نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: پروژه ساده helloWorld با Spring

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    پروژه ساده helloWorld با Spring

    سلام .
    من یه پرژه ساده دارم که به ازای رفتن به ادرس greeting.html کنترلر یه پیغامی رو نشون میده .
    ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه ؟ ! به نظرم مشکلش dispatcherservlet not found باشه ... فایلهارو پائین میزارم
    درضمن از maven استفاده نکردم ...
    web.xml :
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
    xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee"
    xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_3_0.xsd"
    id="WebApp_ID" version="3.0">
    <display-name>FitnessTracking</display-name>
    <welcome-file-list>
    <welcome-file>index.html</welcome-file>
    <welcome-file>greeting.htm</welcome-file>
    <welcome-file>index.jsp</welcome-file>
    <welcome-file>default.html</welcome-file>
    <welcome-file>default.htm</welcome-file>
    <welcome-file>default.jsp</welcome-file>
    </welcome-file-list>
    <servlet>
    <servlet-name>fit</servlet-name>
    <servlet-class>org.springframework.web.servlet.DispatcherSe rvlet</servlet-class>
    <init-param>
    <param-name>contextConfigLocation</param-name>
    <param-value>/WEB-INF/config/servlet-config.xml</param-value>
    </init-param>
    </servlet>
    <servlet-mapping>
    <servlet-name>fit</servlet-name>
    <url-pattern>*.html</url-pattern>
    </servlet-mapping>
    </web-app>

    servlet-config.xml :
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><beans xmlns="http://www.springframework.org/schema/beans"
    xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:mvc="http://www.springframework.org/schema/mvc"
    xmlns:context="http://www.springframework.org/schema/context" xmlns:p="http://www.springframework.org/schema/p"
    xsi:schemaLocation="http://www.springframework.org/schema/mvc http://www.springframework.org/schem...ng-mvc-4.0.xsd
    http://www.springframework.org/schema/beans http://www.springframework.org/schem...ring-beans.xsd
    http://www.springframework.org/schema/context http://www.springframework.org/schema/context/spring-context-4.0.xsd">


    <mvc:annotation-driven />
    <context:component-scan base-package="com.amir.controller"></context:component-scan>


    <!-- <bean class="org.springframework.web.servlet.view.Intern alResourceViewResolver">
    <property name="prefix" value="/WEB-INF/jsp/" /> <property name="suffix"
    value=".jsp" /> </bean> -->


    <bean
    class="org.springframework.web.servlet.view.Intern alResourceViewResolver"
    p:prefix="/WEB-INF/jsp/" p:suffix=".jsp" />




    </beans>




    helloController.java :
    package com.amir.controller;

    import org.springframework.stereotype.Controller;
    import org.springframework.ui.Model;
    import org.springframework.web.bind.annotation.RequestMap ping;


    @Controller
    public class helloController {
    @RequestMapping(value = "/greeting")
    public String sayHello(Model model) {


    model.addAttribute("greeting", "hello world !");
    return "hello !";
    }
    }



    <%@ page language="java" contentType="text/html; charset=windows-1256"    pageEncoding="windows-1256"%>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type"
    content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>Insert title here</title>
    </head>
    <body>
    <h1>${greeting}</h1>
    </body>
    </html>

    کلا این چندمین پروزه ای هست که نمیتونم اجراش کنم ؟! چندین بار نسخه spring و اکلیپس رو تغییر دادم و سرور جدید ساختم ولی باز هم نشد .
    حالا دقیق نمیدونم مشکل من کجاست ؟ تو کد هست یا مثلا تو کتابخونه و ... ؟درضمن تو build path کتابخانه های Spring 4 + common log هم موجوده .
    اینم خود پروژه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    این خط رو دوباره چک کن:
    <servlet-class>org.springframework.web.servlet.DispatcherSe rvlet</servlet-class>
    وسطش فاصله افتاده تو کدت؟

    ضمنن خود خطا رو بزار اینجا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    این خط رو دوباره چک کن:
    <servlet-class>org.springframework.web.servlet.DispatcherSe rvlet</servlet-class>
    وسطش فاصله افتاده تو کدت؟

    ضمنن خود خطا رو بزار اینجا
    چک کردم تو خود کد درست بود .
    ببخشید اصلا حواسم نبود :


    java.lang.ClassNotFoundException: org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet
    at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadC lass(WebappClassLoader.java:1720)
    at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadC lass(WebappClassLoader.java:1571)
    at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.lo adClass(DefaultInstanceManager.java:530)
    at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.lo adClassMaybePrivileged(DefaultInstanceManager.java :512)
    at org.apache.catalina.core.DefaultInstanceManager.ne wInstance(DefaultInstanceManager.java:139)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServl et(StandardWrapper.java:1148)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.allocate( StandardWrapper.java:864)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:134)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:122)
    at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBas e.invoke(AuthenticatorBase.java:501)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:171)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:103)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:950)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:116)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:408)
    at org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.p rocess(AbstractHttp11Processor.java:1070)
    at org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnect ionHandler.process(AbstractProtocol.java:611)
    at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$SocketProce ssor.run(JIoEndpoint.java:316)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (Unknown Source)
    at org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$Wrapping Runnable.run(TaskThread.java:61)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)



    اینم خود عکس مرورگر :
    http://upload7.ir/imgs/2014-09/12598759671458390861.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    خوب داره میگه کلاس org.springframework.web.servlet.DispatcherServlet رو پبدا نمی کنه دیگه
    در این صورت یا اسم کلاس اشتباه هست یا اینکه جار فایل مربوطش رو توی WEB-INF/lib کپی نکردی دیگه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    خب مگه ما فایل های جار spring رو که همین dispatcherServlet هم تو اوناست رو به build patch پروژه اضافه نمیکنیم ؟ مگه باید به /WEB-INF/lib/ هم اضافه کنیم ؟ تو هیچ کدوم از اموزشها این قسمت رو ندیدم ؟ !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    از ant استفاده میکنید؟

    مگه باید به /WEB-INF/lib/ هم اضافه کنیم ؟
    مگه شما وقتی jar فایل درست میکنی lib های پروژه تونو به jar اضافه نمیکند؟ خب اینم دقیقا همون سناریو دیگه...
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad.mo74 : سه شنبه 11 شهریور 1393 در 11:52 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    خب من الان کلیه فابلهای JAR فریم ورک SPRING رو به build patch اضافه کردم و این کلاس dispatcherServlet هم تو همون جار ها هست
    الان باید همون کلاس هارو دوباره به WEB-INF/lib اضافه بکنم ؟!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    بله، من الان دقیقا نفهمیدم چیکار کردید، اونجایی که فلش زدی لازم نیست تو همون فولدر webapps تامکت پروژتو پیدا کن بعد توی WEB-INF/lib کپی کن لایبرری هاتو...یا اگه از ant استفاده میکنی دیگه لازم نیست خودش اینکارو میکنه فقط تو build.xml اینو اضافه کن (با فرض اینکه build.xml ات کامله) :

    <property name="lib.dir" value="${project.dir}/lib"/>


    و این:


    <target name="copy-lib">
    <sequential>
    <copy todir="${deploy.dir}/WEB-INF/lib">
    <fileset dir="${lib.dir}">
    </fileset>
    </copy>
    </sequential>
    </target>

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    اخه من تا حالا از هر کتابخونه استفاده کردم این کارو نکردم ! تو این tutorial ها هم هیچ کدوم نگفته بودن که باید اسکریپت ant بنویسی و یا با تامکت درگیر بشی . اصولا وقتی پروژه وب میسازی تو اکلیپس خودش باید کانفیگ ها مربوطه رو انجام بده .
    به نظرم مشکل از جای دیگری باشه ؟!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    ببین دو تا بحثه:
    1 اینکه اون لایبرری ها رو IDE شما بشناسه تا بتونه تو محیط برنامه نویسی (ویرایشگر کد و ...) برات خدمات بده و اونا رو قرمز نکنه مثلن....
    2 اینکه موقع اجرا تامکت همون جار ها رو ببینه و بتونه برنامه رو اجرا کنه برات

    این دوتا موضوع کاملن از هم جدا هستن. اما شما برای مدیریت درسته اینا یکی از این کار ها رو بکنی:
    یا محیطت (IDE) خودش این deploy درست رو برات انجام بده (در این صورت تامکت رو خودش میاره بالا وقتی run رو میزنی) که حالا یا تو خودش هست یا باید پلاگین های JavaEE رو نصب کنی... من اکلیپس رو یادم نیست.. اما بسته به نسخه و ویرایش اکلیپست داره... باید تنظیمش کنی.

    یا اینکه برسی سراغ ابزار های build و ... مثل maven و ant که اینا خودشون برات اینکارو انجام بدن...

    تو شرکت ها از دومی استفاده میشه برای اینکه به IDE وابسته نشن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: پروژه ساده helloWorld با Spring

    ممنون از پاسختون .


    از maven استفاده کردم حل شد !
    بازم ممنون از راهنمایی همه دوستان .
    آخرین ویرایش به وسیله A.iman : سه شنبه 11 شهریور 1393 در 23:01 عصر

تاپیک های مشابه

  1. یک پروژه ساده برای درک کامل N-Tier
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 17:06 عصر
  2. نیاز به یه پروژه ساده انبارداری
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 23:20 عصر
  3. یک پروژه ساده
    نوشته شده توسط qolkaram در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 16:28 عصر
  4. نیاز به یه پروژه ساده انبارداری
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •