نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اینترفیس با windows builder

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hosseinaryai
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    بابل
    پست
    333

    اینترفیس با windows builder

    سلام خدمت همه ی بچه ها ..
    می خوام واسه برنامه ی جاوا یه دیزاینی طراحی کنم ، یکم سرچ کردم دیدم گفتن با windows builder میشه همچین کاری کرد ..
    سوالم اینه آیا واقعن همینطور هست یا نه ؟
    برنامه ام می خوام تحت ویندوز باشه ..
    و اینکه کسی یه نمونه دیزانی که توی windows builder طراحی شده باشه داره بهم نشون بده ببینم چه جور قابلیتی داره ..
    و باز هم اینکه ، ارتباطش با جاوا راحت برقرار میشه یا حد نویسی های عجیبی می خواد .. من توی اکلیپس برنامه نوشتم ..

  2. #2

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    منم همین سوال را دارم
    کسی بتونه جاوا که دستش طلا
    نصب هم نمیدونم چطوری میشه
    اینم بگه که عالی
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    برای اینکار معمولا قابلیت لازم توی IDE شما وجود داره. هم Netbeans، هم Eclipse و هم IntelliJ IDEA میتونن بصورت طراحی فرم ها رو طراحی کنن (فکر میکنم همشونم میتونن با فریموورک های مختلف از جمله Swing و SWT جفت شن). IDE مورد نظرتون رو بگید تا کمک کنیم.

    برای IDEهای بالا اینارو ببین:

    یه محیط مخصوص اینکار و البته پولی هم به اسم JFormDesigner وجود داره. این برنامه میتونه بصورت Plugin برای همه IDEهای جاوا، و یا بصورت Stand Alone (روی همه ی سیستم عامل ها) اجرا شه.
    برای JFromDesigner هم این منبع کامله.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  4. #4
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    به نظر من برای ساختن رابط گرافیکی برای برنامتون از javaFX استفاده کنید بهتره چون هم ظاهر بهتری داره و هم امکانات بیشتری داره مثلا میتونید از css در طراحی تون استفاده کنید.در این روش برنامه ی JavaFX Scene Builder 2.0 برای طراحی ویژوال GUI به کار میره که اگه از جاوا 8 استفاده کنید سازگاری خوبی با زبانهای راست به چپ و فارسی داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    JavaFX که اول راهه و در حال حاضر کلی باگ داره...به نظر من بهتره از look&feel های خوبی که برای swing هست استفاده کرد، من خودم WebLook&Feel رو خیلی میپسندم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    من synthetica look & feel را پیشنهاد می کنم . اگه خواستید نسخه ی کاملشو قرار میدم

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    JavaFX که اول راهه و در حال حاضر کلی باگ داره...
    ببخشید این فقط نظر شماست یا مستند هم هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    نه این نظر من نیست و کاملا به قول جنابعالی مستنده...
    JavaFX فعلا تو مدیریت Event ها و رفرش و مودیفای کردن کامپوننت ها و... ضعف داره (در مقایسه با swing) و خیلی نقدهایی هم از سوی بعضی مدیران ارشد oracle داشته و تو یکی از کنفرانسهای اخیر بود که مدیر بخش jvm گفت که JavaFX تعامل خوبی با jvm نداره اما ظاهرا تو نسخه های جدیدتر از 2 به بعد (خصوصا بعد از اومدن java 8) یه سری بهبودهایی دادن اما بازم راضی نیستن...
    در ضمن یکی دیگه از نقدهایی که بهش شده اینه که ساختار JavaFX طوریه که انعطاف پذیری کمی داره و دست developer برای خیلی کارها بستس و مجبور میشه از راههای غیر معقول و ضد OO به هدفش برسه...(البته طراحی UI یه برنامه JavaFX یه خورده آسونتر از swing هست مخصوصا با Scene Builder و فایلهای xml)
    JavaFX توی رندر کردن فونتها هم کمی ضعف داره (بازهم نسبت به swing) البته swing هم ضعف هایی داره مثلا موقعی که شما یه frame داری و توش یه پنل با یه سری button و textfield و... وقتی بک گراند frame رو به این صورت ست کنی ((setBackground(new Color(0,0,0,0 رندر فونتها کمی به هم میریزه (یه باگ اساسی تو لایه های خییییلی پایین swing) و تار میشه که اخیرا شناسایی شده (توسط خودم :)) و در لیست باگهای مربوط به swing تو oracle ثبت شده...
    به هر حال درسته که JavaFX جدید تره و هدفش این بوده که برنامه هایی به مراتب بهتر و قشنگتر از swing باهاش بنویسن و همینطور هم هست اما هنوز اول راهه و این رو در نظر داشته باشیم که swing پروژه ایه که سالهاست معرفی شده و طبیعتا بهبودهایی هم داشته تا به اینجا رسیده...همینطور JavaFX هم به چند سال زمان نیاز داره تا جای swing رو بگیره...(کمی سرچ کردن و خوندن اخبار و نظرها در مورد JavaFX بد نیست)

  9. #9
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    متشکرم به خاطر توضیح تون در مورد look&feel vs javafx

    به هر حال هر چیزی مزایا و معایب خاص خودش رو داره اما نمیشه گفت کدامیک بهتر از دیگری است . همین حالا هم javafx به اندازه کافی پیشرفت کرده و میشه در پروژه های بزرگ به اون اعتماد کرد و در عین حال بازم جا برای پیشرفت داره و swing هنوز هم با گذشت سالها از انتشار وبهبود روز افزون دارای باگ هایی اساسی هست که میتونه حسابی آدم با مشکل روبرو کنه.


    نمیشه گفت سی++ یا جاوا کدوم بهتره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من synthetica look & feel را پیشنهاد می کنم . اگه خواستید نسخه ی کاملشو قرار میدم
    سلام و خسته نباشید
    اگه میتونید look&Feel مورد نظره رو بزارین تا استفاده کنیم چون اینطور که فهمیدم فقط یک نسخه ابتدایی این L&F رایگانه باقیش پولین
    ممنون میشم اگه این لینکشو قرار بدین برای دانلود

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    نقل قول نوشته شده توسط abdoullah.aberi مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید
    اگه میتونید look&Feel مورد نظره رو بزارین تا استفاده کنیم چون اینطور که فهمیدم فقط یک نسخه ابتدایی این L&F رایگانه باقیش پولین
    ممنون میشم اگه این لینکشو قرار بدین برای دانلود
    سلام . چه عجب یه نفر در خواست داد بالاخره .
    این laf به تنهایی قایل استفاده نیست و باید حتما یکی از تم هاش را دانلود کنید و هر دو را به پروژه اضافه کنید و اون تم را به عنوان laf ست کنید . من یکی از تم هاشو کنارش قرار دادم . اگه کار باهاش را بلد نبودید بگید تا راهنمایی تون کنم.

    کل اینترنتو گشتم تا بالاخره پیداش کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 06:05 صبح

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    سلام . چه عجب یه نفر در خواست داد بالاخره .
    این laf به تنهایی قایل استفاده نیست و باید حتما یکی از تم هاش را دانلود کنید و هر دو را به پروژه اضافه کنید و اون تم را به عنوان laf ست کنید . من یکی از تم هاشو کنارش قرار دادم . اگه کار باهاش را بلد نبودید بگید تا راهنمایی تون کنم.

    کل اینترنتو گشتم تا بالاخره پیداش کردم .
    سلام
    لطفا راهنمایی کنید

  13. #13
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    اول اون دو تا فایل jar را از zip بیرون بیارید و به پروژه تون اضافه کنید . بعد کد زیر را توی متد main قبل از باز کردن فرم بنویسید .

    try {
    UIManager.setLookAndFeel(new SyntheticaWhiteVisionLookAndFeel());
    } catch (UnsupportedLookAndFeelException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (ParseException e) {
    e.printStackTrace();
    }

    Write Once, Run Anywhere

  14. #14

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    اول اون دو تا فایل jar را از zip بیرون بیارید و به پروژه تون اضافه کنید . بعد کد زیر را توی متد main قبل از باز کردن فرم بنویسید .

    try {
    UIManager.setLookAndFeel(new SyntheticaWhiteVisionLookAndFeel());
    } catch (UnsupportedLookAndFeelException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (ParseException e) {
    e.printStackTrace();
    }

    سلام ببخشید، من وقتی کدهایی رو که گفتید رو توی Main اضافه کردم، با این خطا مواجه شدم:
    java.lang.NoClassDefFoundError: sun/swing/plaf/synth/SynthUI

    at de.javasoft.plaf.synthetica.SyntheticaDefaultLooku p.getDefault(SyntheticaDefaultLookup.java:96)

  15. #15
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: اینترفیس با windows builder

    این فایل را هم از زیپ در بیار اضافه کن . حتما حل میشه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    Write Once, Run Anywhere

تاپیک های مشابه

  1. Borland C++‎builder
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 24
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 00:12 صبح
  2. Window Titlebar Height
    نوشته شده توسط javad_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1382, 08:09 صبح
  3. Screenshot های C#‎‎ Builder
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اردیبهشت 1382, 08:30 صبح
  4. Windows API and Wrappers
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •