نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: اتصال به Data Report

  1. #1

    اتصال به Data Report

    درود بر اساتید

    من سابق با بانک اطلاعاتی Access کار میکردم ! الآن دارم با SQL کار میکنم ! میخوام یه سری رکوردی که تو DaraGrid نمایش داده شده با Data Report به چاپ ببرم ! میخوام بدونم روش بر قراری ارتباط با اون موقع که پایگاه داده Access بود با الآن که SQL خیلی فرق میکنه باید کارهایی اضافی انجام بدم یا نه !؟

    کدها همیناست دیگه ؟


    Adodc1.Recordset.Close
    Adodc1.Recordset.Open
    Adodc1.Refresh
    Adodc1.Recordset.Sort = "code"
    Set factor.DataSource = Adodc1
    factor.Show


    تو Data Report هم تو Section 2 سر تیتر ها رو با Label مینویسیم و تو Section 1 هم با Lable اون Datafield رکورد ها رو مینویسیم ! و هر Lable تو Datafield اون مشخصه شو مینویسیم ! درسته دیگه ؟

    چون برای من میگه که "Report Section do not match data source" این پیغام خطا رو میده !

  2. #2

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    شما فقط بايد ConnectionString رو مطابق بانك اطلاعاتي Sql server تغيير بدين، بقيه برنامه تغيير نداره
    فقط اينكه معمولا بايد در جدولتون فيلد كليد اصلي وجود داشته باشه وگرنه ممكنه به مشكل بر بخوريد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3

    نقل قول: اتصال به Data Report

    کلید اصلی برقراره ! تنها موقع نمایش Data Report این پیغام خطا میاد !

    "Report Section do not match data source"

    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 08 شهریور 1393 در 21:11 عصر

  4. #4

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    برای دیتا ریپورت باید یک DataEnvironment هم اضافه کنید و اون رو به بانک متصل کنید سپس دیتا ریپورت رو به DataEnvironment ارتباط بدین
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    برای دیتا ریپورت باید یک DataEnvironment هم اضافه کنید و اون رو به بانک متصل کنید سپس دیتا ریپورت رو به DataEnvironment ارتباط بدین
    خب حالا من DataEnvironment ایجاد کردم متصل کردم به پایگاه داده همینطور Command هم ایجاد کردم و اون Data Report :

    1 ) خاصیت DataSource را برابر با DataEnvironment1 .

    2 ) خاصیت DataMember را برابر با Command1 .

    حالا یه ERROR جدید میده که :

    http://www.shiaupload.ir/images/1775...6334454662.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 11 شهریور 1393 در 08:38 صبح

  6. #6

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    احتمالا دستور sql تون درست نيست يا مشكلي ديگه در ارتباط داريد، در هر صورت بهتره خود پروژه باشه تا بشه بهتر راهنمايي كرد
    ضمنا ديتا ريپورت ديگه منسوخ شده است و امكانات خاصي نداره
    بهتره به كريستال ريپورت، فست ريپورت يا اكتيو ريپورت فكر كنيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  7. #7

    نقل قول: اتصال به Data Report

    منظور شما اینکه باید تو خود پایگاه داده SQL هم برای گذارش گیری با پروژه VB باید دستوری نوشته بشه ؟

    کریستال ریپورت ، چه جوریه ؟ از Data Report بهتره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 13 شهریور 1393 در 06:45 صبح

  8. #8

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    كلا بهتره دستور جستجو در كوئري شما در بانك باشه تا با استفاده از امكانات گزارشگر، چون در اون حالت موتور Sql Server مستقيما اينكار رو انجام ميده و خيلي سريعتر نتيجه رو برمي‌گردونه

    كريستال اصلا قابل مقايسه با Data Report نيست، Data Report خيلي ساده است، البته من خودم شديدا Fast Report For Com/Activex رو پيشنهاد مي‌كنم كه باز اون با كريستال قابل مقايسه نيست و خيلي امكانات خوبي داره و بسيار سريعه.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 12 شهریور 1393 در 10:20 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    Question نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام آقای vbhamed
    آیا میشه تو فست ریپورت از قابلیت جاگذاری بدون استفاده از دیتابیس استفاده کرد؟
    مثلا در فرم ها اینگونه دستور جاگذاری ارسال می شد:
    Form2_frm.Label1.Caption = Form1_frm.Text5.Text

  10. #10

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    اين جزء كارهاي ساده اي هست كه فست ريپورت به راحتي انجام ميشه
    شما كل بخشهاي گزارش رو هم مي‌تونيد تو كد نويسي تغيير بديد كنيد مثلا قسمتهاي Header, Footer, Details، تعداد صفحات گزارش (گزارشاتي كه طراحي اونها چند صفحه است نه خروجي ! ) و ...

    لطفا تاپيك زير را ببينيد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%86%D8%AF
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  11. #11

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    كلا بهتره دستور جستجو در كوئري شما در بانك باشه تا با استفاده از امكانات گزارشگر، چون در اون حالت موتور Sql Server مستقيما اينكار رو انجام ميده و خيلي سريعتر نتيجه رو برمي‌گردونه

    كريستال اصلا قابل مقايسه با Data Report نيست، Data Report خيلي ساده است، البته من خودم شديدا Fast Report For Com/Activex رو پيشنهاد مي‌كنم كه باز اون با كريستال قابل مقايسه نيست و خيلي امكانات خوبي داره و بسيار سريعه.
    میفهمم چی میگید اما پروژه من چیزی نیست که ارزش وقت گذاری و طراحی فوق العاده ای داشته باشه ! برای همین من به همین Data Report بسنده میکنم ! منتها این Error که میده واقعا امون من و بریده آخه دلیلش چیه !؟ چه جوری این Error رفع کنم !

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: اتصال به Data Report

    میشه متن یا عکس ارور رو بذارید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: اتصال به Data Report

    از این کد استفاده کنید و قسمت های دلخواه رو خودتون عوض کنید

    On Error Resume Next


    If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
    Set Cnn = New ADODB.Connection
    Cnn.CursorLocation = adUseClient
    Cnn.ConnectionString = Adodc1.ConnectionString
    Cnn.Open
    'Adoview.Close
    sqltxt = "SELECT * From Morakhasi WHERE persenel_id=" & Persenel_id
    Set Adoview = New ADODB.Recordset
    Adoview.Open sqltxt, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
    Set Report1.DataSource = Adoview
    Report1.Show 1
    Else
    MsgBox "ÇØáÇÚÇÊí íÇÝÊ äÔÏ", vbExclamation, ""
    End If



  14. #14

    نقل قول: اتصال به Data Report

    ممنون دوست من !

    اول اینکه من فکر میکنم تابع Cnn رو باید اول اون بالا تعریف کنیم که حالا خودم تعریف کردم و مشکلی نیست اما در خط 8 پیغام خطا میگیرم برای اون Persenel_id دوم ! من جای این فیلد code دارم که باید قرار بدم و برنامه به این پیغام خطا میده ! Variable not defined ! این پیغام خطا میده !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 16:58 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: اتصال به Data Report

    شما sqltxt روهم تعریف کن

  16. #16

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoffice1 مشاهده تاپیک
    شما sqltxt روهم تعریف کن
    از چه نوعی تعریف کنم ؟

  17. #17

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    ممنون دوست من !

    اول اینکه من فکر میکنم تابع Cnn رو باید اول اون بالا تعریف کنیم که حالا خودم تعریف کردم و مشکلی نیست اما در خط 8 پیغام خطا میگیرم برای اون Persenel_id دوم ! من جای این فیلد code دارم که باید قرار بدم و برنامه به این پیغام خطا میده ! Variable not defined ! این پیغام خطا میده !
    سلام
    بله، شيء cnn بايد تعريف بشه به صورت زير، ولي دوستمون نمونه مثال گذاشتن، قطعا همه متغيرها مثل متغير Persenel_id و اشياء مثل Adoview و ... بايد تعريف بشن
    Dim cnn As ADODB.Connection

    sqlTxt هم از نوع String تعريف كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 23 شهریور 1393 در 10:11 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  18. #18

    نقل قول: اتصال به Data Report

    خب الان در این خط :
    sqltxt = "SELECT * From Morakhasi WHERE persenel_id="& Persenel_id

    به اون Persenel_id گیر میده ! من جدولم اسمش Table هست که جای Morakhasi نوشتم و جای اون دو تا Morakhasi هم من فیلد Code دارم که نوشتم ولی به اون code دومی که نوشتم گیر میده ! Variable not defined فکر میکنم نیاز به تعریف داره منتها من اون sqlTxt همونطور که گفتید از String تعریف کردم !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 23 شهریور 1393 در 10:11 صبح

  19. #19

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    يكبار ديگه پست 17 رو بخونيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  20. #20

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    يكبار ديگه پست 17 رو بخونيد
    آهان ! آره درست نخوندم.

    حالا من همه رو تعریف کردم ! منتها به این خط گیر داده :

    SetAdoview = NewADODB.Recordset


    و Run Time Error "13" میده !

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: اتصال به Data Report

    بعد از set فاصله دادین ؟
    در ضمن از رفرنس ها باید تیک مربوط به Adodb رو انتخاب کنین و به برنامه اضافه کنین . این کار رو هم انجام دادین ؟

  22. #22

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    بعد از set فاصله دادین ؟
    در ضمن از رفرنس ها باید تیک مربوط به Adodb رو انتخاب کنین و به برنامه اضافه کنین . این کار رو هم انجام دادین ؟
    Microsoft Adodc دارمش ولی Adodb نه ! هرچی گشتم پیداش نکردم چیه دقیقا اسمش ؟ تو رفرنس ها باید دنبال چه اسمی بگردم چونAdodb خالی نداره !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 24 شهریور 1393 در 07:32 صبح

  23. #23

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام
    يك شيء Adodc روي فرم بزاريد و بعد حذفش كنيد، خودش رفرنس رو اضافه مي‌كنه، اما اسم رفرنس هم Microsoft Active Data Object ... Library است
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  24. #24

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    يك شيء Adodc روي فرم بزاريد و بعد حذفش كنيد، خودش رفرنس رو اضافه مي‌كنه، اما اسم رفرنس هم Microsoft Active Data Object ... Library است
    خب اگه اینجوری من یک شی ADODC روی فرم دارم برای برقراری ارتباط بین پایگاه داده SQL و Data Grid .

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    بعد از set فاصله دادین ؟
    در ضمن از رفرنس ها باید تیک مربوط به Adodb رو انتخاب کنین و به برنامه اضافه کنین . این کار رو هم انجام دادین ؟
    چه بدون فاصله چه با فاصله برنامه ERROR میده !

    با فاصله Run Time Error میده !

    بدون فلصله Variable Not Defined میده !

  25. #25

    نقل قول: اتصال به Data Report

    دوستان و اساتید گرامی من ، کسی نسیت بتونه مشکل چاپ گرفتن من با Data Report با پایگاه داده SQL حل بکنه ! من سابق با Access میگرفتم مشکلی نداشت ولی با SQL تا حالا کار نکردم و نمیدونم چرا این Error ها میده 1
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 24 شهریور 1393 در 23:02 عصر

  26. #26

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    خب اگه اینجوری من یک شی ADODC روی فرم دارم برای برقراری ارتباط بین پایگاه داده SQL و Data Grid .

    چه بدون فاصله چه با فاصله برنامه ERROR میده !
    با فاصله Run Time Error میده !
    بدون فاصله Variable Not Defined میده !
    سلام
    نوشتن برنامه قانون داره فاصله ها هم حتما بايد باشن آزمايش خطا كه نيست يكبار بزاريد يكبار نزاريد
    درسته اون خط اينطوريه، فاصله هاش هم بايد رعايت بشه چون Set و New كلمات كليدي هستند
    Set Adoview = New ADODB.Recordset 

    حالا اگر تو اين خط Variable Not Defined بده بعني Adoview تعريف نشده كه بايد به صورت زير تعريف بشه
    Dim Adoview As Adodb.Recordset


    البته به جاي دو خط بالا مي‌تونيد از كد زير هم استفاده كنيد
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  27. #27

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    نوشتن برنامه قانون داره فاصله ها هم حتما بايد باشن آزمايش خطا كه نيست يكبار بزاريد يكبار نزاريد
    درسته اون خط اينطوريه، فاصله هاش هم بايد رعايت بشه چون Set و New كلمات كليدي هستند
    Set Adoview = New ADODB.Recordset 

    حالا اگر تو اين خط Variable Not Defined بده بعني Adoview تعريف نشده كه بايد به صورت زير تعريف بشه
    Dim Adoview As Adodb.Recordset


    البته به جاي دو خط بالا مي‌تونيد از كد زير هم استفاده كنيد
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    خب الان از مرحله اون Error ها خارج شد و در مرحله نمایش Data Report این Error میده.

    http://www.shiaupload.ir/images/4135...1824628599.jpg

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: اتصال به Data Report

    برنامه رو بفرست . اصلاح کنم

  29. #29

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    برنامه رو بفرست . اصلاح کنم
    بفرما ، منتها من پایگاه داده ام SQL بود این Access چون نقل و انتقال پایگاه داده SQL همچین مشکل و گیر زیاد میده ! حالا شما ببینید همین برنامه خودتون میتونید روی این پیاده سازی بکنید و تفاوت هاش و با SQL برام بگید من تو پروژه اصلی اعمال میکنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: اتصال به Data Report

    این برنامه براتون درست کردم شما کد پرسنل رو تو text2 بنویس بعد Print بزن و جواب رو مشاهده کن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    این برنامه براتون درست کردم شما کد پرسنل رو تو text2 بنویس بعد Print بزن و جواب رو مشاهده کن.
    آقا ERROR میده !

    http://www.shiaupload.ir/images/8856...5661640755.jpg

    بعد برای خروجی چاپ گرفتن از برنامه ای با پایگاه داده SQL این کار ساز هست یا نه ! چون همش به من ERROR های بیخود میده و یک ماه و خورده ای تو این مشکل موندم ! جدا گرفتن خروجی چاپ Data Report از جدول SQL واقعا اینقدر مشکله ؟ ولله من 4 تا خروجی چاپ Data Report میخواهم بگیرم.

  32. #32

    نقل قول: اتصال به Data Report

    سلام با کلیک روی دیتا گرید اطلاعات شخص تکست هارو پر می کنه .یه لینک لیبل دارم که آدر س فایل تو اون قرار می گیره .چی کار کنم با کلیک روی اون به آدرس مورد نظر بره . مثلا : D:\new folder\ali
    آخرین ویرایش به وسیله kamalyit : سه شنبه 01 مهر 1393 در 07:38 صبح

  33. #33

    نقل قول: اتصال به Data Report

    نقل قول نوشته شده توسط kamalyit مشاهده تاپیک
    سلام با کلیک روی دیتا گرید اطلاعات شخص تکست هارو پر می کنه .یه لینک لیبل دارم که آدر س فایل تو اون قرار می گیره .چی کار کنم با کلیک روی اون به آدرس مورد نظر بره . (همتونو دوس دارم ) مثلا : D:\new folder\ali
    دوست من فکر کنم این عمل شما خلاف قوانین سایت باشه ! شما یک تاپیک جدید باید برای این مشکل ایجاد کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در گزارش گيری در Data Report به وسیله اتصال به روش كد
    نوشته شده توسط hosseinhhn در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مهر 1389, 16:53 عصر
  2. اضافه کردن ستون ردیف در Data Report
    نوشته شده توسط sad13 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 10:41 صبح
  3. اتصال به Data Report به وسیله Record Set
    نوشته شده توسط Dr.Bronx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:04 عصر
  4. مشکل در Data Report
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 11:25 صبح
  5. تعیین اندازه کاغذ در DATA Report
    نوشته شده توسط مطهر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 11:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •