مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا با ایجاد این تاپیک موافق هستید؟

رای دهنده
19. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    18 94.74%
  • خیر

    1 5.26%
نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: سرنخ (انباری تالار)

  1. #1

    سرنخ (انباری تالار)

    سلام دوستان.
    این تاپیک قراره جایی باشه برای سرنخ دادن به دوستان، کسانی که سوالای تکراری می پرسند، ولی وقت ندارند بگردن دنبالش، فقط دنبال یک اشاره هستند، یا این که لینک مورد نظر رو در تالار پیدا نکردند، یا نتونستند با کی وردی که تو ذهنشونه به مطلب مورد نظر برسند.
    دوستان هم لطف کنند از زدن تاپیک هایی که مطمئن هستند قبلا بحث شده در جاهای دیگه تالار بپرهیزند، و قبلش در همین جا جستجو کنن یا بپرسن.
    امیدوارم که این کار بتونه به دوستانی که به دلیل پاک شدن پست ها کمی جسارتشون رو از دست دادن، انگیزه بده که کسی در اینجا به خاطر تکراری پرسیدن پستی رو پاک نمی کنه.
    عزیزانی که از دست بنده یا سایر مدیران هم گله مندند که چرا پستمون پاک می شه، می تونند با خاطر آسوده در اینجا پست تکراری بدند.
    فقط تاکید می کنم که قرار نیست در این پست آموزش یا رفع اشکالی داشته باشیم. تنها سرنخ می دیم.

    از همکاری تون سپاسگزارم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  2. #2

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    من درباره نحوه ذخيره سازي و بازيابي فايلهاي Mht در SqlServer 2000 جستجو كردم ولي چيزي نتوانستم پيداكنم اگر امكان دارد يك نمونه برنامه كوچكي مثال بزنيد
    بد جوري گير كرده ام

    با تشكر فراوان ...

  3. #3

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  4. #4

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام
    خیلی وقت پیش ها یک کامپوننت BackupFile از همین جا گرفتم که خیلی کار راه انداز بود و واسه پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی اکسس ازش استفاده میکردم
    قبلا توی دلفی 2007 نصب کرده بودم و مشکلی نداشت


    اما بعد از ارتقا به XE2 این کامپوننت نصب میشه
    اما موقعی که میخوام فایلها رو فشرده کنم پیغام Stack overflow میده


    اول فکر کردم از مدل کد نویسم هستش
    اما وقتی نسخه دمو خودش رو توی Xe2 هم اجرا کردم ، باز هم پیغام خطا میده

    دوستان کسی نسخه جدید یا اصلاح شده این کامپوننت رو نداره یا یه سر نخی به ما بده ؟

    کامپوننت رو هم میزارم تا تست کنید ببینید شما هم مشکل رو دارید؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام
    چطوری میتونم در ویندوز 7 یا 8 تنظیمات Language رو انجام بدم؟

    تنظیمان زبان منظورم از داخل کنترل پنل هستش
    مثل :
    افزودن زبان فارسی
    تنظیم موقعیت روی Iran
    تنظیم صفحه کلید روی فارسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام به همه اساتید
    در بعضی نرم افزارها وقتی موس رو روی ایکنی قرار میدیم اون ایکن حالت درخشان یا روشنتر نمایش داده میشه. دوستان میتونن سرنخی به من بدن چون یه جا پستی دراین مورد دیدم ولی الان پیداش نمیکنم.

  7. #7

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    منظورت از آیکون دکمه هست؟
    اگر بله، برای این کار کامپوننت زیاده. خودتون هم می تونید در رویداد های MouseHover و MouseLeave اون رو پیاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #8

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    دنبال یک کامپوننت یا کد ، رمز نگاری رشته میگردم
    کدی که در نسخه های جدید دلفی هم کار کنه
    یک کامپوننت کد کردن رشته رو داشتم ، اما با نسخه XE2 مشکل داره

    دوستان کسی سر نخی داره به ما بده

    ممنون
    یا حق

  9. #9

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام به همه عزیزان
    دوستان میخوام یک برنامه تحت شبکه بنویسم که شبکه اون از نوع Wan هستش
    یعنی بانک اطلاعاتی روی یک کامپیوتر دیگه هستش و کلاینت ها در یک محل دیگه
    میخواستم از طریق استاتیک آی پی این شبکه رو در دلفی پیاده سازی کنم

    دوستان کسی تاپیک یا مقاله ای سراغ داره به ینده معرفی کنه
    اصل مطلب روی کانکشن استرینگ هستش فکر کنم
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
    یا حق

  11. #11

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام.
    مشکلی نیست، کانکشن استرینگش سختی خاصی نداره. مشکلت دقیقا کجاست؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  12. #12

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    دقیقا مشکل اینجاست که نمیدونم باید چیکار کنم
    بانک اطلاعات رو روی سیستم سرور نصب کردم
    آی پی استاتیک رو فعال کردم
    حالا کانکشن استرینگ رو چطور باید بسازم
    یا کلا چطوری وصل بشم؟

    یک مورد دیگه اینکه ، بدون آ پی استاتیک هم میشه یا نه؟
    یعنی با آی پی اینترنت معمولی

  13. #13

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    تجربه من می گه آی پی بهتره، حتی از اسم سرور هم استفاده نکنید.
    نیازی به آی پی استاتیک نیست اگر شبکه داخلیه.
    اگر شبکه بین شهری و روی اینترنته، آی پی استاتیک باید باشه اما برای امنیت بهتره از وب سرویس استفاده کنید.
    اگر شبکه داخلیه، یک سرور دارید و همه کلاینت ها سرور رو می بینند، اس کیو ال رو روش نصب کنید، پورت هاش رو در فایروال باز بگذارید، و روی کلاینت ها بهش متصل بشید.
    نمونه کانکشن استرینگ:

    Provider=SQLOLEDB.1;Password=APass;Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=ADataBase;Data Source=192.168.1.1\AInstanceName


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  14. #14

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    اگر شبکه بین شهری و روی اینترنته، آی پی استاتیک باید باشه اما برای امنیت بهتره از وب سرویس استفاده کنید.
    آره دقیقا بین شهریه و کلاینت ها از طریق اینترنت باید با سرور ارتباط برقرار کنند.
    آیا این مدل هم تفاوتی در کانکشن استرینگش داره یا اینکه فقط تنظیم همون آدرس آی پی در بخش Datasource کفایت میکنه؟

  15. #15

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    اگر می تونید پینگش کنید همون جوری کانکشن استرینگش ساخته می شه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  16. #16

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    میشه یه مثال بزنی برام

  17. #17

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    مگه نمی گی آی پی ولید داره؟ پینگش کن مثلا:
    ping 10.45.4.321
    ببین اتصال داری یا نه، اگر داری با همون کانکشن استرینگ چندتا پست بالاتر بهش متصل شو
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  18. #18

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام
    بچه ها مشکل جستجوی حرف ک و ی رو پیدا کردم
    قبلا برنامه توی ویندوز XP درست کار میکرد
    اما حالا که آوردمش به ویندوز 8.1 با مشکل مواجه شده

    توی اینترنت چرخیدم ، اما چیزی که بتونه کار من رو راه بندازه تو دلفی رو پیدا نکردم

    دوستان لینک سراغ دارید یا یک راه حل؟
    ممنون میشم
    یا حق

  19. #19

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام دوستان
    ببخشید سوال تکراریه اما سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

    چطوری میشه با زدن کلید enter به جای tab توی کادرهای dbgrid جابجا شد؟

  20. #20

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    سلام.


    type
    THackedDBGrid = class(TDBGrid);
    .
    .
    THackedDBGrid(DBGrid1).SelectCell()


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  21. #21

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    یوسف جان یک کم بیشتر توضیح میدی داداش
    در ضمن برای ehlib grid هم کاربرد داره؟

  22. #22

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    برای تمام گرید هایی که از CustomDBGrid گرفته شدند کار می کنه.
    این یک هک کامپوننته، که دسترسی شما رو به اجزای protected باز می کنه.
    اون متد هم کارش انتخاب یک سلوله.
    بقیه برنامه نویسیش با خودت.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  23. #23

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    حالا یه چیزایی سر در آوردم
    اما نه زیاد
    الان اون متد رو در on key press بزارم؟

  24. #24

    نقل قول: سرنخ (انباری تالار)

    آره دیگه......
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. منابع، مراجع و مقالات مفید تالار
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 143
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1402, 09:41 صبح
  2. برنامه برای ساخت تالار گفتگو با asp
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 مرداد 1386, 00:45 صبح
  3. نحوه پیاده سازی یک تالار گفتگو
    نوشته شده توسط sm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1385, 20:31 عصر
  4. ایجاد یک تالار برای Borland JBuilder
    نوشته شده توسط icmaster در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1384, 22:39 عصر
  5. تالار گفتگو
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •