نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: Cut شدن رکورد های Data Grid

  1. #1

    Question Cut شدن رکورد های Data Grid

    درود بر اساتید

    من یک فرمی طراحی کردم که 3 تا Text داره که رکوردهایی که در این 3 تا Text نوشته میشه با زدن دکمه Start وارد یک Data Grid در همون فرم میشه ! حالا میخوام اطلاعاتی که در این Data Grid وارد شده و قابل مشاهده است با زدن دکمه Run وارد یک Data Grid دیگه در فرمی دیگه بشه و به نوعی این اطلاعات در Data Grid در فرمی دیگه کات بشه ! یا بازم به نوعی واضح تر رکورد ها از این جدودل Data Base به جدولی دیگه کات بشه !

    * منظورم از کات شدن یعنی کپی رکورد ها به نوعی که اثری ازشون در Data Grid و جدول Data Base باقی نماند.
    آخرین ویرایش به وسیله Juventus FC : دوشنبه 10 شهریور 1393 در 16:18 عصر

  2. #2

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    تو این عکس کاملا مشخصه :

    01091315573229941024.jpg

    میخواهم با زدن دکمه Run رکورد های موجود در Data Grid فرم 1 به Data Grid فرم 2 منتقل بشه و Data Grid فرم 1 خالی از رکورد بشه !

    دوستان به شدت به راهنمایی شما نیاز دارم.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 17 شهریور 1393 در 20:39 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    شما برای اینکه بتونی این کارو بکنی احتیاج به چیز خاصی ندارید ، با همون Adodb یا Adodc که اطلاعات رو داحل جدول ریختی در دیتا گرید دوم یک رشته اتصال دیگه درست کن و Datasource مربوط به Grid2 رو به رشته اتصال جدید قرار بدی خودش اطلاعات رو نشون میده

  4. #4

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    شما برای اینکه بتونی این کارو بکنی احتیاج به چیز خاصی ندارید ، با همون Adodb یا Adodc که اطلاعات رو داحل جدول ریختی در دیتا گرید دوم یک رشته اتصال دیگه درست کن و Datasource مربوط به Grid2 رو به رشته اتصال جدید قرار بدی خودش اطلاعات رو نشون میده
    خب نه ! دوست من دیگه تا این حد بلدم !

    من میخوام با زدن اون دکمه Run رکورد ها در Grid 1 کلا پاک بشن و وارد Grid 2 بشن ! این اتفاق باید در مورد Table های موجود در SQL هم بیفته !

  5. #5

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    دوستان نیازمند کمک شما هستم ! کسی ایده ای نظری چیزی نداره !؟ یا کلا این روش نوعیه و من تنها کسی نیستم که نمیدونم باید چیکار کنم !؟

  6. #6

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    من یک کلکی بهش زدم و قطعه کدی نوشتم که در واقع ، وقتی کاربر روی دکمه Run کلیک میکنه ! رکورد های موجود در Data Grid همگی با هم پاک بشند ! اما این اتفاق میفته ولی یک run time error میده که نمیدونم برای چی به این گیر میده !

        On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    Adodc1.Recordset.Delete
    DataGrid1.Refresh
    Adodc1.Refresh
    Timer5.Enabled = True

    بیشتر مواقع به این "Adodc1.Recordset.MoveFirst" گیر میده ! مشکل چیه !؟ و چه جوری باید رفعش کنم !؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 14 شهریور 1393 در 17:32 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نمی دونم چه برنامه ای دارید می نویسید که نیاز است اول اطلاعات در جدول موقتی ذخیره شود و بعد کاربر را ملزم کنید که با زدن Run اطلاعات به صورت دائم در جدول دیگر ذخیره شوند.
    راه حل معقول برای این کار این است که شما می توانید از DataGrid هایی که اصلا به هیچ DataSource ی وصل نیستند ابتدا در فرم 1 نمایش دهید (مثل کنترل FlexGrid). بعد با زدن Run اطلاعات در جدول ثبت شوند و بعد در فرم دوم آنها را نمایش دهید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    خوب واسه این کار انقدر کش و قوس لازم نیست :

    اولین Dgrid به Adodc1وصل هستش دومین DGrid هم به Adodc2 باید وصل بشه در واقع هر دو Adodc باید به یک جدول اشاره کنن موقعی که ران رو میزنی Dgrid1 رو از Adodc1 جدا کن یعنی Datasource رو برابر "" کن و عمل رفرش رو انجام بده و Adodc2 رو فال کن و رفرش کن. انقدر سختی نداره

  9. #9

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط hmbarnamenevis مشاهده تاپیک
    نمی دونم چه برنامه ای دارید می نویسید که نیاز است اول اطلاعات در جدول موقتی ذخیره شود و بعد کاربر را ملزم کنید که با زدن Run اطلاعات به صورت دائم در جدول دیگر ذخیره شوند.
    راه حل معقول برای این کار این است که شما می توانید از DataGrid هایی که اصلا به هیچ DataSource ی وصل نیستند ابتدا در فرم 1 نمایش دهید (مثل کنترل FlexGrid). بعد با زدن Run اطلاعات در جدول ثبت شوند و بعد در فرم دوم آنها را نمایش دهید.
    این دیتا گرید موقت چیه؟ من تا حالا چنین چیزی نشنیدم میشه بیشتر توضیح بدهید یا سورس چیزی برام بگذارید.

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    خوب واسه این کار انقدر کش و قوس لازم نیست :

    اولین Dgrid به Adodc1وصل هستش دومین DGrid هم به Adodc2 باید وصل بشه در واقع هر دو Adodc باید به یک جدول اشاره کنن موقعی که ران رو میزنی Dgrid1 رو از Adodc1 جدا کن یعنی Datasource رو برابر "" کن و عمل رفرش رو انجام بده و Adodc2 رو فال کن و رفرش کن. انقدر سختی نداره
    یعنی چی؟ میشه یه مثال بزنید؟ یک برنامه کوچک در این رابطه بنویسید تا من از رو اون یاد بگیرم. ممنونم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    بفرما اینم نمونه سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    بفرما اینم نمونه سورس
    آقا خیلی ممنون ! ولله گره ای از مشکلات من گشودی ! حالا یه سوال دیگه ! اگر اون Data Grid توی یک فرم دیگه باشه چی ؟ مثلا من Data Grid دوم تو فرم 2 !؟ بعد اینکه تو این مثال شما یک جدول هست و به صورت نمادین رکورد ها به Data Grid دوم میروند و با شروع دوباره برنامه رکورد ها سر جای اصلی بر میگردند !

    من 2 تا جدول دارم مثل جدول شما مثل هم ! اما میخواهم Run که زده شدن رکورد ها برای همیشه به Data Grid دومی بروند !
    آخرین ویرایش به وسیله Juventus FC : جمعه 14 شهریور 1393 در 02:07 صبح

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    پروژه استاد عزیزم m.4.r.m کاری بود و ازشون تشکر میکنم. شما میتونید دوتا جدول درست کنید و وقتی تو datagrid1 اطلاعات وارد شد، در باتون run دستور اضافه کردن رکورد رو به adodc2 بدین و از adodc1 پاک کنین و درمورد اینکه به فرم دیگه ای ارسال بشه خیلی ساده میباشد فقط کافیه به جای شئ که در فرمی بعدی هست نام فرم رو قبل از شئ مورد نظربیارید.مثلا:
    Form2.Adodc1.Refresh

  13. #13

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoofice1 مشاهده تاپیک
    پروژه استاد عزیزم m.4.r.m کاری بود و ازشون تشکر میکنم. شما میتونید دوتا جدول درست کنید و وقتی تو datagrid1 اطلاعات وارد شد، در باتون run دستور اضافه کردن رکورد رو به adodc2 بدین و از adodc1 پاک کنین و درمورد اینکه به فرم دیگه ای ارسال بشه خیلی ساده میباشد فقط کافیه به جای شئ که در فرمی بعدی هست نام فرم رو قبل از شئ مورد نظربیارید.مثلا:
    Form2.Adodc1.Refresh
    میفهمم چی میگید ! اما هدف اینکه رکورد ها از Table 1 واقع در پایگاه داده به Table 2 انتقال پیدا بکنند !

    الآن همین اتفاقاتی میگید شما در پروژه دوست خوبمون "m.4.r.m" اعمال بکنید تا من منظور شما رو بهتر متوجه بشم !

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    شما میخواین که اطلاعات گرید 1 برای همیشه و کلی به گرید 2 منتقل بشه؟ و گرید2 در فرم دیگه ای باز بشه؟
    این کد اطلاعات جدول2 رو به جدول 1 با دستورات sql میریزه :
    Dim DB As Database
    Set DB = OpenDatabase(App.Path & "\db.accdb", True)
    DB.Execute "INSERT INTO Table1 In '" & App.Path & "\db.accdb' SELECT * FROM Table2 "
    آخرین ویرایش به وسیله ایلیا آخوندزاده : یک شنبه 16 شهریور 1393 در 09:03 صبح دلیل: ویرایش کد

  15. #15

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoofice1 مشاهده تاپیک
    شما میخواین که اطلاعات گرید 1 برای همیشه و کلی به گرید 2 منتقل بشه؟ و گرید2 در فرم دیگه ای باز بشه؟
    این کد اطلاعات جدول2 رو به جدول 1 با دستورات sql میریزه :
    Dim DB As Database
    Set DB = OpenDatabase(App.Path & "\db.accdb", True)
    DB.Execute "INSERT INTO Table1 In '" & App.Path & "\db.accdb' SELECT * FROM Table2 "
    برای من خط دوم Error میگیره ! مگه نباید برای اینکار از شی واسط پایگاه داده Adodc استفاده کرد ؟

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار مجید آرتا
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران، بلوچستان، ایرانشهر
    سن
    30
    پست
    48

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    برای من خط دوم Error میگیره ! مگه نباید برای اینکار از شی واسط پایگاه داده Adodc استفاده کرد ؟
    بنده اطلاعات زیادی از پروگرمینگ ندارم
    به نظرم باید db.accdb رو کنار فایل اجرایی قرار بدید تا مقادیرش لود شه

  17. #17

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط مجید آرتا مشاهده تاپیک
    بنده اطلاعات زیادی از پروگرمینگ ندارم
    به نظرم باید db.accdb رو کنار فایل اجرایی قرار بدید تا مقادیرش لود شه
    ولله من دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم ! فکر نمیکردم این مشکل اینقدر پیچیده بشه که یک صفحه میگذره و مشکل من هنوز حل نشده !

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    برای من خط دوم Error میگیره ! مگه نباید برای اینکار از شی واسط پایگاه داده Adodc استفاده کرد ؟
    این دستور همانند دستور کپی میمونه و بین جدول های اکسس عمل میکنه درصورتی که نیاز به نمایش این اطلاعات داشته باشی خوب معلومه که باید از شئ adodc استفاده کنی.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط مجید آرتا مشاهده تاپیک
    بنده اطلاعات زیادی از پروگرمینگ ندارم
    به نظرم باید db.accdb رو کنار فایل اجرایی قرار بدید تا مقادیرش لود شه
    این که شما میگید ربطی به انتقال نداره مگر اینکه دستورمون این باشه که فایل دیتابیس کنار پروژه هست که بدون اقدام جابجایی داده ها بی ثمره.

  20. #20

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoofice1 مشاهده تاپیک
    این دستور همانند دستور کپی میمونه و بین جدول های اکسس عمل میکنه درصورتی که نیاز به نمایش این اطلاعات داشته باشی خوب معلومه که باید از شئ adodc استفاده کنی.
    کاری به نمایش ندارم ! این دستور به خودی خود ! از کجا درک میکنه Data Base من کجاست ؟ چه جوری باید بهش وصل بشه و جداول و کپی کنه ؟ باید به وسیله یک شیئی چیزی به پایگاه داده وصل بشه! و این عمل انتقال و انجام بده ! آخه من نمیفهمم به خودی خود این دستور از کجا پایگاه داده و پیدا میکنه !

    ضمن اینکه گفتم خط اول اون دستور Error میده ! شما هم هرچی التماس میکنم که یک نمونه کار با این دستور نشون من بدید ! ظاهرا اصلا این یک خط کامنت من و نمیخونید ! به هر حال ممنون از کمکتون. اما مشکل من یک ریال حل نشده !

  21. #21

    نقل قول: کات شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoofice1 مشاهده تاپیک
    شما مبتدی هستین؟
    من 3 سال پیش یا بیشتر کد نویسی میکردم ! بعدا دیگه بیخیالش شدم و الآن کارم بهش گیر کرده ! خیلی چیزا درست یادم نمیاد ! روی سورس برنامه ها که نگاه میکنم میفهمم چی به چی بوده ! این بخش و رد بکنم دیگه برنامم ردیف میشه ! البته تا حالا هم اصلا vb با پایگاه داده SQL به این صورت Join نکرده بودم و سابق با پایگاه داده access کار میکردم ! الان تنها امیدم این انجمن این تاپیک که دوستان ببینم راهنمایی میکنند یا خیر !

  22. #22

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    سلام

    به پايگاه داده به دو شكل ميشه وصل شد يكي با كامپوننت مثل Adodc و Data و روش ديگه با كدنويسي

    در پاسخي كه دوستمون دادن از روش كد نويسي استفاده شده بنابراين نياز به شيء جداگانه روي فرم نيست، در حقيقت شيء مورد نظر (در اينجا شيء DB از نوع Database) داخل خود برنامه با كد ساخته ميشه، برنامه به خودي خود نمي‌فهمه ديتابيس كجاست، مسير فايل ديتابيس تو خط دوم بهش داده شده (App.path & "\db1.mdb")

    فقط اينكه ميگين از خط اول اشكال مي‌گيره چون رفرنس كامپوننت به برنامه اضافه نشده، براي راحتي كار شما يك شيء Data (نه Adodc) از نوار ابزار روي فرم بزاريد و بعد حذفش كنيد، اينكار باعث ميشه رفرنس مورد نظر اضافه بشه و ديگه ايراد نگيره

    كد زير هم كمي تكميل تر هستش كه ابتدا داده ها رو در جدول دوم درج مي‌كنه و سپس از جدول اول پاك مي‌كنه، ساختار Table1, Table2 هم بايد كاملا شبيه هم باشه
    Private Sub Form_Load()

    Dim db As Database

    Set db = OpenDatabase(App.Path & "\db1.mdb", True)
    db.Execute "INSERT INTO Table2 Select * From Table1"
    db.Execute "Delete * From Table1"

    db.Close

    End Sub

    فرم اولتون رو به Table1 و فرم دوم رو به Table2 متصل كنيد

    فقط يه نكته اي تو پست آخر اشاره كردين كه دقيقا متوجه نشدم از بانك اكسس الان داريد استفاده مي‌كنيد يا Sql Server
    در صورت استفاده از Sql Server كد بايد تغييراتي كنه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  23. #23

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    در حال حاضر از SQL استفاده میکنم و برای این پایگاه داده میخواهم. اگر میشه کد های مربوط به SQL برام بگذارید.

    ضمن اینکه من این و روی یک برنامه با پایگاه داده Access تست کردم اون شی data که گفتید اوردم بعد پاکش کردم ولی حالا به خط دوم گیر میده ! با اینکه هم نام پایگاه داده درسته هم اون data base اکسس درون همون پوشه بغل فایل پروژه است ولی بازم بهش گیر میده ! من مسیر و هم برای تعریف کردم بازم گیر میده !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 07:00 صبح

  24. #24

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    سلام

    ممكنه بانك اطلاعاتيتون از ورژنهاي بالاي اكسس باشه كه توسط Data پشتيباني نشه، خود Data هم ورژنهاي مختلف داره كه بايد از بالاترين ورژن استفاده بشه ولي معمولا با Ado مشكلي نداريد و نمونه اتصال با كد توسط ADODB (نه ADODC) هم تو اينترنت زياده كه باهاش به Sql هم مي‌تونيد متصل بشيد، بقيش هم كه ميشه دستورات Sql كه مشابه هم هستن، اينم يك نمونه، البته در اينجا هم براي اضافه شدن رفرنس مربوطه يك عدد شيء Adodc روي فرم بزاريد و بعد حذفش كنيد

    Dim cn As New ADODB.Connection
    cn.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=DatabaseName;Data Source=ARMINA-PC\MSSqlServer"
    cn.Open , "user", "pass"
    cn.Execute "INSERT INTO Table2 Select * From Table1"
    cn.Execute "Delete * From Table1"
    cn.Close
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  25. #25

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    آره دقیقا من از Microsoft Access 2007 استفاده میکنم برای همین پایگاه داده پیدا نمیکنه ! حالا کاری هم به Access ندارم !

    این کدهای SQL به کار من میاد ، الآن همه چیز ردیف فقط الآن به خط 5 گیره میده اونجا که نوشتید => "cn.Execute "Delete * From Table1

    و پیغام خطایی هم که میده تصویره زیر :


    http://www.shiaupload.ir/images/4696...7319236169.jpg


    که اونم یعنی نمیتونه رکوردها رو پاک بکنه ولی جالبی کار اینکه رکوردها به جدول دوم منتقل میشه ولی خب پاک نمیشه و در جدول اول باقی میمونه !

  26. #26

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    سلام
    * رو از عبارت حذف كنيد، تو Sql server بعضا نبايد * داشته باشه
    Delete From Table1
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    این نمونه اکسس هستش که دوتا فرم داره :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #28

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    * رو از عبارت حذف كنيد، تو Sql server بعضا نبايد * داشته باشه
    Delete From Table1
    در این جالت اصلا عمل حذف انجام نمیشه ! مثل اینکه اصلا VB این دستور و نمیخونه !

    بعد یک سوال دیگه جدول 1 من جوری هستند که 5 تا پارامتر داره (code,name,number,buy,total) بعد من Code در هر این جدول کلید اصلی قرار دادم حالا در مواردی code های بعضی اجناس یکی میشه ! مثلا کارت گرافیک کدش 30 یک بار که وارد میکنیم خب مشکلی نیست ولی وقتی بار دوم کد 30 وارد میکنیم چون کد یک پارامتر منحصر به فرد vb پیغام خطا میده !

    موردی نیست اصلا من کلید اصلی و مشخص نکنم !؟

    نقل قول نوشته شده توسط iliaoffice1 مشاهده تاپیک
    این نمونه اکسس هستش که دوتا فرم داره :
    خیلی ممنونم دوست من ! سپاسگذارم.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    سلام و درود علت اینکه vb6 موقع ثبت کد در فیلد code خطا میده اینه که شما کلید primary key رو روی اون فیلد گذاشتید و این باعث میشه داده های تکراری ثبت نشه اگه این کلید رو از روش بردارید مشکل حل میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 08:44 صبح

  30. #30

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    میشه برای پاک کردن رکوردها از دستور زیر استفاده کرد ؟

     On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    Adodc1.Recordset.Delete adAffectCurrent
    DataGrid1.Refresh


    منتها در این دستور در خط 4 که مربوط به Delete میشه VB پیغام خطا میده ! ولی فکر میکنم دستور همین باشه با اینکه پیغام خطا میده ولی فرمان پاک شدن اعمال میشه ولی اون Error چیه !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 08:45 صبح

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid


    شاید کد زیر کارکنه :

    On Error Resume Next
    Adodc1.Recordset.MoveFirst
    Adodc1.Recordset.Delete
    adodc1.recordset.movelast
    adodc1.refresh
    DataGrid1.Refresh
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 08:57 صبح دلیل: ویرایش کد

  32. #32

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    حالا به خط چهارم گیر میده ! و عمل Delete اصلا انجام نمیشه !
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 08:46 صبح

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    خط دوم رو حذف کنید ببیند میشه؟

  34. #34

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    ببخشید آقای iliaoffice1 این کدی که نوشتید:
    adodc1.recordset.movelast

    چه فرقی با کد دوست عزیزمون که نوشتند داره ؟
     Adodc1.Recordset.MoveFirst
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 08:48 صبح

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    حالا به خط چهارم گیر میده ! و عمل Delete اصلا انجام نمیشه !
    سلام و درود
    شما یک دیتاگرید بیارید به فرم و خاصیت نمایش اون غیرفعال کنید. و فقط روی جدولی تنظیمش کنید که قراره عمل حذف انجام بشه ببینید بازم خطا میده؟

  36. #36

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    در این جالت اصلا عمل حذف انجام نمیشه ! مثل اینکه اصلا VB این دستور و نمیخونه !
    منظور داخل همون عبارت بود، اين عبارت توسط موتور Sql استفاده ميشه نه VB و حتما هم بايد بانك Sql server باشه
    cn.Execute "Delete From Table1"
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  37. #37
    نقل قول نوشته شده توسط aliwer مشاهده تاپیک
    ببخشید آقای iliaoffice1 این کدی که نوشتید:
    adodc1.recordset.movelast

    چه فرقی با کد دوست عزیزمون که نوشتند داره ؟
     Adodc1.Recordset.MoveFirst
    سلام
    دستور اول به آخرين ركورد و دستور دوم به اولين ركورد حركت مي‌كنه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 22 شهریور 1393 در 11:50 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: Cut شدن رکورد های Data Grid

    اینم انتقال اطلاعات از جدول 1 به جدول 2 و پاک کردن اطلاعات از جدول 1

    یادآوری: قبل از تست برنامه اطلاعات Table2 رو حذف کنید و از ابتدا اطلاعات رو از طریق دکمه Start وارد جدول 1 بکنید سپس دکمه Run رو بزنید . ممنون
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی سلکت شدن سلول های data grid view
    نوشته شده توسط smmir1369 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 19:10 عصر
  2. چطور میشه از ذخیره شدن رکورد های تکراری جلوگیری کرد
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 11:19 صبح
  3. افزایش عرض ردیف های Data Grid View
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 20:13 عصر
  4. دسترسی به ستون های data grid
    نوشته شده توسط nkhozooii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 16:04 عصر
  5. چطوری می تونم با کد نویسی داده های Data Grid
    نوشته شده توسط raminmail2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 15:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •