صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 173

نام تاپیک: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

  1. #81
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    دوستان نسخه xe8 دلفی امروز منتشر شد. کسی نصب کرده ؟ آیا مشکل فارسی حل شده ؟
    سلام بنده نصب کردم هنوز مشکل پابرجاس

  2. #82

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Sir.V65j مشاهده تاپیک
    سلام بنده نصب کردم هنوز مشکل پابرجاس
    بقیه مشکلات چی؟
    در کل XE7 یه سری مشکلات عظیمی داشت که XE6 نداشت. من آپدیت که کردم بلافاصله پاک کردم و XE6 رو نصب کردم!
    الان چطور شده؟ بهتر از XE7 هست؟ نصب کنیم؟

  3. #83

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام
    برای نمایش فارسی متنهای پروژه در اندروید مراحل زیر را انجام دهید

    1-در صفحات قبلی یک کلاس پاسکال گذاشته شده است آن را کپی کنید و در یک یونیت با نام FarsiReshaper.pas ذخیره کنید
    2- آن را به پروژه اضافه کنید
    3- برای نمایش درست فارسی متن یک text دستورات زیر را بنویسید

    var
    Farsi:Tfarsi;
    Begin
    Farsi:=TFarsi.Create;
    Button1.text :=Farsi.Convert( Arg1) ;
    End

    حالا تمام بحث دوستان در نحوه اجرای این کد است
    بعضی میگویند در ّFmx.Types یک تابع نام TCustomTranslate وجود دارد و این کانورت را داخل آن فراخوانی کنیم تا همه Text ها اتومات درست شود
    بعضی از دوستان میگویند با تغییر TTextLayout.EndUpdate


    با سلام و تشكر از توضيحاتتون ..ولي باز هر كاري كه من ميكنم نميشه البته از كم سوادي بنده هستش...لطف ميكنيد يهبرنامه خيلي خيلي ساده مثلا نوشتن در داخل lable يا داخل edit رو برايم بفرستيد تا كامل متوجه بشم.
    مثل همين تصوير كه مشاهده ميكنيد مثلا با زدن دكمه داخل EDIT بنويسه " سلام"...ممنون ميشم راهنمايي كنيد


  4. #84

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    اینم از کامپوننت : یه گزینه داره به نام PersianSupport تیک بزنید حال کنید

    والا من که نتوسنتم باهاش حال کنم
    شما چطوری با این کامپوننت که درست کار نمیکنه حال می کنید


    اصلا حروف رو درست سر هم نمیکنه

  5. #85
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    رو اونت کلیک دکمه این کد رو بنویس

    var
    Farsi:Tfarsi;
    Begin
    Farsi:=TFarsi.Create;
    Button1.text :=Farsi.Convert( Arg1) ;
    End;

    بجای arg1 میتونی تکست هم بنویسی یا بصورت دیفالت متن فارسیتون رو روی خاصیت تکست دکمه بنویسین و بعد
    Button1.text :=Farsi.Convert( Button1.text) ;

    رو تو کد بالا بنویسین


    البته من از این کد برای تبدیل تمام متن های فارسی روی باتن و لیبل و تکست استفاده میکنم


    var
    farsi:TFarsi;

    begin
    Farsi:=TFarsi.Create;
    for I := 0 to ComponentCount - 1 do
    begin
    if (Components[i] is TLabel) Then
    (Components[i] as Tlabel).Text:=Farsi.Convert((Components[i] as Tlabel).Text)
    else if (Components[i] Is TEdit ) then
    (Components[i] as TEdit ).Text:=Farsi.Convert((Components[i] as TEdit).Text)
    else if (Components[i] Is TButton ) then
    (Components[i] as TButton ).Text:=Farsi.Convert((Components[i] as TButton).Text);
    end;

    showmessage('سلام و صد سلام');
    \\add a text to end of label text
    label3.Text:=farsi.Convert( ' سلام ' ) + ' ' + label3.Text;


    end;

  6. #86

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام Sir.V65j و ممنون از جوابتون
    من اون كاري كه شما فرموديد انجام دادم ولي باز هم خطا از همون كلاسي ميده كه به برنامه اضفه كردم تصويرش رو ميذارم بي زحمت بفرماييد مشكل كجاست... مننون ميشم


    Untitled.jpg

  7. #87
    کاربر تازه وارد آواتار Sir.V65j
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    IRan,X
    پست
    92

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام من رو xe7 و XE8 استفاده کردم کامل جواب داده و ایرادی نداشت
    شمام اینا رو پشت سر هم بکن ببین درست میشه یا نه یعنی همه رو یه خط بکن

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط sasaee04 مشاهده تاپیک
    سلام
    من اون كاري كه شما فرموديد انجام دادم ولي باز هم خطا از همون كلاسي ميده كه به برنامه اضفه كردم تصويرش رو ميذارم بي زحمت بفرماييد مشكل كجاست... مننون ميشم
    شما داری توی XE6 استفاده می کنی. این کدی که نوشته شده روی XE7 به بالا کار می کنه. چون دستوراتی که اینجا برای کار با آرایه ها استفاده شده تازه به دلفی اضافه شده.

  9. #89

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    سلام
    ممنون از همگي مخصوصا از nice-boy و Sir.V65j ..مشكلم حل شد با XE8 كامپايل كردم درست شد.
    فقط يه راهنمايي ديگه مي خواستم .
    ميخواستم ازتون بپرسم چطوري ميتونم اين كار رو روي list view انجام بدم.ممنون ميشم راهنمايي بكنيد.

  10. #90
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    یک مشکل اساسی توی فانکشم convert وجود داره که وقتی یک عبارت و تبدیل می کنه حروف انگلیسی رو حذف می کنه و در صورتیکه یکبار تبدیل شده باشه رشته خای بر می گردونه . آیا کسی این مشکل رو حل کرده

  11. #91
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    دسته همگی درد نکنه
    من هنوز تست نکردم ولی زحمتاتون جای تشکر داره
    ولی برای اینکه اتوماتیک این تبدیل انجام بشه. موقع وارد کردن متن و خوندن متن و... باید تو کدوم متد ازش استفاده کنیم؟ یا اینکه روی یه متن دوبار کانورت انجام نشه

  12. #92
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران - تهرانپارس
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط mxmaa64 مشاهده تاپیک
    واسه اونایی که میشه override کردم اما مثلا Tedit همه تایع هاش بسته هستن. بقیه رو همه رو override دارم می نویسم اما کامپوننت می کنم که واسه همه قابل استفاده باشه
    برای override کردنشون میتونی از این روش استفاده کنی
    In this place, you can override default action by invoking message handlers
    procedure WMGetText(var Message: TWMGetText); message WM_GETTEXT;
    procedure WMGetTextLength(var Message: TWMGetTextLength); message WM_GETTEXTLENGTH;
    procedure WMSetText(var Message: TWMSetText); message WM_SETTEXT;

    Or, override
    procedure DefaultHandler(var Message); override;

  13. #93

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    نقل قول نوشته شده توسط delphi-xe7 مشاهده تاپیک
    hp1361 عزیز چشم این مطلب رو می گذارم.
    من سعی می کنم با زبانی ساده این مطلب رو توضیح بدهم. درکنار اون اگر جایی رو متوجه نشدید عکس هم میگذارم.(من xe6 دارم روی اون توضیح می دهم)
    به نام خدا.
    اول: در دلفی(xe5,xe4,xe6) در منوی ابزار سمت راست یک Timage رو انتخاب و در form می گذارید.مانند عکس(برای دیدن عکس روی لینک کلیک کنید.)
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/01265708350091554285.jpg

    دوم: در paint یا برنامه های طراحی مختلف متنی که به فارسی می خواهید در lable در دلفی بگذارید را در paint به فارسی بنویسید.
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/74018542906336941149.jpg

    سوم:اون را با پسوند .bmp ذخیره کنید.

    چهارم: حالا این فایل paint رو در Timage بازیابی کنید.
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/04213526229150644406.jpg

    پنجم: جای lable که قرار بود فارسی در ان باشد این Timage را جایگزین ان کنید.
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/26249097798596052006.jpg

    ششم:بقیه جاهایی که می خواهید فارسی کنید از این روش استفاده کنید.

    اگر می خواهید نوشته button تان هم فارسی باشد که شکل button در paint طراحی کنید و در Timage بازیابی کنید.و تمام فرمان هایی که در button نوشته بودید در قسمت on click این Timage پیاده سازی کنید.
    http://upload7.ir/imgs/2014-08/71614224290133030511.jpg

    مشکلی که در اینجا هست این است که نمی توان showmessage هارو فارسی کرد که من در تلاش هستم که فارسی سازی ان ها رو هم کامل کنم.

    یک تشکر خشک و خالی هم بکنید برای ما هم کافی است
    با تشکر

    خسته نباشید واقعا ...... تنهایی فکر کردید این روش رو یا اینکه از برنامه نویس های شرکت دلفی هم کمک گرفتید؟
    پسر خوب برای کار متون تایپی و بانک اطلاعاتی و سایر اطلاعاتی که تغییر میکنن چیکار میخواید بکنید ... روشی باید بگید به حداقل 90 درصد موارد رو پشتیبانی کنه .....

  14. #94
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    نقل قول نوشته شده توسط naderanhari مشاهده تاپیک
    خسته نباشید واقعا ...... تنهایی فکر کردید این روش رو یا اینکه از برنامه نویس های شرکت دلفی هم کمک گرفتید؟
    پسر خوب برای کار متون تایپی و بانک اطلاعاتی و سایر اطلاعاتی که تغییر میکنن چیکار میخواید بکنید ... روشی باید بگید به حداقل 90 درصد موارد رو پشتیبانی کنه .....
    تو رو خدا بجای انتقاد بیایید همفکری کنیم یه راه حل اساسی پیدا کنیم که بدرد همه بخوره

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    تو رو خدا بجای انتقاد بیایید همفکری کنیم یه راه حل اساسی پیدا کنیم که بدرد همه بخوره
    بازنویسی فایر مانکی

  16. #96
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    سلام به دوستان
    من تغییراتی در سورس فایرمانکی دادم و مشکل فارسی نویسی رو تا حد زیادی حل کردم
    کد نمونه رو اینجا می زارم تا بقیه هم استفاده کنن.
    فقط باید فایل ها رو در کنار پروژه تون اضافه کنید.
    یکی از فایلها یونیتی هست که قبلا آقای کریم پور نوشته بودند و من برخی تغییرات روی اون دادم.
    روی ذلفی XE6 و XE7 تست کردم درست کار می کنه
    هنوز روی آندروید 5 تست نکردم
    امیدوارم به دردتون بخوره.
    اگر کسی اشکالی دید بگه تا اصلاح کنم
    Screenshot_2015-08-09-21-53-05.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #97

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    هنوز تست نکردم ، اما همینکه به اشتراک میزارید ارزشمنده.
    موفق باشید.

  18. #98
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    آقا این خیلی عالیه
    خدا خیرت بده
    فقط نمی دونم چرا گاهی از برنامه می پرید بیرون ؟ مشکل از گوشی منه یا از کد ؟ هنوزنفهمیدم!

  19. #99
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    text کمبو باکس و LISTBOX هنوز مشکل دارد. ضمنا من در محیط اندروید 5 تست کردم

  20. #100

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    مشکل از خود نسخه xe5 هست.
    برای برنامه های اندریود فعلا xe8 مناسبتر از نسخه های قدیمی تره.

  21. #101

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    سلام واقعا عالی بود خدا خیرتون بده.
    فقط اگر امکانش هست تحت xe8 رو هم بزارید خیلی عالی میشه.

  22. #102

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    تو xe8 مشکل داره. میشه برای xe8 هم تغییرات بدید؟

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    فقط نمی دونم چرا گاهی از برنامه می پرید بیرون ؟ مشکل از گوشی منه یا از کد ؟ هنوزنفهمیدم!
    این مشکل ارتباطی به این پکیج نداره چون من از این فایلها در یک پروژه استفاده کردم و ساعت ها بدرستی کار کرده

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    text کمبو باکس و LISTBOX هنوز مشکل دارد. ضمنا من در محیط اندروید 5 تست کردم
    در مورد ComboBox و ListBox هم روش کار می کنم تا درست بشه اگر مورد دیگری هم دیدید بگید تا اصلاح کنم

    در آندروید 5 هم تست کردم درست بود

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    تو xe8 مشکل داره. میشه برای xe8 هم تغییرات بدید؟
    من XE8 رو هنوز نصب نکردم در نتیجه قایلهای اون رو ندارم.
    لطفا فایل های زیر رو از مسیر نصب XE8 برای من بفرستید تا براتون اصلاح کنم
    FMX.TextLayout.pas
    FMX.Objects.pas

  26. #106
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    بعضی وقتها موقع تایپ بدون هیچ خطایی از برنامه خارج میشه !
    ظاهرا روی اندروید 5 مشکل داره چون با اندروید پایین تر تست کردم درست بود . احتمالا اگه با xe8 کامپایل بشه مشکل حل بشه
    آخرین ویرایش به وسیله jst : دوشنبه 19 مرداد 1394 در 21:30 عصر

  27. #107

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    رو xe7 آندروید 5 و پایینتر برای من جواب داد فقط xe8 رو اگر لطف کنید. اینم یونیت های xe8 که خواستید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Mary_nikjo مشاهده تاپیک
    رو xe7 آندروید 5 و پایینتر برای من جواب داد فقط xe8 رو اگر لطف کنید. اینم یونیت های xe8 که خواستید.
    تصحیح کردم فقط چون من XE8 ندارم زحمت تست کردنش با خودتون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #109

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام،
    ممنون از زحماتتون. جواب داد رو xe8 مشکلی نداره.
    خیلی ممنون.

  30. #110
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    یک بار دیگه از زحمات شما دوست عزیز صمیمانه متشکرم . خدا خیرت بده . کار من یکی که خیلی راه افتاد .

  31. #111
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    شما که تو این مورد زحمت کشیدید برای مساله BiDi هم میشه کاری کرد؟

  32. #112
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط jst مشاهده تاپیک
    شما که تو این مورد زحمت کشیدید برای مساله BiDi هم میشه کاری کرد؟
    توی پروژه هایی که من نوشتم درست نمایش دادن فارسی اهمیت داشت و راست چین بودن خیلی مهم نبود در نتیجه دنبالش نرفتم.
    ضمن اینکه این مشکل فقط به آندروید مربوط نمیشه و توی ویندوز هم مشکل داره.
    مطمئن نیستم ولی فکر می کنم اگر مثلا TEdit مربوط به FMX رو با TEdit درون VCL مقایسه کنیم شاید مشکل راست به چپ رو بشه حل کرد

  33. #113

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    ممنون از زحمتتون. من در xe8 تست کردم. انگلیسی ها به هم میریزه. اما فیلدهایی که فارسی هست صحیحه.
    ایندفعه بر عکس شد. انگلیسی به هم میریزه.

  34. #114
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمتتون. من در xe8 تست کردم. انگلیسی ها به هم میریزه. اما فیلدهایی که فارسی هست صحیحه.
    ایندفعه بر عکس شد. انگلیسی به هم میریزه.
    فکر می کنم بشه با مقدار دهی tag ابراهایی که نباید ترجمه بشن , بشه حلش کرد. اگه مکانیزم تغییرات رو توضیح بدید ممنون میشم.

  35. #115
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    ممنون از زحمتتون. من در xe8 تست کردم. انگلیسی ها به هم میریزه. اما فیلدهایی که فارسی هست صحیحه.
    ایندفعه بر عکس شد. انگلیسی به هم میریزه.
    باید روی XE8 برنامه رو Trace کنم تا مشکل رو پیدا کنم.
    هفته آینده می خوام XE8 رو دانلود کنم . به امید خدا اونوقت تست می کنم.

  36. #116
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    در مورد ComboBox و ListBox هم روش کار می کنم تا درست بشه
    با تشكر از زحماتتون
    اين موارد هم اصلاح كرديد؟

  37. #117
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام ممکنه فایل مربوط به نسخه seattle رو هم تصحیح بفرمایید !

  38. #118

    نقل قول: ؟!؟!؟!؟مشکل زبان فارسی در اندروید حل شد؟!؟!؟!؟

    نقل قول نوشته شده توسط nice boy مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان
    من تغییراتی در سورس فایرمانکی دادم و مشکل فارسی نویسی رو تا حد زیادی حل کردم
    کد نمونه رو اینجا می زارم تا بقیه هم استفاده کنن.
    فقط باید فایل ها رو در کنار پروژه تون اضافه کنید.
    یکی از فایلها یونیتی هست که قبلا آقای کریم پور نوشته بودند و من برخی تغییرات روی اون دادم.
    روی ذلفی XE6 و XE7 تست کردم درست کار می کنه
    هنوز روی آندروید 5 تست نکردم
    امیدوارم به دردتون بخوره.
    اگر کسی اشکالی دید بگه تا اصلاح کنم
    Screenshot_2015-08-09-21-53-05.png
    سلام!
    من چند ماه پیش که دیگه از حل این مشکل ناامید شده بودم رفتم و جاوا یاد گرفتم و به همه شما هم توصیه میکنم این کار رو انجام بدید. مزایاش برای اندروید نسبت به دلفی خیلییی زیاده در حالی که دلفی هیچ برتری ای نداره.
    ولی از همون موقع این تاپیک رو دنبال میکردم که ببینم مشکل حل میشه یا نه! فقط خواستم از طریق این پست خسته نباشید و دست مریزاد بگم به شما.
    گل کاشتید

  39. #119
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    پست
    79

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    فرمایشتون درسته . ولی محیط دلفی خیلی خوش کارتره ! قبول دارید ؟

  40. #120
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: تلاش برای حل مشکل به هم ریختن فارسی نویسی در اندروید

    سلام ممکنه فایل مربوط به نسخه seattle رو هم تصحیح بفرمایید !
    اجازه بدید دانلود کنم چشم.
    البته نمی دونم نسخه ای که الان برای دانلود گذاشتن شامل فایل های سورس هم میشه یا خیر. چون اگه سورس فایل های
    FMX.TextLayout.pas
    و
    FMX.Objects.pas نباشه نمیشه درستش کرد.

    من چند ماه پیش که دیگه از حل این مشکل ناامید شده بودم رفتم و جاوا یاد گرفتم و به همه شما هم توصیه میکنم این کار رو انجام بدید. مزایاش برای اندروید نسبت به دلفی خیلییی زیاده در حالی که دلفی هیچ برتری ای نداره.

    من خودم هم با جاوا برای آندروید برنامه نوشتم. مسلما امکانات بیشتری روی آندروید داره، همچنین سورس و منابع بیشتری براش هست. ولی به هیچ عنوان از نظر IDE و کامپوننت قابل مقایسه با دلفی نیست.
    دلفی خیلی قویتره

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. فارسی نویسی در اندروید
    نوشته شده توسط javanddev در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 آذر 1393, 09:11 صبح
  2. سوال: مشکل در شناسایی فیلدهای فارسی برای عملیات گزارش گیری
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 14:27 عصر
  3. بیاید برای همیشه مشکل دلفی با فارسی رو حل کنیم
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1387, 12:51 عصر
  4. راه حل برای مشکل ک و ی فارسی
    نوشته شده توسط Nightbat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 13:30 عصر
  5. برای این مشکل چه راه حلی پیشنهاد میکنید ؟ ( فارسی)
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 01:50 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •