نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کنترل سفارشی و استفاده از ان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    کنترل سفارشی و استفاده از ان

    سلام .چگونه میتوان از کنترلهای سفارشی ساخته شده استفاده کرد . اگر قایل اموزش داره ممنون میشم بگذاریدUntitled.png

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار arashsoft
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    با استفاده از تولباکس ایتم مورد نظر را وارد کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    تشکر از سریع جواب دادنتون . اضافه کردم مثلا یک تکس باکس و توی کد نویسی اونو به تکس باکس واحد پولی تبدیل کردم سه رقم سه رقم جدا میکنه و
    ولی نحوه استفاده از اونو بلد نیستم ممنون میشم توضیح بدین.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار arashsoft
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    68

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    از سایت زیر استفاده کنید (البته اگر زبان بلد هستید)
    ورود
    موفق باشید
    در ضمن به نظر من :
    باید Component را به dll تبدیل کنید و سپس استفاده کنید

    خب اگر توانستم کاری بکنم به شما اطلاع می دهم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    به جواب نرسیدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  6. #6

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    تشکر از سریع جواب دادنتون . اضافه کردم مثلا یک تکس باکس و توی کد نویسی اونو به تکس باکس واحد پولی تبدیل کردم سه رقم سه رقم جدا میکنه و
    ولی نحوه استفاده از اونو بلد نیستم ممنون میشم توضیح بدین.
    دوست عزیز امکانش هست که اونی که نوشتی رو سورسش رو بزاری تا ما هم استفاده کنیم؟
    با سپاس Spaceman

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    با سلام.سورس برنامه حسابداری هستش قربان نمیشه اینجا گذاشت . تموم نشده.
    فقط طبق عکس بالا تکس باکس رو اضافه کردم
    بعد این کدر و اضافه کردم
    کد HTML:
      private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)        {  if (!string.IsNullOrEmpty(textBox11.Text))        {                      textBox11.Text = string.Format("{0:n0}",     double.Parse(textBox11.Text.Replace(",", "")));     textBox11.Select(textBox11.Text.Length, 0);             }
    فقط نحوه استفاده رو نمیدونم
    سوالم سخت هم نیست
    استفاده از کد بالا

  8. #8

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    دوست عزیز من فقط همین رو میخواستم
    خیلی ممنون
    و منظورتون از نوع استفادش اینه که اون رو به toolbox مثل بقیه ابزار ها اضافه کنین؟
    با سپاس Spaceman

  9. #9

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    شما اون کلاسی که ارث بری شده که یا با پسوند cs یا dll هست رو به پروژه خودتون اضافخ کنید. بعد به نمای طراحی برید و از توی کارد ابزار پیداش کنید و اضافه کنید. یا توی اون کادر جستجوش کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    شما میای اول از همه با یه کلاس درست می کنی و تو اون کلاست می گی که می خوای کنترلت از کدام کنترل های موجود در کلاس ویندوز فرم ارث بری کنه بعد از انجام این عمل با ovverride ساختن از کلاس paint اون دیزاینی که خودت می خوایو اعمال می کنی موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    این لینک رو مشاهده بفرمایید شاید مفید واقع شود

    Good Luck

  12. #12

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    کنرلهای سفارسی درست کردم ولی هنگام استفاده از برنامه فقط سایز کنترل تغییر داده میشه . کنترل اضافه نمیشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    سلام کسی نمیدونه مشکل چیه ؟ چرا نمیشه روی سایز خود کنترل کار کرد.هنگام اضافه کردن

  15. #15

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    سلام مجدد. اینهمه اسپم زدید ولی حداقل سورسشو می ذاشتی ما جاد.گر نیستیم که؟

    الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووو منتظریم
    سلام کسی نمیدونه مشکل چیه ؟ چرا نمیشه روی سایز خود کنترل کار کرد.هنگام اضافه کردن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: کنترل سفارشی و استفاده از ان

    اینم سورس
    http://s5.picofile.com/file/8137651142/Ali.rar.html
    فقط ببخشید این حرفو میزنم. من حسابدارم طرف کافیه یه اشاره کوچک حسابداری بکنه فورا سوالو میگیرم
    برنامه نویسان اینجا برام تعجب اوره اگر سوالی پرسیدی حتما باید عکسش باشه وگر نه مطلبو نمیگیرند . به اصلاح خودمونی ایکیومون پایینه چرا؟
    ولی من 100 درصد تاپیکهایی که نگاه کردم طرف خیلی اسون سوالشو پرسیده. برنامه نویس محترم تو جوابش گفته نفهمیدم منظورت چیه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از کنترل سفارشی
    نوشته شده توسط pooyan.a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1393, 16:36 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 آذر 1391, 13:26 عصر
  3. ساخت کنترل سفارشی و استفاده از اون
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 01:07 صبح
  4. چگونگی کنترل کاربران با استفاده از NAT
    نوشته شده توسط samandari در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 21:52 عصر
  5. درباره ایجاد یک کنترل سفارشی
    نوشته شده توسط saharv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •