نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: دانلود Delphi XE7

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    دانلود Delphi XE7

    سلام به همه دوستان

    نسخه جدید دلفی رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید

    http://altd.embarcadero.com/download...er_xe7_win.iso

    موفق باشیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نسخه جدید امروز به طور رسمی منتشر شد
    لیست تغییرات و امکانات در آدرس زیر هست
    http://www.embarcadero.com/products/...udio/whats-new

    http://www.embarcadero.com/products/rad-studio

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    فیلم هایی که مربوط به نسخه جدید هست رو می تونید در مسیر زیر ببینید
    http://www.embarcadero.com/products/.../product-demos

    یکی از قابلیتهای جدید FireUI نام داره
    https://www.youtube.com/watch?v=QOfm...-WlJ-IVBzPhbgA

  4. #4

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    دوستان فارسی نویسی برای نسخه های موبایل درست شده؟کسی اطلاع داره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Delphi 2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    285

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    دوستان تو این بند خبر توزیع نسخه XE7 نوشته RTL هم پیشرفت داشته

    Other RAD Studio XE7 enhancements include: Object Pascal Language enhancements; RTL enhancements; database and FireDAC enhancements; new PAServer manager; and FireMonkey enhancements.

  6. #6

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    یکی از قابلیتهای خیلی خوبی که اضافه شده IBLite هست که در درون FireDAC قرار گرفته و برای توزیع این برنامه های پایگاه داده ای دیگه نیازی نیست که درایور اضافه ای رو عرضه کنیم. خوبیش اینه که تمام پلتفرمها رو ساپورت می کنه و مبتنی بر Interbase هست.
    یکی از موارد خوبی که به کامپایلر اضافه شده اینه که کار با آرایه ها خیلی راحت شده:
    var  A: array of integer;
    B: TBytes = [1,2,3,4]; //Initialization can be done from declaration
    begin
    ...
    A:=[1,2,3]; // assignation using constant array
    A:=A+[4,5]; // addition - A will become [1,2,3,4,5]
    ...
    end;


    var
    A: array of integer;
    begin
    ...
    A:=[1,2,3,4];
    Insert(5,A,2); // A will become [1,2,5,3,4]
    ...
    end;


    var
    A: array of integer;
    begin
    ...
    A:=[1,2,3,4];
    Delete(A,1,2); //A will become [1,4]
    ...
    end;


    A := Concat([1,2,3],[4,5,6]); //A will become [1,2,3,4,5,6]

    ویژگی های متعددی هم به RTL اضافه شده که موارد مربوط به برنامه نویسی پارالل و استفاده همزمان از تمامی Core های CPU بیشتر از بقیه به چشم میاد.
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : پنج شنبه 13 شهریور 1393 در 16:43 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام

    آقا شاهین توی فروم های انگلیسی در خصوص برنامه نویسی پارالل (System.Threading) که در XE7 اضافه شده و مقایسه اون با Omnithreadlibrary چیزهایی نوشته بود. آیا در این خصوص مطالعه ای داشتید که بشه به زبان ساده برای ما هم بنویسید

    ممنون

  8. #8

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    آقا شاهین توی فروم های انگلیسی در خصوص برنامه نویسی پارالل (System.Threading) که در XE7 اضافه شده و مقایسه اون با Omnithreadlibrary چیزهایی نوشته بود. آیا در این خصوص مطالعه ای داشتید که بشه به زبان ساده برای ما هم بنویسید
    هنوز اطلاعات خیلی دقیقی در رابطه با مقایسه این دو ندارم و باید منتظر بمونیم تا اطلاعات تکمیلی تر در این خصوص منتشر بشه.
    و مقایسه اون با Omnithreadlibrary چیزهایی نوشته بود
    اگه امکان داره لینکهای مربوطه رو برام بفرستید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام

    مقایسه بصورت یک مقاله نبود بلکه در حد صحبت دو کاربر. بخاطر همین از شما خاستم مفصل توضیح بدید.

    Why not use Omnithreadlibrary instead. It has been around for quite some time, it is reliable and free. I even suspect that Delphi unit system.threading is a copycat of Omnithreadlibrary.
    The Omnithreadlibrary is a complex threading framework, but amazingly easy to use. At least for me it's not worth to use it, because the most threading jobs I have to solve could be done in a simple way.
    The unit System.Threading is far away to be a "copycat" of Omnithreadlibrary. Also the unit System.Threading contains only the parallel computing class and all needed classes to get this feature work. Maybe an intresting part is the class TThreadPool. It should be possible to use it independent from the parallel stuff. The unit System.Threading is very intresting and it was already anounced, the unit could be used on all platforms like Windows, OS X and the mobile platforms like Android.

    Under the line the new parallel stuff from XE7 is an absolute nice feature.

  10. #10

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط sajioo مشاهده تاپیک
    دوستان فارسی نویسی برای نسخه های موبایل درست شده؟کسی اطلاع داره؟
    نه متاسفانه این مشکل تو این نسخه هم حل نشده ولی در صحبتی که با آقای Marco Contau داشتم ایشون گفتند که دارن روی این موضوع کار می کنن ظاهرا امکان Bidimode برای فایرمانکی روی همه پلتفرم ها کار نمی کنه و دارن روی مشکلاتش کار می کنن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    این هم اولین وبینار در مورد XE7
    http://www.youtube.com/watch?v=gaFb6...ature=youtu.be

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط sajioo مشاهده تاپیک
    آیا واقعا این موضوع به تحریم ها ربط داره؟
    چرا پس گوگل مارو تحریم نمی کنه؟
    نمی دونم
    چون از نظر اونها کاربران فارسی زبان مخصوصا ایران در لیست تحریمها هست و قاعدتا نمیتونن از فارسی زبانها پووول بگیریند دلیلی نمیبینند وقت بزارن فارسی هم اضافه کنند
    در مورد گوگل هم که بخش مربوط به برنامه نویسیش هنوز ip های ایران تحریم هستند
    https://code.google.com

  13. #13

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    دو جهته بودن متن فقط به زبان فارسی منتهی نمیشه که میگید چون با ایرانی ها مشکل دارند این امکان رو قرار نمیدند...
    ما این همه زبان Bidi تو جهان داریم:
    Arabic is spoken mainly in Algeria, Bahrain, Egypt, Iraq, Israel, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libya, Morocco, Oman, Qatar, Saudi Arabia, Sudan, Syria, Tunisia, United Arab Emirates, and Yemen. Urdu is spoken mainly in Pakistan. Farsi is spoken mainly in Iran. Hebrew is spoken mainly in Israel, and Yiddish is spoken mainly in Israel, Europe, and North America.

  14. #14

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام.
    من دلفی xe7 رونصب کردم
    از سافت گذر دانلودش کردم ... بعد از اعمال کرک ، این پیغام داد
    error.PNG
    این چیه؟چرا این پیغام میده ...تووی نت نگاه کردم ، دیدم چند نفر دیگه هم همین مشکل داشتن ولی نتونستن رفع بکنن ... لطفأ کمکم کنید

  15. #15

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط saied685 مشاهده تاپیک
    سلام.
    من دلفی xe7 رونصب کردم
    از سافت گذر دانلودش کردم ... بعد از اعمال کرک ، این پیغام داد
    error.PNG
    این چیه؟چرا این پیغام میده ...تووی نت نگاه کردم ، دیدم چند نفر دیگه هم همین مشکل داشتن ولی نتونستن رفع بکنن ... لطفأ کمکم کنید
    سلام من هم همین مشکل را دارم باید چیکار کنم؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط h_mohamadi مشاهده تاپیک
    سلام من هم همین مشکل را دارم باید چیکار کنم؟؟؟
    دوستان من پچ را پیدا کردم به علت اینکه قرار دادن آن در سایت مجاز نیست هر کسی خواست پیغام بدهد

  17. #17

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    این لینک تست شده و کار کرد.
    http://downloadly.ir/software/progra...ro-rad-studio/

    اون ارور رو من هم داشتم، با لینکی که گذاشتم دانلود کنید و با برنامه درون فولدر Keygen and Patch برنامه رو کرک کنید.
    در ویندوز 8 بهتره که DEP رو خاموش کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : دوشنبه 05 آبان 1393 در 09:54 صبح
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #18

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    از دوستان ممنون میشم توضیح کوتاهی در خصوص امکانات این نسخه ، و فرق اون با نسخه xe6 بهمون دهند

    با تشکر

    مجله اینترنتی پامپا

  19. #19

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    این لینک تست شده و کار کرد.
    http://downloadly.ir/software/progra...ro-rad-studio/

    اون ارور رو من هم داشتم، با لینکی که گذاشتم دانلود کنید و با برنامه درون فولدر Keygen and Patch برنامه رو کرک کنید.
    در ویندوز 8 بهتره که DEP رو خاموش کنید.
    داداش کدوم رو دانلود کردی که رووی ویندوز 8 جواب داده ؟ اون کرک مربوطه به xe6.1 یا کرک مربوط به xe7.1 ؟ نسخه دلفی بنده xe7 هستش.

  20. #20

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    XE7 رو بعلاوه کرک هاش در خود داره.
    کلا هم IDE رو و هم کرکش رو از همین لینک دریافت کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  21. #21

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک
    XE7 رو بعلاوه کرک هاش در خود داره.
    کلا هم IDE رو و هم کرکش رو از همین لینک دریافت کنید.
    داداش ...باز همون آش و همون کاسه
    همون پیغام روداد

  22. #22

    Question نقل قول: دانلود Delphi XE7

    با سلام . من بعد از 3 روز وقت برای دانلود xe7 حالا که می خوام نصب کنم ، فایل iso رو که باز میکنم و 3 گزینه نصب xe7 و installation note و exit میاد ، هرچه قدر گزینه install رو میزنم اصلا هیچ اتفاقی صورت نمی گیرد ! چه کار کنم تا نصبش کنم ؟ خواهشا سریعا جواب بدید چون احتیاج دارم .
    در ضمن ویندوز من 8 هستش و از soft 98 دانلود کردم.

  23. #23

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلا خدمت همه دوستان منم به مشکل runtime error 216 برخورد کردم لینک http://downloadly.ir/software/progra...ro-rad-studio/ رو هم امتحان کردم ولی درست نشد چی کارش کنم help me؟
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi.sagga : جمعه 14 آذر 1393 در 14:25 عصر

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    47
    پست
    7

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام من روی win7 32bit نصب کردم مشکلی نداره البته از سایت Soft98.iR دانلود گردم

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    با سلام به دوستان
    این ورژن از دلفی عیب بسیار بزرگی که دارد اینکه شما اگر دوتا یا بیشتر form داشته باشی نمی تونی از دستور show استفاده کنی چون جواب نمی دهد اما در xe5 , 6 جواب می ده نمی دونم چرا

  26. #26
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    47
    پست
    7

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام شازده .پس كركش كو ؟

  27. #27

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    من مشکل error 216 رو دارم اخرش باید چکار کرد
    ویندوز 8.1 64 بیتی هست سیستم من

  28. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    سلام بچه ها منم با کرکش مشکل داشتم ولی این سایت مشکلو حل کرد:
    http://delphiworld.blogfa.com/post-167.aspx

  29. #29

    نقل قول: دانلود Delphi XE7

    از کاربران قدیمی انتظار میره قوانین سایت رو مطالعه و اجرا کنند
    فکر نمی کنم نیاز به توضیح بیشتری باشه !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لینک برای دانلود delphi xe2
    نوشته شده توسط daneshmand1354 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 12:36 عصر
  2. لینک دانلود این نسخه Delphi XE and C++‎Builder XE Complete
    نوشته شده توسط sobhan1990 در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 00:32 صبح
  3. لینک دانلود Delphi
    نوشته شده توسط milad-fa در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 16 دی 1389, 09:10 صبح
  4. سوال: فیلم های مربوط به Delphi XE رو از کجا باید دانلود کنم؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 18:58 عصر
  5. کجا دانلود کنم TURBO DELPHI 7را؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •