نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: افزودن دکمه به اکشن بار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    افزودن دکمه به اکشن بار

    سلام دوستان

    یک کدی پیدا کردم برای اذافه کردن دکمه به اکشن بار
        @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {

    getMenuInflater().inflate(R.menu.main, menu);
    return true;
    }

    @Override
    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {

    switch (item.getItemId()) {



    case R.id.java:
    javaActivity();
    return true;




    default:
    return super.onOptionsItemSelected(item);
    }

    }

    public void homeActivity() {










    }

    public void javaActivity() {
    startActivity(new Intent(this, about_us.class));

    }




    می خواستم بدونم چطوری میتونم یک دکمه ی دیگه به اکشن بار (همین کد)اذافه کنم؟آخه هر کارمی کنم نمیشه!!

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    پست
    78

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    به آدرس res/menu میرید و فایل main_menu.xml رو باز میکنید و یه آیتم دیگه اضافه میکنید

    بعد با استفاده از id که براش در نظر گرفتید تو همین switch/case مشخص میکنید که چه کاری انجام بده

  3. #3

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    دوست عزیز اینجا کامل گفته شده
    کلیک

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    نقل قول نوشته شده توسط sma6871 مشاهده تاپیک
    به آدرس res/menu میرید و فایل main_menu.xml رو باز میکنید و یه آیتم دیگه اضافه میکنید

    بعد با استفاده از id که براش در نظر گرفتید تو همین switch/case مشخص میکنید که چه کاری انجام بده
    آره خب اینو که میدونم
    مشکل من اینجاست که بعد از اذافه کردن یک آیتم دیگه، نمیتونم با استفاده از آیدیش اونو تو کد های بالا طوری که با انتخابش به یک صفحه ی دیگه بره تنظیم کنم!! (دقیقا مثل کاری که دکه ی موجود در کد بالا انجام میده)

    شما میتونید کد بالا رو کامل کنید کامل کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    نقل قول نوشته شده توسط 1yaram مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اینجا کامل گفته شده
    کلیک
    ممنون ولی همون طورکه گفتم من میخوام طوری کد بالا رو ادیت کنم که بتونم یک دکمه دیگه بهش اذافه کنم. اون لینکی که دادی رو بلدم ولی من می خوام با استفاده از همین کد به اکشن بارم دکمه اذافه کنم اما مشکلم اینجاس که نمیتونم دکمه ی دومروتوی کد بالا تعریف کنم!!(دقیقا مثل کاری که دکه ی موجود در کد بالا انجام میده)

    اگه یک کمکی برسونید خیلی ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار esmail3309
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    331

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    دوستان منتظرم...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: افزودن دکمه به اکشن بار

    نقل قول نوشته شده توسط esmail3309 مشاهده تاپیک
    دوستان منتظرم...
    ببین این به دردت میخوره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در قرار دادن دکمه در اکشن بار
    نوشته شده توسط esmail3309 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 14:24 عصر
  2. پیاده سازی دکمه در تسک بار Windows 7
    نوشته شده توسط AbbasVB در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 15:53 عصر
  3. آموزش: افزودن دکمه‌ی Plus One برای امتیازدهی به نوشته‌های وبلاگ
    نوشته شده توسط AMIBCT در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 شهریور 1390, 23:07 عصر
  4. افزودن دکمه ی about در صفحه ی propertis
    نوشته شده توسط REZADG در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 22:00 عصر
  5. سوال: با هر بار زدن دکمه فقط یک بار فرم باز بشه
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •