نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

  1. #1

    Thumbs up جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    باسلام خدمت شما دوستان عزیز
    بنده یک برنامه ثبت ماموریت نوشتم
    فقط تو قسمت جستجو و ثبت گزارش از یک تاریخ تا تاریخ بعدی گیر کردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeedgharedaghi
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    202

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    ساده ترین راه اینه که به تاریخ مثل یک عدد نگاه کنی مثلا

    1393/07/07=13930707
    1393/08/07=13930807

    بعد راحت میتونی گزارش بگیری و میتونی مثل یه عدد باهاش برخورد کنی
    حالا میتونی تاریخ ها جستجو کنی و هیچ مشکلی هم نداری :-D

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    34
    پست
    571

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    با سلام
    جناب saeedgharedaghi درست راهنمایی کردن. من خودم هم به همین شیوه در دیتابیس ذخیره میکنم.
    یعنی تاریخی رو که کاربر وارد میکنه. با حذف '/' به عدد تبدیل میکنم. و بعد از جستجو و انجام کارم وقتی تاریخ رو میخوام نشون بدم مجددا '/' رو جایگزین میکنم.
    مثال برای ثبت تاریخ تولد:
     public string bearthdey(string year, string mon, string dey1)
    {
    DateTime date_time = DateTime.Now;
    PersianCalendar persianCal = new PersianCalendar();
    string bearth = "";
    string month = "1";
    string dey = "1";

    if (dey1.Length < 2) dey = "0" + dey1;
    else
    dey = dey1;

    if (mon.Length < 2) month = "0" + mon;
    else
    month = mon;


    if (year == "") year = "00";
    if (year.Length == 2)
    bearth = "13" + year + month + dey;
    else if (year.Length == 4)
    bearth = year + month + dey;

    return bearth;
    }



    برای نمایش تاریخ تولد در دیتاگرید:
     private void gridviewShow(DataTable dt)
    {
    if (dt.Rows.Count != 0)
    {
    foreach (DataRow aRow in dt.Rows)
    {
    //دسترسی مستقیم به یک ستون از یک رکورد
    string str = aRow[@"bearthdey"].ToString().Trim();
    string str1 = str.Substring(0, 4);
    string str2 = str.Substring(4, 2);
    string str3 = str.Substring(6, 2);
    aRow[@"bearthdey"] = str1 + "/" + str2 + "/" + str3;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    مشکلتون کدوم سمته؟
    دیتابیس؟
    یا ویژوال؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    33
    پست
    8,015

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    SELECT BusinessEntityID, RateChangeDateFROM HumanResources.EmployeePayHistory WHERE RateChangeDate BETWEEN '2001/12/12' AND '2002/01/05';

  6. #6

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    دوستان کسی میتونه آموزش بده سرچ و گزارش گیری براساس تاریخ رو؟
    لطفا ظبط کنه به صورت یک فیلم آموزشی و تو همین تاپیک قرار بده
    خیلی ممنون میشم
    به شدت نیاز دارم به این آموزش
    هرچی آموزش بوده رو من دانلود کردم ولی به نتیجه نرسیدم
    چون تو هیچ آموزشی به این موضوع (تاریخ) پرداخته نشده اگه هم شده باشه به صورت ناقص بوده
    پس از همه دوستان این درخواست رو دارم
    منتظریم عزیزان

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    عزیز من اون بالا هم پرسیدم مشکلت از کدوم طرفه
    تو دیتابیس ؟
    فرم کدش به این صورته
    SELECT * FROM Table WHERE [Date] BETWEEN '2001/12/12' AND '2002/01/05'

    توی برنامه ت؟

    public DataTable Gozaresh( string StartDate, string EndDate)
    {
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("Gozaresh", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@StartDate", StartDate);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@EndDate", EndDate);
    DataTable Table = new DataTable();
    con.Open();
    SqlDataReader Reader = cmd.ExecuteReader();
    Table.Load(Reader);
    return Table;
    }

    توی رویداد کلید جستجوت اینو بنویس
    dgv.DataSource = Gozaresh(mtxtFromDateGPB.Text, mtxtEndDateGPB.Text);
    آخرین ویرایش به وسیله feryt20 : پنج شنبه 13 شهریور 1393 در 01:07 صبح

  8. #8

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    سلام
    دوست عزیز hossein3p2p ، خواهش میکنم به چند نکته توجه کن
    اول اینکه اگر از امکان جستجوی سایت استفاده میکردی با کمی صبر و حوصله به نتیجه می رسیدی
    دوم اینکه اگر سوال درست و کامل مطرح بشه ، احتمال رسیدن به جواب درست بیشتره (شما حتی مشخص نکردی از چه تکنولوژی برای ارتباط با دیتابیس استفاده میکنی ، دیتابیست چیه و یا تاریخ رو با چه فرمتی ذخیره میکنی)
    سوم اینکه دوستان راهنمایی کردند و اتفاقا هرکدوم هم به طریقی راه حل هاشون درست هست
    چهارم اینکه کمک دوستان رو نباید به حساب وظیفشون گذاشت (هرچقدر که کمک میکنن دستشون درد نکنه)
    و نهایتا اینجا کاربر قدیمی یا جدید بودن خیلی تفاوتی نداره و امتیازی محسوب نمیشه - اینجا هدف فقط یاد گیری هست.


    لطفا بعد از این از ارسال پست های فاقد محتوای فنی خودداری کنید. / ممنونم
    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  9. #9

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    با عرض پوزش استرس حاصل از کار روی این پروژه باعث شد همه حواسم فقط روی مشکلم متمرکز بشه قصد و نیت بدی نداشتم و ممنون میشم اگه با کمک شما دوستان مشکلم حل بشه
    میخوام پرمحتوا سوالمو مطرح کنم تا واسه دوستان خوب جا بیفته برنامه از چه قراره
    یک برنامه نوشتم که ماموریت های کارکنان مخابرات رو ثبت میکنه
    این فرم ثبت ماموریت



    1- من از تکنولوژی ADO.Net استفاده کردم
    2- ویژوال استدیو 2010 پایگاه داده من SQL SERVER 2008
    3- بنده یه متد نوشتم که تاریخ شمسی رو توی تکست باکس های مخصوص تاریخ فراخوانی میکنه (توی تصویر قسمت تاریخ هستش)
    4- فیلدهای تاریخ آغاز ماموریت m_date و تاریخ پایان کار m_date1 هستش و اسم جدول tbl_mamooriat و اسم پایگاه داده من db_mokhaberat هستش



    حالا میخوام ماموریت های مثلا فقط ماه شهریور رو برام سرچ کنه و بیاره توی دیتا گریدم و از این ماموریتهای سرچ شده ی این ماه یک گزارش بگیرم؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله hossein3p2p : پنج شنبه 13 شهریور 1393 در 02:18 صبح

  10. #10

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    سلام مجدد
    برای این کار و اینکه بتونی سرچ و مرتب سازی درستی روی تاریخ های شمسی داشته باشی (که البته به صورت nVarChar توی دیتابیس ذخیره میشن) اول باید تاریخ رو بصورت کامل توی دیتابیس ذخیره کنی یعنی 10 کاراکتر ، به این صورت 1393/06/12 ، اینجوری هم میتونی درست مرتب سازی انجام بدی و هم جستجوی درستی داری (توی فرم نمونه شما من دیدم روزها و ماه های 1 رقمی به همون صورت ذخیره میشن ظاهرا)

    اگر شما ذخیره تاریخ رو به این صورت انجام بدی ، به سادگی با یک کوئری میتونی اطلاعات مورد نظرت رو فیلتر کنی

    یه متد به اسم dbsearch برای شما نوشتم ، این متد رو اگر استفاده کنی ، دوتا پارامتر ورودی میگیره که date1میشه تاریخ شروع بازه گزارشگیری شما و date2 انتهای بازه ، مثلا برای ماه 6 سال 93 به اینصورت فراخوانی میشه (و چون مقدار برگشتی این متد از نوع dataTable هست بنابراین میشه انتساب دادش به دیتاگرید)

    dataGridView1.DataSource = dbSearch("1393/06/01", "1393/06/31");


    اینم متد
            private DataTable dbSearch(string date1, string date2)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataReader dr;
    DataTable Tbl = new DataTable();
    con.ConnectionString = "YourConnectionString";

    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@date1", date1);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@date2", date2);
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM tbl_mamooriat WHERE m_date >= @date1 AND m_date1 <= @date2";

    dr = cmd.ExecuteReader();
    Tbl.Load(dr);
    con.Close();
    dr.Dispose(); cmd.Dispose(); con.Dispose();

    return Tbl;
    }



    شما فقط کانکشن استرینگ رو بنابر نیاز خودت اصلاح کن.

    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  11. #11

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    این متد رو نوشتم واسه گرفتن تاریخ برای 2تا تکست باکسم کا تاریخ آغاز ماموریت و تاریخ پایان کار رو میخوان

  12. #12

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    یعنی برای 10 کاراکتری نمایش دادن تاریخ؟
    فقط دو خط کدتو اصلاح کن که روزها و ماه هایی که یک رقمی هستن رو یه صفر قبلشون اضافه کنه ، اینجوری

                d = Convert.ToString(pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now)).P  adLeft(2, Convert.ToChar("0"));
    m = Convert.ToString(pc.GetMonth(DateTime.Now)).PadLef t(2, Convert.ToChar("0"));


    اگر با همین فرمت (10 کاراکتری) تو دیتابیس هم ذخیره کنی دیگه مشکلی نخواهی داشت از بابت تاریخ
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  13. #13

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    این دو خط رو اضافه کردم

    این ارور ها رو گرفتم؟؟

  14. #14

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    نقل قول نوشته شده توسط hossein3p2p مشاهده تاپیک
    این دو خط رو اضافه کردم

    این ارور ها رو گرفتم؟؟
    سلام وقتی کپی کردین این یه تیکه اشتباه شده3.PNG

  15. #15

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    آقا تا اینجا موفق شدیم که 10 کاراکتر توی بانک دخیره کنیم
    حالا توی فرم زیر


    قصد داریم عملیات سرچ رو انجام بدیدم
    اطلاعات:
    1- نام تکس باکس ها (txtdate و txtdate1)
    2- نام دکمه جستجو (btnSearch)
    --------------------------------------------------
    نکته: من از تکنولوژی
    ADO.Net
    استفاده کردم
    ویژوال استدیو 2010 پایگاه داده من
    SQL SERVER 2008

    فیلدهای تاریخ آغاز ماموریت
    m_date
    و تاریخ پایان کار
    m_date1
    هستش و اسم جدول
    tbl_mamooriat
    و اسم پایگاه داده من
    db_mokhaberat
    هستش
    -------------------------------------------------

    حالا چجوری سرچ کنم اطلاعاتم رو طبق این دو تا تکست باکس؟؟

  16. #16

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    سلام
    تو پست شماره ۱۳ دقیقا همین سوال رو توضیح دادم ، فقط موقع فراخوانی متد dbsearch بعنوان پارامتر ، تاریخ های توی تکست باکس ها رو بنویس
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  17. #17

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    متوجه نمیشم اینجاشو
    میشه یه کم راحت تر واسم توضیح بدی؟
    لطفا با توجه به تصویر پست 18 برام توضیح بدین ممنون میشم؟؟؟

    یعنی اینجوری بنویسم کد ها رو؟؟؟

    ------------------------------------------
    اینم کلاس برنامم هستش :
    using System;


    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Data;


    namespace mokhaberat
    {
    class database
    {
    public static DataTable DoQuery(string q)
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db_mokhaberat;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter(q, connection);
    DataTable table = new DataTable();
    adapter.Fill(table);
    return table;
    }


    public static void DoDml(string qq)
    {
    SqlConnection connection = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db_mokhaberat;Integrated Security=True");
    SqlCommand command = new SqlCommand(qq, connection);
    connection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    }


    }
    }


    آخرین ویرایش به وسیله hossein3p2p : جمعه 14 شهریور 1393 در 03:54 صبح

  18. #18

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    ببین دوست عزیز ، مگه شما توی تکست باکس ها برای جستجو تاریخ شروع و پایان وارد نمیکنی؟
    اگر اینطوره ، شما موقع فراخوانی اون متد که بالاتر عرض شدبه این ترتیب عمل میکنی

    dgvMamoriat.DataSource = dbSearch(txtdate.Text, txtdate1.Text);
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : جمعه 14 شهریور 1393 در 04:09 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  19. #19

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    وقتی رو دکمه جستجو کلیک میکنم این ارور رو میده؟

    به نظرت چیه مشکلم؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    نقل قول نوشته شده توسط hossein3p2p مشاهده تاپیک
    وقتی رو دکمه جستجو کلیک میکنم این ارور رو میده؟

    به نظرت چیه مشکلم؟
    احتراما به شما توصیه میکنم قبل از برنامه نویسی چندتا کتاب بخونید چندتا فیلم آموزشی ببینید که حداقل مبانی برنامه نویسی رو یاد بگیرید

    ایراد از نام table
    نامی که توی دیتا بیس واسه این کار انتخاب کردین رو جای اون خط بنویسین

  21. #21

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    دمت گرم داش فری tbl_mamoriat بود من نوشته بودم tbl_mamooriat چشم کتابم میخونم
    مرسی تا اینجا درست شد.
    حالا مونده گزارش گیریش که تو stimulreport میخوام انجام بدم
    میشه بگید چطور باید اینکارو انجام بدم؟

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    نرم افزار استیمول سافت رو دانلود کن (من از 2010 استفاده میکنم)
    نصب کن
    یه سرچ کوچیک بکنی 2 تا فیلم آموزشی دانلود کنی راحت میتونی طرز استفاده شو یاد بگیری

  23. #23

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    نرم افزار استیمول ریپورت 2010 رو نصب کردم
    تمام فیلم های آموزشی که تو اینترنت هست در مورد این موضوع گزارش گیری رو دیدم
    ولی هیچکدومشون در مورد گزارش گیری بین 2 تا تاریخ خاص نبوده
    میتونید کمک کنید که تو این تاپیک حداقل برای اولین بار این کار رو انجام بدیم؟؟؟

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار مهدی اسماعیلی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    تمام فیلم های آموزشی که تو اینترنت هست در مورد این موضوع گزارش گیری رو دیدم
    ولی هیچکدومشون در مورد گزارش گیری بین 2 تا تاریخ خاص نبوده
    سلام
    طبق این آموزش خواهید توانست DataTable را به Stimulsoft ارسال کنید و به راحتی کوئری مورد نظرتون را چاپ کنید.
    http://s5.picofile.com/file/81390372...lsoft.zip.html

    آموزش از pro_man
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی اسماعیلی : جمعه 14 شهریور 1393 در 17:54 عصر

  25. #25
    من تو قسمت گزارش گیری با این ارور روبرو شدم؟
    کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟


    دلیل این ارور چیه به نظرتون؟





    قصد داریم عملیات گزارشگیری رو انجام بدیدم
    اطلاعات:
    1- نام تکس باکس ها (txtdate و txtdate1)
    2- نام دکمه جستجو (btnReport)
    --------------------------------------------------
    نکته: من از تکنولوژی
    ADO.Net
    استفاده کردم
    ویژوال استدیو 2010 پایگاه داده من
    SQL SERVER 2008

    فیلدهای تاریخ آغاز ماموریت
    m_date
    و تاریخ پایان کار
    m_date1
    هستش و اسم جدول
    tbl_mamooriat
    و اسم پایگاه داده من
    db_mokhaberat
    هستش
    -------------------------------------------------
    چجوری میتونم با استیمول ریپورت وقتی نتیجه سرچ بدست اومد گزارش بگیرم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 21 شهریور 1393 در 18:48 عصر

  26. #26

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    بهترین راه اینه که تاریخ ها رو در دیتابیس از نوع datetime در نظر بگیری و موقع ثبت رکورد ابتدا تکس باکس رو تبدیل به تاریخ میلادی کنی و بعد ذخیره کنی و هنگام جستجو هم تکس باکس ها رو تبدیل به میلادی کنی و در دستور سلکت همون تاریخ های میلادی رو بیاری

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    نقل قول نوشته شده توسط hghprogramer مشاهده تاپیک
    بهترین راه اینه که تاریخ ها رو در دیتابیس از نوع datetime در نظر بگیری و موقع ثبت رکورد ابتدا تکس باکس رو تبدیل به تاریخ میلادی کنی و بعد ذخیره کنی و هنگام جستجو هم تکس باکس ها رو تبدیل به میلادی کنی و در دستور سلکت همون تاریخ های میلادی رو بیاری
    درود بر تمام دوستان گرامی
    بهترین راه رو درست فرمودید، اما راه بهتری هم هست که می تونید تاریخ شمسی رو با تمام امکاناتش در دیتابیس SQL Server داشته باشید. (تاکید می کنم با تمام امکانات)
    می تونید برای اطلاعات بیشتر این مطالب رو از جناب آقای قنادی بخونید. بسایر جالب و کاربردی و با سرعت بالا. ما از این نوع داده در آخرین پروژه شرکت که پروژه ای با جداول بزرگ هست نیز استفاده کردیم که بسایر عالی جواب خودش رو پس داده
    قسمت اول
    قسمت دوم
    قسمت سوم

  28. #28

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    آخرشم هیچکی نتونست کمک کنه

  29. #29

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    با سلام برنامه ای نوشتم که اطلاعات داخل گرید ویو رو برام سرچ میکنه بر اساس دو تا تاریخ


    حالاتوی رویداد Form_Load این صفحه یه متد نوشتم که این جستجو رو واسم انجام میده




    برنامه رو با تکنولوژی ADO در #C با بانک اطلاعاتی sql نوشتم

    حالا میخوام گزارش بگیرم از اطلاعات فقط جستجو شده با توجه اطلاعاتی که در بالا ذکر کردم چه فرمولی رو باید زیر این دکمه گزارش بنویسم:


    لطفا قطعه کدش رو واسم توضیح بدید با تشکر؟؟؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: جستجو و گزارش گیری از یک تاریخ تا تاریخ بعد

    سلام اینم کد دوستان عزیز مطلب رو خیلی پیچوندند


       SqlDataAdapter ad = new SqlDataAdapter("select * from Table5 datem >= @p1 and datem <= @p2", con);            ad.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p1", dt.ToShortDateString());
    ad.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@p2", dt1.ToShortDateString());
    ad.Fill(ds, "Table5");

    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\Rpt\Rtankhah.mrt");
    (stiReport1.GetComponentByName("date1") as StiText).Text = maskedTextBoxAdv2.Text;
    (stiReport1.GetComponentByName("date2") as StiText).Text = maskedTextBoxAdv3.Text;
    stiReport1.RegData("Table9", ds1);
    stiReport1.RegData("Table5", ds);
    stiReport1.Show();

تاپیک های مشابه

  1. گزارش گیری از فروش بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1392, 18:30 عصر
  2. جستجو و گزارش گیری
    نوشته شده توسط mina_1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 18:57 عصر
  3. سوال: گزارش گیری در یک بازه از تاریخ مورد نظر
    نوشته شده توسط hamid_kha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 18:18 عصر
  4. چگونگی ثبت تاریخ برای گزارش گیری
    نوشته شده توسط Chabok در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1384, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •