نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از UDL برای sqlconnection

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    استفاده از UDL برای sqlconnection

    چطور میتونم connectionstring رو از فایل UDL بگیرم؟؟؟
    کاری که انجامم دادم جواب نداد مشکل کجاست؟
    static private string _ConnectionString = @"File Name =" + Application.StartupPath + " connection.udl";

    متن خطاشم اینه
    Keyword not supported: 'file name'.
    فکر کنم از udl نمیشه برای در اسکیو ال استفاده کرد!!!!؟؟؟؟
    ممنون میشم جواب بدین
    یا علی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: استفاده از UDL برای sqlconnection

    سلام.
    از UDL برای SqlClientنمی تونید استفاده کنید و باید از sql server oledb driver استفاده کنید.

    http://social.msdn.microsoft.com/For...tdataproviders
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از API برای فارسی کردن در #C
    نوشته شده توسط علی گوستا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 12:54 عصر
  2. سئوال : استفاده از iptables برای عبور از سد مخابرات
    نوشته شده توسط SRG در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1383, 10:27 صبح
  3. استفاده از style برای هر سطر datagrid
    نوشته شده توسط nooshin_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 21:44 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •