؟
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1389, 11:29 صبح
  4. چطور میتونم در html یه تبیل با گوشه های گرد درست کنم؟
    نوشته شده توسط soooot در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 12:16 عصر
  5. سوال: چطور برای لیست ویو تول تیپ بالونی درست کنم؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •