نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

  1. #1

    Question من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

    سلام
    mainactivity.java


    public class MainActivity extends ActionBarActivity {
    private String[] mPlanetTitles;
    private DrawerLayout mDrawerLayout;
    private ListView mDrawerList;
    .....

    و

    .....
    protected void onListItemClick(ListView l, View v, int position, long id) {
    // TODO Auto-generated method stub
    super.onListItemClick(l, v, position, id);

    Dastan dastan = dastanha.get(position);// migim dastani ke rush kelik
    // shode ro beriz dakhele
    // "dastan"
    Intent next = new Intent(this, ShowDastan.class);
    next.putExtra("thisdastan", dastan);
    startActivity(next);// migim ke dastan ro be safhe bad befres

    }
    .....

    تصویر :
    http://8pic.ir/images/d6182p5uf5npszbn2aus.jpg
    متن ارور: The method onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the type ActionBarActivity
    من وقتی میخوام اکشن بار بزارم تو اکتیویتی چون listview دارم تو اکتیویتی ارور میده میخوام بدونم چطور وقتی که اکشن بار هست listview بزارم تو اکتیویتی خودم اگه میشه بهم بگید این کد بالا رو چطور تغیییر بدم تا ارور بر طرف بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

    اون خط رو حذف کنید و تست کنید.

  3. #3

    نقل قول: من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    اون خط رو حذف کنید و تست کنید.
    من اون خط رو حذف کردم دیگه هیچ اطلاعاتی در لیست ویو نمایش نمیده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

    کلاس والد شما دارای این متد نیست. آخه این کد که به فیل کردن لیست ربطی نداره شما دارید متد کلیلک رو مینویسید.

  5. #5

    نقل قول: من گرفتم این ارور رو onListItemClick(ListView, View, int, long) is undefined for the

    اره ولی وقتی همون خط رو بر میدارم دیگه هیچ چیز باز نمیکنه

تاپیک های مشابه

  1. این ارور چیه؟
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 13:47 عصر
  2. این ارور ، گیرش چیه ؟؟؟
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 10:19 صبح
  3. این ارور رو چطوری برطرف کنم؟؟
    نوشته شده توسط edris60 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 20:44 عصر
  4. خواهش می کنم این ارور را ببینید
    نوشته شده توسط saharv در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 08:00 صبح
  5. این ارور یعنی چی؟
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •