نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

  1. #1

    به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

    سلام
    من یه دیتابیس با سه جدول دارم.
    news
    category
    news-category
    که فک میکنم کاملا واضحن که برای چه کاری هستن.
    من وقتی میخوام یه خبر رو ثبت کنم همون لحظه هم میخوام دسته بندی اون خبر رو توی جدول news-category ثبت کنم و نیاز به id اون خبر دارم.
    مسئله اینه که تا وقتی من خبر رو ثبت نکنم نمیتونم id اون رو به دست بیارم و به نظرم هم این روش درست نیس که من اول خبر رو ثبت کنم و بعد سلکت بزنم به دیتابیس و آی دی آخرین خبر ثبت شده رو به دست بیارم. چون ممکنه چند نفر همزمان در حال ثبت خبر باشن.
    از یه دوست phpکار پرسیدم گفت توی php یه تابعی هست که میشه id خبری که داری ثبت میکنی به دست بیاری. حالا من توی asp.net چطوری میتونم این کارو بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

    بستگی به روش شما برای insert داره من که از ado.net 2 استفاده میکنم یعنی detaset و dataTableAdapter میشه وقتی insert میکنی id رکورد insert شده رو گرفت.
    ولی با sql هم میشه این کار رو کرد در آخر دستور insert مقدار SCOPE_IDENTITY() را برگردونید که id رکورد ثبت شده است.

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

    میشه از روش اول یه مثال بزنی؟

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

    به پروژه ات یه dataset اضافه میکنی
    در پنجره server explorer ارتباط به sql رو درست کن که خودش توی webconfig هم قرار میده sql connection را
    بعد dataset رو باز کن و از پنجرهserver explorer جدول موردنظرت رو بکش بنداز تو dataset
    حالا میتونی برای اون جدول کوئری بنویسی
    حالا میتونی تو کدت اینجوری insert کنی


    DataSet.
    newsDataTable onewsDataTable=new
    dataset.
    newsDataTable();
    DataSetTableAdapters.NewsTableAdapters oNewsTableAdapters= new DataSetTableAdapters.NewsTableAdapters();

    DataSet.NewsRow oNewsRow =
    onewsDataTable
    .NewNewsRow ();

    oNewsRow.Title= txtTitle.Text;
    oNewsRow.Body= txtBody.Text;

    onewsDataTable
    .AddUsersRow(NewNewsRow );
    oNewsTableAdapters.Update(
    onewsDataTable
    );


    int LastRecordNewsID= NewNewsRow.NewsId;







    توصیه میکنم درباره ado.net 2 تحقیق کنید بیشتر سوال پرسیدن یادگرفتن رو سختتر میکنه
    حتما آموزشش رو پیدا میکنید این روش قدیمی هستش و حتما آموزش فارسی هم پیدا میکنی
    روش های جدید ado.net 5 یا linq to EntityFrameWork code first هست هر جور راحتی اگه میخوای یادبگیری جدیدترین رو یاد بگیری بهتره

  5. #5

    نقل قول: به دست آوردن فیلد id در جدول قبل از ثبت رکورد به وسیله سی شارپ

    به پروژه ات یه dataset اضافه میکنیدر پنجره server explorer ارتباط به sql رو درست کن که خودش توی webconfig هم قرار میده sql connection رابعد dataset رو باز کن و از پنجرهserver explorer جدول موردنظرت رو بکش بنداز تو datasetحالا میتونی برای اون جدول کوئری بنویسیحالا میتونی تو کدت اینجوری insert کنی
    DataSet.newsDataTable onewsDataTable=new datasetnewsDataTable();DataSetTableAdapters.NewsTa  bleAdapters oNewsTableAdapters= new DataSetTableAdapters.NewsTableAdapters();DataSet.N  ewsRow oNewsRow  =                onewsDataTable.NewNewsRow ();oNewsRow.Title= txtTitle.Text;oNewsRow.Body= txtBody.Text;onewsDataTable.AddUsersRow(NewNewsRow );oNewsTableAdapters.Update(onewsDataTable);int LastRecordNewsID= NewNewsRow.NewsId;
    توصیه میکنم درباره ado.net 2 تحقیق کنید بیشتر سوال پرسیدن یادگرفتن رو سختتر میکنه حتما آموزشش رو پیدا میکنید این روش قدیمی هستش و حتما آموزش فارسی هم پیدا میکنیروش های جدید ado.net 5 یا linq to EntityFrameWork code first هست هر جور راحتی اگه میخوای یادبگیری جدیدترین رو یاد بگیری بهتره.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن جمع مقادیر یک فیلد خاص در دو جدول مختلف
    نوشته شده توسط iman65 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1393, 08:39 صبح
  2. سوال: به دست آوردن اطلاعات مشترک دو جدول در اکسس
    نوشته شده توسط maede72 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 تیر 1393, 15:28 عصر
  3. به دست آوردن فیلد کلید در datalist
    نوشته شده توسط asi_hesam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 10:18 صبح
  4. به دست آوردن مقدار فیلد ها قبل از اعمال به روز رسانی
    نوشته شده توسط shahinghorbani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1387, 12:54 عصر
  5. به دست آوردن کد html یک جدول
    نوشته شده توسط ibd_iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •