صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 173

نام تاپیک: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

  1. #121
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    با سلام خدمت nice boy و تشکر میکنم از زحمات شما
    دو سوال:
    1-شما اخرین ورژن دلفی (XE8) رو نصب کردید و تست هارو انجام دادید؟
    2-وقتی در دلفی از tabcontrol استفاده میکنی دفعه اول همه چیز فارسی هست اما در دفعه های بعد بعضی از تب ها فارسی میریزه به هم ؟شما به این مشکل بر خورده اید؟
    ممنون

  2. #122

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام به همه
    دوستان یکی با خود شرکت سازنده دلفی ارتباط برقرار کنه ببینه تا کی این مشکل برعکس نوشتن فارسی و راست چین تو اندروید حل میشه.
    یعنی شرکت به این غولی نمیتونه این مشکل رو حل کنه؟
    اگه نمیتونه دوستان ی راه کار جامع ارائه بدن
    حیفه تو دلفی برا اندروید برنامه ننویسیم
    لطفا اساتید دست بکار بشن کامپوننت بسازند تجاری هم باشه می ارزه
    آخرین ویرایش به وسیله J870813986 : پنج شنبه 02 مهر 1394 در 15:48 عصر

  3. #123
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    به احتمال زیاد شرکت embarcadero مشکلش رو حل میکنه چون فقط ایران از دلفی استفاده نمیکنه عرب ها هم استفاده میکنن.
    به زودی این مشکل رو شرکت دلفی حل میکنه .
    اما ماهم نباید بیکار بنشینیم و ماهم باید تلاش کنیم.

  4. #124

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    دیگه کی میخواد درستش کنه ... جونمون به لب رسیده ... من که زدم توی کار جاوا eclipse بخدا خیلی ستم بعد یه عمری دلفی کار کنی بپری یه شاخه دیگه ... خیلی اذیت شدم تا تونستم یه دونه برنامه اونم بعد یه سال بنویسم . ذقیقا پارسال بود بعد کلی تحقیق تصمیم گرفتم eclipse شروع کنم بعد یک سال امشب دوباره زد به سرم گفتم یه سرچی بزنم شاید یار قدیمی ام ( دلفی جان ) دوباره راه بیافته ولی ... حیف که بعد جور ما رو نا امید کرده . ظاهرا حالا حالا باید با eclipse بسازم ....

  5. #125
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    راست میگی اما من چراغ دلم روشنه.
    مگر میشه شرکت دلفی بخاطر این همه کاربری که در ایران و کشور های عربی داره این مشکل رو حل نکنه؟
    بچه ها توی سایت شرکت دلفی کامنت گذاشته اند و خودم هم بهشون ایمیل زدم.اوایل بهم جواب ندادند اما جدیدا گفتن مشکلش رو در اسرع وقت حل میکنند.

  6. #126
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    qom
    پست
    3

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام عزیز
    من روی xe8 امتحان کردم listview رو مشکل داره میشه راهنمایی کنید؟

  7. #127
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    بله مشکل داره من و دوستان داریم تلاش میکنیم که این مشکلاتش که مثلا:
    در listview و نوشتن انگلیسی و فارسی باهم و گذاشتن علامت های(. و / و \)
    حل کنیم اگر درست شد یونیت درست شده رو اینجا قرار میدیم

  8. #128
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    qom
    پست
    3

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    بله مشکل داره من و دوستان داریم تلاش میکنیم که این مشکلاتش که مثلا:
    در listview و نوشتن انگلیسی و فارسی باهم و گذاشتن علامت های(. و / و \)
    حل کنیم اگر درست شد یونیت درست شده رو اینجا قرار میدیم
    آیا عباسی جان من با کامپوننت tms FireMonkey تست کردم سری اول مشکلی نداشت ولی دوباره هر کاری کردم نشد امکانش هست شما هم تست کنید اگه جواب گرفتین لطفا اطلاع بدین

  9. #129
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    دوست عزیز من 3 سال هست که روی مشکل فارسی اندروید تلاش میکنم همه ی این راه حل هارو هم امتحان کردم نشده
    مگر جز یونیت اقای niceboy

  10. #130
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    www.dentalsoft.ir, www.mayansoft.ir
    پست
    43

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    با سلام خدمت nice boy و تشکر میکنم از زحمات شما
    بسیار کار شما عالی بود
    آیا بر روی bidi mode هم کار کردید

  11. #131
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    باید ببینیم که niceboy چکار کرده
    زودترین این مشکل رو حل بکنید بچه ها و niceboy
    من از یونیت niceboy چیزی سردر نیاوردم وگرنه خودم درستش میکردم

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    آپديت اول دلفي سياتل ارائه شده اما خبري از rtl نيست
    http://edn.embarcadero.com/article/44619

  13. #133
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام دوستان
    فایل های مربوط به نسخه seattle‌ رو آماده کردم که اینجا میذارم.
    مشکل ComboBox‌و ListBox‌هم حل شد
    مشکل جابجایی کلمات انگلیسی هم حل شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله nice boy : دوشنبه 09 آذر 1394 در 22:41 عصر دلیل: یکی از فایلها اشتباه بود

  14. #134
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    www.dentalsoft.ir, www.mayansoft.ir
    پست
    43

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    با تشکر از دوست عزیز بابت تمامی زحماتشان
    آیا برای listview که از بانک فراخوانی می کنیم هم درست است

  15. #135
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    تا اینجا که تست کردم توی listview درست عمل کرده.
    دستت درد نکنه

  16. #136
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فایل های مربوط به نسخه seattle‌ رو آماده کردم که اینجا میذارم.
    مشکل ComboBox‌و ListBox‌هم حل شد
    مشکل جابجایی کلمات انگلیسی هم حل شد
    با تشكر از زحمتتان
    براي دلفي XE7 فايل ها رو كي آماده و بارگزاري مي كنيد؟

  17. #137

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    منم برای XE7 لازم دارم اگه زحمتی نیست

  18. #138
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    بی زحمت نسخه xe7 برای دوستان و هم xe8 برای خودم رو هم قرار بدهید.
    ممنون

  19. #139
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    بی زحمت نسخه xe7 برای دوستان و هم xe8 برای خودم رو هم قرار بدهید.
    ممنون
    نسخه مربوط به XE7 و XE8 رو قبلا اینجا گذاشتم از اونها استفاده کنید
    بعضی تغییرات هم در فایل PersianTool هست که می تونید فایل جدید که برای S10 گذاشتم رو جایگزین قبلی کنید
    برخی موارد هم (مثل ComboBox)مربوط میشه به تغییرات ساختاری که خود Embarcadero در کلاس هاش داده و تغییر دادنشون SideEffect زیادی داره.
    پیشنهاد می کنم دوستان از S10 استفاده کنند من خودم از این نسخه استفاده می کنم و خیلی هم خوب کار می کنه

  20. #140
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    ایلخچی
    پست
    53

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فایل های مربوط به نسخه seattle‌ رو آماده کردم که اینجا میذارم.
    مشکل ComboBox‌و ListBox‌هم حل شد
    مشکل جابجایی کلمات انگلیسی هم حل شد

    سلام
    اول سپاس از زحمات شما دوست عزیز
    مشکل جابجایی کلمات انگلیسی همچنان باقی است
    و بعضی مواقع هم که حروفارو برعکس نشون میده وقتی که از مالتی ترید استفاده می کنم


  21. #141
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    دوست عزیز تا وقتی مشکل از پایه (خود شرکت دلفی)حل نشه،ممکنه این یونیت در بعضی از ترد ها درست کارنکند.ولی تا موقعی که این مشکل پابرجاست این یونیت از هیچی بهتره.و میشه کار رو راه انداخت

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    نسخه مربوط به XE7 و XE8 رو قبلا اینجا گذاشتم از اونها استفاده کنید
    بعضی تغییرات هم در فایل PersianTool هست که می تونید فایل جدید که برای S10 گذاشتم رو جایگزین قبلی کنید
    برخی موارد هم (مثل ComboBox)مربوط میشه به تغییرات ساختاری که خود Embarcadero در کلاس هاش داده و تغییر دادنشون SideEffect زیادی داره.
    پیشنهاد می کنم دوستان از S10 استفاده کنند من خودم از این نسخه استفاده می کنم و خیلی هم خوب کار می کنه
    در نمايش ComboBox باز شده كمبو باكس مشكل نداره اما ايندكس پيش فرض مشكل داره
    در ListBox هم مشكل پابرجاست و در نمايش مشكل داره

  23. #143
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    برای من اول نمایش list box درست نشون میده اما وقتی مثلا روی یک button کلیک میکنم و تا یک فرمان دلفی اجرا بشه ،یهو list box میریزه بهم.
    ما تا اینجاش خوب پیش رفتیم . واقعا کارت عالیه بود niceboy .
    بی زحمت روش تغییرات رو بما بگو که خودمون دست بکار بشیم و همه کار ها به دوش شما نباشه و زودتر یه یونیت عالی بدهیم بیرون.

  24. #144
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    برای من اول نمایش list box درست نشون میده اما وقتی مثلا روی یک button کلیک میکنم و تا یک فرمان دلفی اجرا بشه ،یهو list box میریزه بهم.
    ما تا اینجاش خوب پیش رفتیم . واقعا کارت عالیه بود niceboy .
    بی زحمت روش تغییرات رو بما بگو که خودمون دست بکار بشیم و همه کار ها به دوش شما نباشه و زودتر یه یونیت عالی بدهیم بیرون.

  25. #145
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    بی زحمت روش تغییرات رو بما بگو که خودمون دست بکار بشیم و همه کار ها به دوش شما نباشه و زودتر یه یونیت عالی بدهیم بیرون.
    ؤوش خاصی نداره.
    در فایل FMX.TextLayout در متد TTextLayout.EndUpdate; خط زیر رو اضافه کردم
    FText := TFarsi.Convert(FText);

  26. #146
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    خب اینکه بله میدونم.
    میخواستم بدونم چطور باید مشکل ممیز و نقطه و علامت سوال و نوشتن کلمات انگلیسی رو حل کنیم؟
    شما دستوراتی برای این نوشتید یا اینکه ننوشتید و باید راه حلش رو پیداکنیم؟

  27. #147
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    این کارها در یونیت PersianTool انجام میشه. یک متد به نام IsFarsiChar وجود داره که تشخیص میده یک کاراکتر فارسی هست یا نه و بعد اون رو جایگزین می کنه.
    پس در نتیجه اگر شما کاراکتری دارید که اشتباه تبدیل میشه مثلا ؟ باید در این متد معرفیش کنید.
    در مورد جابجایی کلمات انگلیسی در متد TFarsi.Convert جای کلمات رو باهم عوض می کنه. من یک شرطی گذاشتم که اگر اولین حرف کلمه انگلیسی بود اون رو جابحا نکنه به هر حال خودتون می تونید این شرط رو به هر نحوی تغییر بدید.
    امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه.
    البته این روش که ما استفاده می کنیم یک روش اصولی نیست و فقط برای رفع موقتی مشکل هست. روش بهتر این هست که در لایه های پایین تر حایی که Object ها ترسیم میشن این مشکل برطرف بشه که البته کار زمان بری هست.

  28. #148

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    nice boy this is working very good but there is minor issues . on label it wont work also letters with "-" shows back warded
    as example D-rama showing as rama-D in none farsi language

  29. #149
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    با سلام حدمت دوستان عزیز
    احیرا موقعی که یک فرمان در button اجرا میشود،تمامی فارسی های label به هم میریزد.
    برای راه حل این مشکل کافیه از edit استفاده کرده و آن را روی readonly قرار بدهید.
    الان فقط memo،edit،button،Grid،Stringgrid درست و بی نقص فارسی میشوند.
    راه حلی هم برای bidi وجود ندارد،اما اگر در پروپرتیس edit یا button بخش textsetting بروید.در قسمت horzAlign را به Trailing تغییر دهید.
    تقریبا همان کار righttoleft در bidi را انجام میدهد.
    از هیچی که بهتره.

  30. #150

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام وقت بخیر
    تشکر زیاد بابت تلاش های زیادی که دوستان برای حل این مشکل انجام داده اند

    این یک Patch برای رفع مشکل زیان های راست به چپ در فایرمانکی از یک برنامه نویس هندی بدست آوردم
    ولی متعلق به XE5 میشه
    با اعمال پتچ چند تابع در یونیت های زیر را ویرایش می کند و این یونیت ها در دلفی برلین زیاد تغییر پیدا نکردن
    پس از پتچ کردن با یونیت های دلفی برلین مقایسه کنید و اون تغییرات را اعمال کنید
    FMX.TextLayout.GPU.pas
    FMX.FontGlyphs.pas
    FMX.FontGlyphs.Android.pas

    این سه فایل پتچ شده در فولدر پروژه قرار بدهید و به فایل های پروژه هم اد کنید

    لینک دانلود

    از دوستانی که از دلفی XE5 استفاده می کنند سه یونیت فوق نیاز داریم تار پتچ کنیم و بعدش یونیت های اصلی با یونیت های پتچ شده مقایسه کنیم(Sourse Compare)
    بعد از آن اون تغییرات در توابع یونیت های دلفی برلین بطور دستی انجام بدهیم
    آخرین ویرایش به وسیله molla2005b : چهارشنبه 08 دی 1395 در 20:54 عصر

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار parsidev
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    258

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام دوستان، کسی آخرین نسخه دلفی (xe10.1 berlin) رو برای این موضوع چک کرده ببینه بالاخره مشکل rtl و فارسی از پایه حل شده یا نه؟

  32. #152

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط parsidev مشاهده تاپیک
    سلام دوستان، کسی آخرین نسخه دلفی (xe10.1 berlin) رو برای این موضوع چک کرده ببینه بالاخره مشکل rtl و فارسی از پایه حل شده یا نه؟
    سلام. آپدیت 2 رو چک کردم، هنوز حل نشده.

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام.
    نه بابا دلفی این کار رو حالا حالا ها نمی کنه.
    من روی یونیت niceboy تغییرات کوچیکی دادم،بهتر شده(البته روی edit و button و grid ) من الان به جای label از یک edit که readonly هست و canfocus غیرفعال هست،استفاده می کنم.

  34. #154
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ابوالفضل عباسی مشاهده تاپیک
    سلام.
    نه بابا دلفی این کار رو حالا حالا ها نمی کنه.
    من روی یونیت niceboy تغییرات کوچیکی دادم،بهتر شده(البته روی edit و button و grid ) من الان به جای label از یک edit که readonly هست و canfocus غیرفعال هست،استفاده می کنم.
    من دارم یکسری تغییرات توی یونیت فارسی ساز میدم. میشه لطفا اشکالاتی رو که دیدید بگید تا رفع کنم

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام دوست عزیز،عیدت مبارک (پیشاپیش)
    فکر کنم تنها کسی که با این یونیت خیلی کار کرده من باشم،خودم تغییراتی دادم خواستی بهت یونیت تغییر داده رو میگم.
    اشکالات
    1- lable در بعضی مواقع بهم میریزد،(تنها کامپوننت هایی که درست کار میکنند: button,edit,stringgrod,grid,checkbox,radiobutton,m emo,combobox)
    2- مواقعی که مثلا از خاصیت style book برای تغییر Style برنامه استفاده میکنی،فارسی ساز بهم میریزد.
    3-مشکل Bidi .مکان نما موقع تایپ در جای درستی نیست.اصلا نمیشه بافرمان select all کل متن رو select کرد.
    4-هنگامی که در یک متن از "."(نقطه) یا ","استفاده کنیم.کل متن جابه جا میشود (مثلا می نویسیم "Ver 2.1" در اندروید می شود "2.1Ver")

    ازت خیلی متشکرم.

  36. #156

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام
    من نمی دونم راجع به چی صحبت می کنید. مشکل به هم ریختگی فارسی در دلفی مدتیِ حل شده، و من ازش استفاده کردم. با وجودی که مبتدی هستم، کار کردن باهاش خیلی راحت بود. فقط ی component هست که می ذاری رو فرمت.
    به طور اتفاقی تو ی سایت پیداش کردم. آدرس سایت رو براتون می ذارم.
    www.fmxrtl.ir
    فقط ی نکته هست، اونم این که ویدیوی آموزشی سایت وقتی من رفتم سراغش قابل دانلود نبود.

  37. #157
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط sajiCG مشاهده تاپیک
    سلام
    من نمی دونم راجع به چی صحبت می کنید. مشکل به هم ریختگی فارسی در دلفی مدتیِ حل شده، و من ازش استفاده کردم. با وجودی که مبتدی هستم، کار کردن باهاش خیلی راحت بود. فقط ی component هست که می ذاری رو فرمت.
    به طور اتفاقی تو ی سایت پیداش کردم. آدرس سایت رو براتون می ذارم.
    www.fmxrtl.ir
    فقط ی نکته هست، اونم این که ویدیوی آموزشی سایت وقتی من رفتم سراغش قابل دانلود نبود.
    ما داریم راجع به حل مشکل زبان فارسی در آندروید صحبت می کنیم
    و تجربیاتمون رو به رایگان در اختیار یکدیگر قرار میدیم
    سایتی که شما معرفی کردید اولا پولیه.
    دوم اینکه هیچ امکانی برای تست نداره که ببینیم درست کار میکنه یا نه؟
    سوم اینکه نوشته روی XE7 کار می کنه. در حالیکه الان نسخه های جدیدتر با قابلیتهای جدید اومده و توجیهی نداره از اون نسخه قدیمی استفاده کنیم.
    چهارم اینکه سورس ارائه نمی کنه یعنی اگه یه جایی گیر کنی و کامپوننت مشکل داشته باشه هیچ کاری نمی تونی بکنی
    به هر حال از راهنماییتون ممنونم

  38. #158
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    در پی صحبت های دوستمون.ما میخواهیم همگی از این امکان استفاده کنند.
    درضمن حتی فیلم آموزشی درست کار نمی کنه که ادم اطمینان پیدا کنه.درضمن احتمال اینکه خطا از این کامپوننت بدهد زیاد است.
    همین یونیت دوستمون nice boy عزیز در بعضی مواقع،جلوی کامپایل رو میگیرد که باید 5 دقیقه صبر کرد تا بتوان دوباره کامپایل کرد(مشکل مهمی نیست)

  39. #159

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    اول اینکه مشکلی که حل شده، حل شده. مشکل فارسی در اندروید حل شده. حالا شما برای مشکل حل شده، دنبال راه حل می گردید؟!
    دوم اینکه آیا شما وقتی از delphi, windows, SQL server و خیلی برنامه های دیگه استفاده میکنید، سورس آن ها را دارید؟ یا اینکه همین که بدونید این برنامه ها پشتیبانی میشن براتون کافیه؟
    معمولا برنامه ای که پولیه و درآمد زاست بسیار بهتر پشتیبانی میشن. به هر حال من مشکلم با این کامپوننت حل شد، حالا شما می تونید همینطور به گفتگو درباره چگونگیه حل این مشکل ادامه بدید.
    سوم اینکه می تونستید به جای ایراد گرفتن به من، با مسئول سایت تماس بگیرید و ازش در مورد برنامه اش توضیح بخواین.
    چهارم اینکه من انقدر ظرفیت داشتم که این ریسک رو بکنم و این مبلغ ناچیز رو برای حل مشکلم بپردازم و حتی نتیجه ی آن را برای بقیه هم بازگو کنم.
    پنجم اینکه داشتن کمی انسانیت و انصاف باعث میشه، حق بدیم به کسی که وقت گذاشته و این مشکل رو حل کرده، اونم مشکلی که ظاهرا خیلی ها درگیرشن و حتی بخشی ازین سایت رو به صحبت دراین باره اختصاص دادن، که مبلغی رو به عنوان هزینه ی کارش دریافت کنه.
    ششم اینکه من رو کامپیوترم دلفی برلین دارم، که این کامپوننتو رو این اجرا کردم.
    و دست آخر اینکه من برعکس شما با مسئول سایت تماس گرفتم و این کامنت شما رو بهش اطلاع دادم و متوجه شدم که قبل از من هم کس دیگری تماس مشابهی داشته و به همین دلیل مسئول سایت این برنامه رو رایگان گذاشته و قول داده تا 4،5 روز آینده ویدیو آموزشی رو هم قرار بده.
    و من از مسئول سایت به خاطر این بزرگواریش ممنونم. و کمتر آدمی پیدا میشه که حتی به اندازه ی زمان یک روز کاریشون رو به رایگان در اختیار دیگران قرار بده چه برسه به این که مشکل قابل توجهی رو حل کنه. و خدا این انسانها رو سالم نگه داره.

  40. #160

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام به همگي دوستان
    من طبق فرمايش دوستمون و راهنمايي سايت fmxrtl.ir كامپوننت tmercifarsi راروي فرم گذاشتم ولي هنگام اجرا روي اندرويد آرم پروژه هم بالا ميايد
    ولي اين اشكال در محيط دلفي ظاهر ميشه و اجرا روي اندرويد متوقف ميشه
    First chance exception at $A425300B. Exception class EAssertionFailed with message 'Assertion failure (F:\Projects\Rad Studio\RTL-Packages\Source\VirtualClass.pas, line 353)'. Process Project1.apk (20312)
    لطفا از دوستان اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه

صفحه 4 از 5 اولاول ... 2345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. فارسی نویسی در اندروید
    نوشته شده توسط javanddev در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1393, 09:11 صبح
  2. سوال: مشکل در شناسایی فیلدهای فارسی برای عملیات گزارش گیری
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:27 عصر
  3. بیاید برای همیشه مشکل دلفی با فارسی رو حل کنیم
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 12:51 عصر
  4. راه حل برای مشکل ک و ی فارسی
    نوشته شده توسط Nightbat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 13:30 عصر
  5. برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟ ( فارسی)
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 01:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •