نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    سلام
    با دستور report.print() گزارشاتمو پرینت میگیرم روی کامپیوتر خودم کار میکنه ولی رو اینترنت که آپلود میکنم این خطا رو میده

    Showing a modal dialog box or form when the application is not running in UserInteractive mode is not a valid operation. Specify the ServiceNotification or DefaultDesktopOnly style to display a notification from a service application.



    خواهش میکنم جواب بدید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    من نمیدونم چرا هرچی من سوال میپرسم هیچکس جواب نمیده
    زده شدم دیگه از سایت برنامه نویس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    سلام از StiWebViewer استفاده می کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen229266 مشاهده تاپیک
    سلام از StiWebViewer استفاده می کنید؟
    سلام بله از stweb viewer استفاده میکنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen229266 مشاهده تاپیک
    سلام از StiWebViewer استفاده می کنید؟
    سلاااام. بله از همون استفاده میکنم
    فقط میخوام پرینت بگیرم یا اگرهم بشه که مثلا export to PDF گرفت عالی میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("MyReport.mrt");
    report.Render(false);
    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs Pdf(this, report);


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("MyReport.mrt");
    report.Render(false);
    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs Excel2007(this, report);


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    c:\windows
    پست
    340

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen229266 مشاهده تاپیک
    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("MyReport.mrt");
    report.Render(false);
    Stimulsoft.Report.Web.StiReportResponse.ResponseAs Excel2007(this, report);

    آقا اینی که گفتی یه بار کار کرد دیگه کار نکرد

    میشه پرینت رو هم بگی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: خطا در هنگام پرینت گزارش استیمول ریپورت

    حتما یه جایی از کدت اشتباه داری
    بجای خط آخر اینو بنویس:
    StiWebViewer1.Report=report;

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد ارور هنگام پرینت از استیمول ریپورت
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1392, 10:02 صبح
  2. حرفه ای: نشان دادن عکس به صورت متناسب در هنگام پرینت در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohsen85759_14 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 20:07 عصر
  3. حرفه ای: نشان دادن عکس به صورت متناسب در هنگام پرینت در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohsen85759_14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 19:28 عصر
  4. پرینت گزارش کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط navidkhalilian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 16:12 عصر
  5. خطا در هنگام اجرای گزارش پویا
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 14:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •