نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با جنگو CSRF token missing or incorrect.

  1. #1

    مشکل با جنگو CSRF token missing or incorrect.

    سلام. دو زحمت. دو سوال دارم.
    برای اینکه خوب پایتون و جانگو رو یاد بگیرم بهتر اینه که به عنوان کارآموز استخدام بشم. با توجه به اینکه شرکت های ایرانی اغلب از سی شارپ و پی اچ پی استفاده میکنند فکر میکنید شرکتی وجود داشته باشه که کارآموز استخدام کنه؟ چطور پیداشون کنم؟
    دیگه اینکه من این ارور رو میگیرم:
    Forbidden (403)

    CSRF verification failed. Request aborted.

    Help
    Reason given for failure:
    CSRF token missing or incorrect.
    .
    .
    ......

    مبتدی هستم و نمیدونم دقیقا برای این مشکل باید چه کنم. از کمک شما ممنونم.
    چیزی که میدونم این برای امنیت هست.
    به فرم خودم تگ
    {% csrf token %}
    رو هم اضافه کردم اما تغییری ایجاد نشد.

    این edit.html من هست:
    <body>
    <h1>Editing {{ page_name }}</h1>
    <form method="post" action="/wikicamp/{{ page_name }}/save/">
    {% csrf_token %}
    <textarea name="content" rows="20" cols="60">{{ content }}</textarea>
    <input type="submit" value="Save Page"/>
    </form>
    </body>


    این هم views.py من:
    def edit_page(request, page_name):
    try:
    page = Page.objects.get(pk = page_name)
    content = page.contents
    except Page.DoesNotExist:
    content = ""
    return render(request, "edit.html", {"page_name": page_name, "content": content})



    یک جا خوندم که باید vews.py رو به این شکل تغییر بدم اما این هم کمکی نکرد:

    @csrf_protect
    def edit_page(request, page_name):
    c = {}
    try:
    page = Page.objects.get(pk = page_name)
    content = page.contents
    except Page.DoesNotExist:
    content = ""
    return render(request, "edit.html", c, {"page_name": page_name, "content": content})



    بازم ممنون :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با جنگو CSRF token missing or incorrect.

    روی همه مرورگرها این ارور رو میگیری یا فقط روی IE ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جنگو CSRF token missing or incorrect.

    عجیبه
    درست شد!
    نمیدونم چی شد که درست شد
    با لینوکسم. توی کروم این اتفاق افتاد.
    در هر حال ممنونم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: مشکل با جنگو CSRF token missing or incorrect.

    احتمالا مرورگر کش کرده بود .

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: رفع مشکل خطای Root element is missing.
    نوشته شده توسط akbarnayebi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1400, 18:01 عصر
  2. حرفه ای: مشکل Incorrect information in file دیتابیس
    نوشته شده توسط ebrahimmm در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 20:27 عصر
  3. سوال: Incorrect syntax near the keyword 'user'(مشکل با ارور ضمیمه شده)
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 11:28 صبح
  4. سوال: مشکل این کد چیست - Incorrect syntax near 'دستگاه'
    نوشته شده توسط mohsen200162 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 08:32 صبح
  5. مشکل با بایند کنترل treeview (ارور Root element is missing.)
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 11:39 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •