نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: 2 مشکل در کار با Area

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question 2 مشکل در کار با Area

    سلام.
    من وقتی از area استفاده می کنم به دو مشکل بر می خورم
    اول اینه که با اینکه area کامل ساخته شده فقط یک Area رو می شناسه و بقیه رو با ارور زیر مواجه میشم
    http://www.upload7.ir/imgs/2014-08/7...8530755962.png

    در حالی که تو RUte config دستور زیر نوشتم؟!!

    public static void RegisterRoutes(RouteCollection routes)
    {
    routes.IgnoreRoute("{resource}.axd/{*pathInfo}");


    routes.MapRoute(
    name: "Default",
    url: "{controller}/{action}/{id}",
    defaults: new { controller = "Home", action = "Index", id = UrlParameter.Optional },
    namespaces: new [] {"Amlak.Web.Areas.Administrator.Controllers"}
    );
    }


    مشکل دوم هم اینه که اگه بخوام به صفحه create کنترل برنامم برم باز هم ارور میده

    http://www.upload7.ir/imgs/2014-08/3...1212830321.png

    تو NinjectWebCommon هم دستور

    private static void RegisterServices(IKernel kernel)
    {
    kernel.Bind(x => x.FromThisAssembly().SelectAllClasses().BindAllInt erfaces());


    kernel.Bind(x =>
    x.FromAssembliesMatching("Web.*")
    .SelectAllClasses()
    .BindDefaultInterface());
    }



    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: 2 مشکل در کار با Area

    1- هر Area یک route Config مخصوص خودش داره
    2- مطمئن بشوید که برای اینترفیس مربوطه حتما یک کلاس هم در همان فضای نامی دارید و اینکه در نام گذاری فایلها و کلاسها از Convention مربوطه پیروی کرده اید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: 2 مشکل در کار با Area

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    1- هر Area یک route Config مخصوص خودش داره
    سلام اقای حکیم.
    من فقط همین Area رو دارم و تعریفش کردم.

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با quickreport
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 03:00 صبح
  2. مشکل در کار با ComboBox در SandBar
    نوشته شده توسط omar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 13:00 عصر
  3. مشکل در کار با sql Server
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:23 صبح
  4. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  5. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •