نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ساختن لینک

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    ساختن لینک

    سلام
    چطوری می‌شه با استفاده از CHTML جوری تنظیم کرد که اگه اسمی چیزی عوض شد مجبور نشیم لینکها رو درست کنیم؟


    مثلا اگه آدرس که با استفاده از href میدیم این باشه باید چه کار کرد؟

    href="/mysite/index.php/post/categoryPost2"


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: ساختن لینک

    سلام
    اگر از تابع CreateUrl یا CreateAbsoluteUrl خود Yii استفاده کنین مشکلی نخواهید داشت.
    فقط برای تغییر لینک(به قول خودتون اسم) باید از UrlManager که تو فایل config/main.php تنظیم میشه استفاده کنین.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: ساختن لینک

    داداش من به لینک که نمیگم اسم، منظورم اینه که وقتی‌ وسط کار مشتری تصمیم گرفت اسم سایتش از مایع سایت یه چیز دیگه بشه دیگه همه این لینکا به هم نخوره.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار bobSilon
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    مشــــــهد
    پست
    42

    نقل قول: ساختن لینک

    سلام
    برای ایجاد همچین لینک هایی میتونید اینطوری عمل کنید:
    CHtml::link('عنوان لینک',array('controller/action'));

    که نتیجش این میشه:
    <a href="index.php?r=controller/action">عنوان لینک</a>

    برای اطلاعات بیشتر اینجا رو یه نگاهی بندازید.

  5. #5

    نقل قول: ساختن لینک

    اگه از CHtml::link یا Yii::app()->createUrl و Yii::app()->createAbsoluteUrl استفاده کنید، هیچ مشکلی نخواهد بود و با تغییر پارامترها، لینکها بطور خودکار اصلاح میشن و نیازی نیست شما دستی کاری انجام بدین.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    31

    نقل قول: ساختن لینک

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    اگه از CHtml::link یا Yii::app()->createUrl و Yii::app()->createAbsoluteUrl استفاده کنید، هیچ مشکلی نخواهد بود و با تغییر پارامترها، لینکها بطور خودکار اصلاح میشن و نیازی نیست شما دستی کاری انجام بدین.
    ممنون


    شما کدام یکی‌ از این سه‌تا راهی‌ که معرفی‌ کردین رو بیشتر پیشنهاد می‌کنید، واسه لینکهایی‌ که به این شکل هستن میخوام


    href="/mysite/index.php/post/categoryPost2"

تاپیک های مشابه

  1. ساختن لینک دانلود به صورت مجازی و اعتباری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 16:09 عصر
  2. سوال: ساختن لینک دانلود موقت
    نوشته شده توسط akbarkani در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 13:11 عصر
  3. ساختن لینک در دیتابیس
    نوشته شده توسط pfsms2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 18:03 عصر
  4. سوال: بهترین روش برای ساختن لینک قابل انقضاء چیست؟
    نوشته شده توسط arkia در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 دی 1391, 13:22 عصر
  5. ساختن لینک همراه با SessionID
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 06:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •