نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در حل محاسبه اعداد اعشاری

  1. #1

    مشکل در حل محاسبه اعداد اعشاری

    سلام
    الان از بیکاری یه برنامه نوشتم که یجاش رو داره اشتباه انجام میده واونم این هست که مثلا یه تقسیم ساده که جوابش اعشار داره رو میاد تمامی اعشار ها رو پاک میکنه
    واقعا خیلی دلم میخواد بدونم چرا اینکار رو میکنه و اون محاسبه رو با ماشین حساب و اون پروژه سی شارپ انجام دادم که جواب ها رو خودتون تو عکس زیر مشاهده کنین همه چیز رو متوجه میشین
    لطفا یکی بگه مشکل از کجاست
    1.jpg
    با سپاس Spaceman

  2. #2

    نقل قول: مشکل در حل محاسبه اعداد اعشاری

    سلام
    شکل درست:
    double b = ((double)6445 / 325) * 5646;
    textBox1.Text = Convert.ToString(b);


    برای اینکه عملگر تقسیم به شما خروجی از نوع doubleبده حتما باید یکی از عملوند های شما از نوع double باشن ، در غیر اینصورت با تقسیم دوتا مقدار int به همدیگه ، خروجی شما حتما int خواهد بود ، حتی اگر اونو تو یه متغیر از نوع double بریزید.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: مشکل در حل محاسبه اعداد اعشاری

    احتمالا یه راه دیگه هم این خواهد بود که به جای 6445 بنویسید 6445.0... درست می گم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در حل محاسبه اعداد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط IamOverlord مشاهده تاپیک
    احتمالا یه راه دیگه هم این خواهد بود که به جای 6445 بنویسید 6445.0... درست می گم؟
    بله درسته، کامپایلر نوع 6445 رو Int32 و نوع 6445.0 رو double میگیره
    نوع 6445M رو decimal و نوع 6445F رو float در نظر میگیره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش اعداد اعشاری در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط EHprogramer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1396, 08:16 صبح
  2. مشکل در گرد کردن اعداد اعشاری و تبدیل به حروف
    نوشته شده توسط abdoreza57 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 14:03 عصر
  3. سوال: مشکل در وارد کردن اعداد اعشاری در بانک sql
    نوشته شده توسط Mr.Unknown در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 17:55 عصر
  4. سوال: مشکل در ذخیره سازی اعداد اعشاری داخل یک رشته
    نوشته شده توسط shantia1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 07:30 صبح
  5. سوال: مشکل با نمایش اعداد اعشاری در VC++‎
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •