نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

  1. #1

    مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql) <حل گشت>

    سلام
    من مای اسکیوال رو روی سیستمم دارم و خروجی دستور شو نشون میده که من دیتابیسی به اسم دی بی دارم




    mysql> show databases;
    +--------------------+
    | Database |
    +--------------------+
    | information_schema |
    | db |
    | mysql |
    | performance_schema |
    +--------------------+
    4 rows in set (0.00 sec)






    اما مشکل اینجاست که توی برنامه نمیتونم بهش وصل بشم
    یه برنامه ساده نوشتم که نمیدونم چرا وصل نمیشه !






    #include "mainwindow.h"
    #include "ui_mainwindow.h"
    #include<QtSql/QSql>
    #include<QtSql/QSqlDatabase>
    #include <QSqlDatabase>
    MainWindow::MainWindow(QWidget *parent) :
    QMainWindow(parent),
    ui(new Ui::MainWindow)
    {
    ui->setupUi(this);








    QSqlDatabase db = QSqlDatabase::addDatabase("QMYSQL");
    db.setHostName("127.0.0.1");//localhost");
    db.setPort(3306);
    db.setDatabaseName("db");


    db.setUserName("root");
    db.setPassword("root123");
    if (!db.open())
    {
    ui->label->setText("not connect");


    //do something


    }
    else
    {
    ui->label->setText("connected");
    //do something else
    }


    }










    اشکال کار کجاست؟؟


    این هم جهت اطلاع:


    Starting Nmap 6.40 ( http://nmap.org ) at 2014-09-02 15:57 IRDT
    Nmap scan report for localhost (127.0.0.1)
    Host is up (0.00023s latency).
    Not shown: 993 closed ports
    PORT STATE SERVICE
    .
    .
    .
    3306/tcp open mysql


    آخرین ویرایش به وسیله 2020s1371 : چهارشنبه 12 شهریور 1393 در 11:56 صبح دلیل: تغییر عنوان بعلت حل شدن مسئله

  2. #2

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    خطا ک نمیشه گفت ولی این قسمت اجرا میشه:


    if (!db.open())
    {
    ui->label->setText("not connect");




    }


    یعنی نمیتونه دیتابیس رو باز کنه! چرا؟؟!! جایی اشتباهه؟؟!!

  4. #4

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)


  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    qsqlerror رو include کن

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    qsqlerror رو include کن


    اوکی انجام دادم و اجرا شد
    و
    پیغامش اینه:
    Driver not loaded

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    خب برادر گرامی شما این پیغامو همون پست اول باید می‌نوشتی و این‌ همه این تاپیکو کش دادی. شما درایور MySql روی سیستمت نصب نیست.
    سیستم‌عاملت چیه؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    پلاگین MYSQL رو باید بیلد کنی بزاری داخل پوشه پلاگین
    toturial این صفحه رو ببین مرحله مرحله گفته چکار باید انجام داد ( البته مخصوص ویندوز و mingw هست ) http://www.seppemagiels.com/blog/cre...ver-qt-windows

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    خب برادر گرامی شما این پیغامو همون پست اول باید می‌نوشتی و این‌ همه این تاپیکو کش دادی. شما درایور MySql روی سیستمت نصب نیست.
    سیستم‌عاملت چیه؟
    درسته... خب من نتونسته بودم از lasterror استفاده کنم و برای همین اینقدر کش پیدا کرد
    من سیستمم اوبونتو ـه
    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    پلاگین MYSQL رو باید بیلد کنی بزاری داخل پوشه پلاگین
    toturial این صفحه رو ببین مرحله مرحله گفته چکار باید انجام داد ( البته مخصوص ویندوز و mingw هست ) http://www.seppemagiels.com/blog/cre...ver-qt-windows
    ممنون از معرفی این صفحه
    ولی من تو ویندوز نیستم و تو اوبونتو هستم ....

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    با تشکر ویژه از دوستانی که پاسخ گو بودند
    درایور نصب شد
    اما یه مشکلی هنوز وجود داره...قدری باهاش درست و پنجه نرم میکنم ... اگه حل نشد دوباره بیان میکنم

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    نقل قول نوشته شده توسط 2020s1371 مشاهده تاپیک
    درسته... خب من نتونسته بودم از lasterror استفاده کنم و برای همین اینقدر کش پیدا کرد
    من سیستمم اوبونتو ـه

    ممنون از معرفی این صفحه
    ولی من تو ویندوز نیستم و تو اوبونتو هستم ....
    نقل قول نوشته شده توسط 2020s1371 مشاهده تاپیک
    با تشکر ویژه از دوستانی که پاسخ گو بودند
    نقل قول نوشته شده توسط 2020s1371 مشاهده تاپیک
    درایور نصب شد
    اما یه مشکلی هنوز وجود داره...قدری باهاش درست و پنجه نرم میکنم ... اگه حل نشد دوباره بیان میکنم


    این قسمت رو خط به خط بخونید و انجامش بدین : http://qt-project.org/doc/qt-5/sql-driver.html

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اتصال به پایگاه داده (mysql)

    مشکل حل شد

    توضیح: برای نصب درایور مای اسکیوال کافیست libqt5sql5-mysql نصب گردد

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به پایگاه داده Mysql
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:01 عصر
  2. مشکل در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط saeedmain در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 20:19 عصر
  3. مبتدی: مشکل در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط mohsen.dbnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 09:55 صبح
  4. سوال: مشکل برای اتصال به پایگاه داده است .
    نوشته شده توسط MahdiAfrooz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 14:19 عصر
  5. مشکل در اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط solaleh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 00:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •