صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 173

نام تاپیک: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

  1. #41
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    اینم از کامپوننت : یه گزینه داره به نام PersianSupport تیک بزنید حال کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #42
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    دارم یه پک کامل ازGrid, Label, Edit, Button, DataSet ها می سازم که به محض اتمام Upload می کنم

  3. #43

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    یک عکس از ادیت در حال تایپ فارسی بگیرید بگذارید ببینم چطور کار می کنه، من نتونستم کار کنم.
    بعد از تایپ، مهم ترین اشکال اینه که text رو اگر بخونیم، برعکس خونده می شه، این رو چکار کردید؟
    من با اصلاح یونیت TControl مربوط به اندروید، و خوراندن اون به دلفی همه کنترل ها رو با هم یکجا اصلاح کردم، به این روش فکر کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #44
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    رو XE7 نصبش کن حتما ، من نخواستم به یونیتای دلفی دست بزنم واسه همین رفتم سراغ اینکه کامپوننت هارو از یونیت خودش inherit کنم. برای ذخیره کردن موقع ذخیره دارم رو DataSet می نویسم که هم موقع OnGetText و هم موقع Post واژه ها رو دوباره فارسی عادی کنه. واسه مقایسه هم میتونی از توابع کانورت چون var funcion هستن به راختی استفاده کنی فقط کافیه یکی از کامپوننت ها رو صفحه باشه یا یونت اون use شده باشه

  5. #45

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    باید دنبال راه بهتری باشیم. مثلا OverRide کردن متد GetText شاید خوب باشه.
    وقت کنم روش باز کار می کنم
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #46
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    یک عکس از ادیت در حال تایپ فارسی بگیرید بگذارید ببینم چطور کار می کنه، من نتونستم کار کنم.
    این هم نمونه از برنامه و عکس هاش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #47
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    واسه اونایی که میشه override کردم اما مثلا Tedit همه تایع هاش بسته هستن. بقیه رو همه رو override دارم می نویسم اما کامپوننت می کنم که واسه همه قابل استفاده باشه

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    من اومدم راست به چی رو توی فایر مانکی اصلاح کردم (البته نسخه ویندوزش) ، حالا توی آندروید مکان مکانما رو درست نشون میده ولی مشکل برعکس نمایش دادن و نچسبیده بودن حروف هستش
    اونایی که از کانورتور استفاده کردن موقع خوندن رشته برعکس نمیشه؟ اگه میشه برم سراغ اصلاح رندرش و وقت برای کانورتور نوشتن نزارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله gbg : سه شنبه 18 آذر 1393 در 01:55 صبح

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    مشکل جدا جدا شدن مربوط میشه به اینکه از BIDI DIRECTION پشتیبانی نمیشه. برای اصلاح این کار نیاز به یک reshaper هست.
    تو گیت هاپ انواع عربیش رو پیدا میکنید. در زمینه ینی کد و استاندارد فارسی من می تونم کمکتون کنم.

    اما هنوز متوجه نشدم مشکل رندر چیه؟ چه مشکلی در رندر هست؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    منظورم از رندر اینکه خروف رو نمی چسبونه و برعکس نشون میده
    من متاسفانه چیزی تو اینترنت پیدا نکردم
    حالا گیت هاب رو هم نگاه میکنم

  11. #51
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران - تجريش
    پست
    8

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    با سلام،
    من سورس برگردان شده به آبجکت پاسکال (بنام FarsiReshaper) رو در پست های قبلی گذاشتم. برای اصلاح جدا جدا بودن حروف می تونید از اون استفاده کنید که پایه کامپوننتی هست که دوستمون برای کنترل TEdit فایرمانکی ایجاد کرده است.

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    ممنون
    ولی توی کانورتورها فکر میکنم رشته رو اول برعکس میکنن بعدش حروف رو به اول وسط آخر تبدیل می کنن
    من نمی خوام کلمه رو برعکس کنم
    بعدش هم یه کانورتور که دیدم خیلی حجم کدش زیاد بود ، یه همچین الگروتمی نباید اونقدر زولانی باشه

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    من تو گیت هاب چیزی ندیدم
    میشه دقیقا بگی کجا دیدی

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    با سلام

    دوستان دیدم دارید تلاش می کنید فارسی نویسی در اندروید توسط دلفی رو انجام بدید، گفتم شاید موارد زیر به درد بخوره و کمکتون کنه:

    1- از شرکت داده پردازان فراگیر یک سری کامپوننت بازمتن منتشر شده که مشکل رو رفع کردن و از اینجا می تونید به اون دسترسی داشته باشید.(البته با لطف جدید دوستان سورس فورج هم چیلتر شده پس باید با چیز پی ان یا چیلترشکن وارد بشوید.)

    2-در لازاروس امکان فارسی نویسی به صورت درست وجود داره. و همون طور که می دونید دلفی هم از این کامپایلر برای آزمون توسعه بر روی بسترهای دیگه استفاده می کنه. اون رو هم یه نگاهی بندازید بد نیست.

    البته این دومی یک کم دنگ و فنگ داره که باید طریقه ی تنظیم کردن لازاروس برای چند بستری (Cross-Build) رو بدونید ولی از اینجا می تونید یه چیزهایی در موردش به دست بیارید.

    حالا دوستانی که توانایی و وقتش رو دارند بر روی این دو مورد تحقیق و کار کنند.

    ما که وقتش رو نداریم. البته سوادش رو هم نداریم.

    با تشکر

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    بله دستشون درد نکنه اما نظر شخصی من اینکه از این مزخرف تر چیز دیگه ای نمی تونستن بنویسن
    یعنی حالم از این کامپوننت DPF بهم می خوره ، الکی هم اینترنت رو پر کردن ، همه هم همش دایورت می کنن روش ، به نظر من فقط یک کلام به درد نمی خورههههههههههههههههههه

  16. #56

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    بله دستشون درد نکنه اما نظر شخصی من اینکه از این مزخرف تر چیز دیگه ای نمی تونستن بنویسن
    یعنی حالم از این کامپوننت DPF بهم می خوره ، الکی هم اینترنت رو پر کردن ، همه هم همش دایورت می کنن روش ، به نظر من فقط یک کلام به درد نمی خورههههههههههههههههههه
    میشه یکم دقیق تر بگید؟ چه مشکلاتی داره؟ اگر کسی باهاش کار کنه کارش راه نمیوفته؟ (من کار نکردم تا حالا و سوالم صرفا برای بالا بردن اطلاعاتم برای استفاده است)

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    من که نتونستم باهاش کار کنم
    اگه کسی کار کرده و مشکل نداشته بیاد بگه

    مشکل و دنگ و فنگ نصبش هم که به جای خود

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط a.r.khoshghalb مشاهده تاپیک
    میشه یکم دقیق تر بگید؟ چه مشکلاتی داره؟ اگر کسی باهاش کار کنه کارش راه نمیوفته؟ (من کار نکردم تا حالا و سوالم صرفا برای بالا بردن اطلاعاتم برای استفاده است)
    البته کسی که این کامپوننت رو نوشته خیلی زحمت کشیده و ادم با سوادی هم بوده، ولی در کل اشکالاتی داره که استفاده ازش رو سخت می کنه
    1-اولین و بزرگترین عیبش اینکه وقتی ازش استفاده می کنی دیگه نمی تونی همزمان از بقیه کامپوننت های دلفی استفاده کنی!! که اصلا خوب نیست.
    2-بعضی وقتها هنگ می کنه
    3-کامپوننتهاش خیلی محدوده
    مثلا شما گرید دلفی رو اینجا ندارید چون این کامپوننت ها از کامپوننت ها استاندارد دلفی مشتق نشدن
    دو تا از شعارهای اصلی FMX اینه که از همون کامپوننت های موجود در ویندوز در آندروید هم استفاده کنید و دوم اینکه یک کد بنویسید و روی پلتفرمهای مختلف کامپایل کنید ولی وقتی شما از این کامپوننت استفاده می کنی فقط برای آندروید کامپایل میشه
    من خودم یه پروژه رو با این کامپوننتها پیاده کردم ولی وسط کار به مشکل خوردم و بیخیال شدم
    در کل برای یه پروژه کوچیک خوبه
    آخرین ویرایش به وسیله nice boy : پنج شنبه 08 تیر 1396 در 17:49 عصر

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    متاسفانه باید فرمایشات دوستان رو تایید کنم . این کامپوننت خیلی کاربردی نیست و تقریبا نمیشه روش حساب کرد .
    من الان گیر کردم براساس تبلیغات رو نت فکر می کردم با این کامپوننت مشکل حل میشه ولی الان نمیدونم چکار کنم کسی کانورتر و یا امثال اون رو نداره که کارم راه بیفته ؟

  20. #60
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    اگر ممکنه کمی راجع به توابع موجود در farsireshaper و روش کارتون توضیح بدید تا کمکتون کنیم و زودتر بتونیم مشکل رو حل کنیم .

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    ممنون
    ولی توی کانورتورها فکر میکنم رشته رو اول برعکس میکنن بعدش حروف رو به اول وسط آخر تبدیل می کنن
    من نمی خوام کلمه رو برعکس کنم
    بعدش هم یه کانورتور که دیدم خیلی حجم کدش زیاد بود ، یه همچین الگروتمی نباید اونقدر زولانی باشه
    نه نه نیاز به reverse کردن نیست. اجازه بدید یک توضیح کوتاه پیرامون اینکه Unicode Bidirectional Algorithm و نحوه عمکردش بدم شاید خودتون از اول یکی طراحی کردید.

    ۱- در ینیکود برای هر حرف یک شناسه اختصاصی وجود دارد و قالبا چهار الی دو شناسه دیگر که حالت های مختلف اون حرف هستند. . فرضا ج دارای ۴ فرم هست. ج‍ ‍ج‍ ‍ج ج که اصطلاحا به ترتیب فرم isol,fina,medi,init نامیده می شوند. یا د فقط دو فرم دارد یکی ‍د و د
    کد HTML:
    062C;ARABIC LETTER JEEM;Lo;0;AL;;;;;N;;;;;
    FE9D;ARABIC LETTER JEEM ISOLATED FORM;Lo;0;AL;<isolated> 062C;;;;N;GLYPH FOR ISOLATE ARABIC JEEM;;;;
    FE9E;ARABIC LETTER JEEM FINAL FORM;Lo;0;AL;<final> 062C;;;;N;GLYPH FOR FINAL ARABIC JEEM;;;;
    FE9F;ARABIC LETTER JEEM INITIAL FORM;Lo;0;AL;<initial> 062C;;;;N;GLYPH FOR INITIAL ARABIC JEEM;;;;
    FEA0;ARABIC LETTER JEEM MEDIAL FORM;Lo;0;AL;<medial> 062C;;;;N;GLYPH FOR MEDIAL ARABIC JEEM;;;;
    ۲- هر زمان کلیدی روی کیبورد وارد می شود کدی که ایجاد می شود کد شناسه حرف صادر میشه مثلا در ج کد 062C صادر میشه
    ۲- این کد به text shaping engine میرسد تا اون حروف رو رندر کنه.
    ۳- text shaping engine در صورتی که از تمامی جداول اوپن تایپ پشتیبانی کند. میاد فونت رو لود میکنه کد 062C رو به فونت میده و فونت با توجه به موقعیت شناسه ورودی تشخیص میده که که چه فرمی از اون حروف رو برگردونه به موتور بده.

    داستان این جدانویسی فونت های فارسی از اینجا شرو میشه و دو حالت دارد :
    ۱- یا مشکل در فونت هست که جداول gpos,gsub را ندارد یا به درستی تعریف نشده است. مثل این تصویر
    new.jpg
    ۲- text shaping engine از جداول اوپن تایپ پشتیبانی کامل نمی کند.

    کار reshaper این هست که یک رشته رو به صورت ورودی دریافت میکنه یکی حروف رو بررسی میکند. به عنوان مثال هرگاه به حرف ج میرسد با توجه به موقعیت حرف در رشته تشخیص میده که کدام فرم باید نمایش داده شود. پس کد حرف رو با کد فرم جایگزین می کند. اینطوری حروف متصل و صحیح نمایش داده می شود.


    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    من تو گیت هاب چیزی ندیدم
    میشه دقیقا بگی کجا دیدی
    یکیش تو گیت من فورک شده. چندتایی هم پیرامون این موضوع ستاره زدم که میتونید بررسی کنید. مشکلی دیگر در این زمینه بود من در خدمتم.

    کد HTML:
    https://github.com/zoghal/persianParser

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    ممنون به خاطر توضیحت
    مشکلم فعلا برعکس بودنشه با جدا بودن موشکل ندارم
    البته فعلا گوشی اندرویدی ندارم و 20 روزی میشه که دیگه کار نمی کنم ولی دنبالش هستم
    تو هاب شما هم چیزی ندیدم ، البته تو سایتش زیاد وارد هم نیستم

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    من دقت نکردم به برعکس بودنش. پس نیاز هم هست معکوس کنید.

    تو مخزن گه لینک دادم. یک نمونه RESHAPER هست برای جاوا اسکریپت. برای دلفی نیست.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    آره برای جاوار رو دیدم
    حالا باز سر فرست کار می کنم باهاش

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    من با اصلاح یونیت TControl مربوط به اندروید، و خوراندن اون به دلفی همه کنترل ها رو با هم یکجا اصلاح کردم، به این روش فکر کنید.
    اگه میشه بفرمایید کدوم متد رو تغییر دادید تا ما هم همون کار رو بکنیم.
    آیا با این کار تایپ فارسی درست میشه؟

  26. #66

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    اگه میشه بفرمایید کدوم متد رو تغییر دادید تا ما هم همون کار رو بکنیم.
    آیا با این کار تایپ فارسی درست میشه؟
    نه تایپ فارسی رو متد دیگه ای کنترل می کنه.
    متاسفانه دلفی XE رو ریمو کردم و ندارم، اما با کمک دوست عزیزم حمزه، و ریموت به ایشون، تا جایی که یادم مونده بود مطالب رو بیرون کشیدم.

    در یونیت fmx.controls کلاس tstyledcontrol هنگام ست کردن متن شی، متدی رو کال می کنه به نام translate، که در یونیت fmx.types قرار داره، از طرفی در این متد هم متدی کال می شه که اسمش هست CustomTranslateProc، و شما می تونید درونش رو کدنویسی کرده و روال رو تغییر بدید.
    می تونید Translate یا CustomTranslateProc رو بازنویسی کرده و در یونیت بطور مجدد اعمال کنید تا تمام اشیا بصورت اتومات برای نمایش متن از روال شما استفاده کنند.
    این کار رو کرده بودم و تست هم گرفته بودم، دقت کنید فقط برای نمایش و نه ورود، برای ورود فکر می کنم روشی که دوستان بیان کردند هم مناسب باشه.

    اگر این روال ها رو درست کنید و از اصلاح کننده بنده استفاده کنید، (یا هر ترجمه گر دیگه) اون وقت در هنگام ست کردن متن در شی تون می تونید شکل و کاراکتر ست و کاراکتر مپ رو دستکاری کنید.
    دقت کنید که استپ بعدی می تونه دستکاری GetText باشه برای بازنشانی به اصل متن فارسی در هنگام کار کردن با اون مثلا در مقام مقایسه با یک رشته.

    امیدوارم این اطلاعات بتونه بهتون کمک لازم رو کرده باشه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نه تایپ فارسی رو متد دیگه ای کنترل می کنه.
    مرسی از راهنماییتون.
    ولی من با تغییر متد TTextLayout.EndUpdate و استفاده از Converter مشکل تایپ فارسی رو حل کردم. حتی تایپ ترکیبی فارسی و انگلیسی هم مشکل نداره.
    برای نمایش هم متد TText.SetText رو تغییر دادم که درست شد.
    البته هنوز دارم تست می کنم.
    البته Converter هم که دوستان قرار داده بودند یه اشکالاتی داره مثلا حروف فارسی رو برعکس می کنه یا موقع نوشتن کلمات انگلیسی و فارسی مشکل پیش میاد که دارم اون رو هم تغییر می دم.

  28. #68
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    دوستان لطفا مشارکت کنید تا یه راه حلی پیدا کنیم

  29. #69

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi 2010 مشاهده تاپیک
    حالا چطوری باید استفاده کنیم عزیزان
    سلام دوستان
    خیلی ممنون
    کل اینترنت رو گشتم و جوابمو اینجا پیدا کردم
    ممنون
    یه تابع ساده نوشتم که امیدوارم به درد همه بخوره
    این تابع تمام کامپوننت هایی رو که متن text داره رو راست چین میکنه
    این تابع از کلاس بالا استفاده میکنه
    اونو توی پروژتون اد کنید و از این تابع استفاده کنید
    Farsi:=TFarsi.Create;
    for I := 0 to ComponentCount-1 do
    begin
    if (Components[i] is TTextControl) Then
    (Components[i] as TTextControl).Text:=Farsi.Convert((Components[i] as TTextControl).Text);


    end;

    بازم تشکر از دوستانی که این کلاس فارسی رو درست کردن جاوا شو پیدا کرده بودم ولی اگه میخواست پاسکالش کنم یه هفته باید وقت میزاشتم
    در پناه حق
    جواد عادل

  30. #70
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    ضمن تشکر میشه بفرمایید برای listview , grid چکار باید کرد ؟

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر میشه بفرمایید برای listview , grid چکار باید کرد ؟
    اگر کارهایی که من در پست قبلیم گفتم انجام بدی گرید هم بدرستی کار میکنه

  32. #72
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    من تو oncreate فرم از کد بالا استفاده کردم . ولی گرید درست نشد.

  33. #73
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    به لطف راهنمایی های دوستان و استفاده از کلاس tfarsi قدمهای خوبی برداشتم , اما هنگام استفاده از convert متون فارسی - لاتین و یا لاتین نوشته شده در edit کلا حذف می شوند . دوستان راهنمایی بفرمایید

  34. #74

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط adel_javad مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    خیلی ممنون
    کل اینترنت رو گشتم و جوابمو اینجا پیدا کردم
    ممنون
    یه تابع ساده نوشتم که امیدوارم به درد همه بخوره
    این تابع تمام کامپوننت هایی رو که متن text داره رو راست چین میکنه
    این تابع از کلاس بالا استفاده میکنه
    اونو توی پروژتون اد کنید و از این تابع استفاده کنید
    Farsi:=TFarsi.Create;
    for I := 0 to ComponentCount-1 do
    begin
    if (Components[i] is TTextControl) Then
    (Components[i] as TTextControl).Text:=Farsi.Convert((Components[i] as TTextControl).Text);


    end;

    بازم تشکر از دوستانی که این کلاس فارسی رو درست کردن جاوا شو پیدا کرده بودم ولی اگه میخواست پاسکالش کنم یه هفته باید وقت میزاشتم
    در پناه حق
    جواد عادل
    کدوم کلاس؟

  35. #75

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    با عرض سلام و تشكر به همه دوستاني كه در زمينه فارسي سازي دلفي براي برنامه نويسي موبايل تلاش ميكنند.
    من همه كامنتها رو خوندم ولي بلاخره متوجه نشدم كه بايد از كدوم كلاس و به چه نحوي استفاده بكنم تا بشه قارسي نوشت.اگر امكانش هست يه توضيح كاملتر بفرماييد يا يك نمونه كد برنامه و مثال بگداريد تا مشكل برايم حل بشه.
    البته من با كامپوننت DPF يه برنامه در خصوص كد هاي مخابراتي نوشتم ولي بقول دوستان اولا خيلي دست آدم باز نيست براي استفذاده از همه كامپوننت ها در ثاني خيلي از ابزارهايي كه بايد براي برنامه ميگذاشتم رو ازش چشم پوشي كردم بخاطر محدوديتهاي استفاده از اين كامپوننت.
    خوشحال و مننون ميشم كمكم كنيد تا مشكل فارسي نوشتن حل بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله sasaee04 : پنج شنبه 23 بهمن 1393 در 08:55 صبح

  36. #76

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام
    توی کامنت های قبلی سورس تابع پاسکال گذاشته شده
    farsi reshaper
    این تابع مشکل نمایش کلمات فارسی رو حل میکنه ضمن اینکه ایرادهای مختصری داره مثلا اگه فارسی ابگلیسی باشه به هم میریزه و یا اگه متن بزرگ باشه
    جا داره دوستان با کمک هم این تابع رو کامل کنند

  37. #77

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط sasaee04 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و تشكر به همه دوستاني كه در زمينه فارسي سازي دلفي براي برنامه نويسي موبايل تلاش ميكنند.
    من همه كامنتها رو خوندم ولي بلاخره متوجه نشدم كه بايد از كدوم كلاس و به چه نحوي استفاده بكنم تا بشه قارسي نوشت.اگر امكانش هست يه توضيح كاملتر بفرماييد يا يك نمونه كد برنامه و مثال بگداريد تا مشكل برايم حل بشه.
    البته من با كامپوننت DPF يه برنامه در خصوص كد هاي مخابراتي نوشتم ولي بقول دوستان اولا خيلي دست آدم باز نيست براي استفذاده از همه كامپوننت ها در ثاني خيلي از ابزارهايي كه بايد براي برنامه ميگذاشتم رو ازش چشم پوشي كردم بخاطر محدوديتهاي استفاده از اين كامپوننت.
    خوشحال و مننون ميشم كمكم كنيد تا مشكل فارسي نوشتن حل بشه.
    سلام
    برای نمایش فارسی متنهای پروژه در اندروید مراحل زیر را انجام دهید

    1-در صفحات قبلی یک کلاس پاسکال گذاشته شده است آن را کپی کنید و در یک یونیت با نام FarsiReshaper.pas ذخیره کنید
    2- آن را به پروژه اضافه کنید
    3- برای نمایش درست فارسی متن یک text دستورات زیر را بنویسید

    var
    Farsi:Tfarsi;
    Begin
    Farsi:=TFarsi.Create;
    Button1.text :=Farsi.Convert( Arg1) ;
    End

    حالا تمام بحث دوستان در نحوه اجرای این کد است
    بعضی میگویند در ّFmx.Types یک تابع نام TCustomTranslate وجود دارد و این کانورت را داخل آن فراخوانی کنیم تا همه Text ها اتومات درست شود
    بعضی از دوستان میگویند با تغییر
    TTextLayout.EndUpdate

    ولی نکتهمهم اینه که این روش کلا و از اساس با روش استفاده شده آقای یعقوبی (فکر کنم) نویسنده کامپوننت های DPF متفاوت است چون ایشون از یک مسیر متفاوتی این کار را انجام داده است . این کامپوننت ها از این فرضیه که اندروید خود به خود در نسخه های اخیر مشکلی با فارسی نویسی ندارد پس ایشان با ایجاد کامپوننتها از روی کدهای جاوا این مشکل را حل کرده اند . یعنی کامپوننت لیست ویو ایشان از زمین تا آسمان با لیست ویو دلفی متفاوت است و شاید ما دلفی کارها عادت به استفاده از این کامپوننت ها را نداریم و باید یکسری تنظیمات و پیش نیازها را رعایت کنیم
    در پناه حق

  38. #78

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام
    برای نمایش فارسی متنهای پروژه در اندروید مراحل زیر را انجام دهید

    1-در صفحات قبلی یک کلاس پاسکال گذاشته شده است آن را کپی کنید و در یک یونیت با نام FarsiReshaper.pas ذخیره کنید
    2- آن را به پروژه اضافه کنید
    3- برای نمایش درست فارسی متن یک text دستورات زیر را بنویسید

    var
    Farsi:Tfarsi;
    Begin
    Farsi:=TFarsi.Create;
    Button1.text :=Farsi.Convert( Arg1) ;
    End

    حالا تمام بحث دوستان در نحوه اجرای این کد است
    بعضی میگویند در ّFmx.Types یک تابع نام TCustomTranslate وجود دارد و این کانورت را داخل آن فراخوانی کنیم تا همه Text ها اتومات درست شود
    بعضی از دوستان میگویند با تغییر TTextLayout.EndUpdate
    با سلام و تشكر از توضيحاتتون ..ولي باز هر كاري كه من ميكنم نميشه البته از كم سوادي بنده هستش...لطف ميكنيد يهبرنامه خيلي خيلي ساده مثلا نوشتن در داخل lable يا داخل edit رو برايم بفرستيد تا كامل متوجه بشم.
    مثل همين تصوير كه مشاهده ميكنيد مثلا با زدن دكمه داخل EDIT بنويسه " سلام"...ممنون ميشم راهنمايي كنيد

    FARSI.jpg

  39. #79
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    دوستان نسخه xe8 دلفی امروز منتشر شد. کسی نصب کرده ؟ آیا مشکل فارسی حل شده ؟

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    هنوز منتشر نشده و پروسه تست هستش ، همونطور هم که یک ماه پیش گفتم هنوز حل نشده

صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. فارسی نویسی در اندروید
    نوشته شده توسط javanddev در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1393, 09:11 صبح
  2. سوال: مشکل در شناسایی فیلدهای فارسی برای عملیات گزارش گیری
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:27 عصر
  3. بیاید برای همیشه مشکل دلفی با فارسی رو حل کنیم
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 12:51 عصر
  4. راه حل برای مشکل ک و ی فارسی
    نوشته شده توسط Nightbat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 13:30 عصر
  5. برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟ ( فارسی)
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 01:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •