نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

  1. #1

    Smile رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام مجدد بهمه اساتید گرامی

    در نمونه ای که گذاشتم ، یک فرم و چند تکست باکس دارم و میخام بدون ساخت کویری و بمحض تایپ حرف درون تکست باکس ، شبیه اون توی فرم فیلتر بشه ...
    متاسفانه نمونه هایی که تا الان دیدم همه به یه نحوی جوابگو نبودند و اغلب در فیلتر فیلدهای تاریخ و Requry آیتمهای Null مشکل داشتند .

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    من نمونه رو با کد و ماژول اینجا قرار میدم ولی یه سری مشکلات هنوز داره

    خودتون چند بار توی فیلدها سرچ کنید متوجه میشید .... لطفا اگه کسی بیشتر اطلاعات داره ، زحمتشو بکشه و اصلاح کنه

    متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام

    زیاد مهم نیست این فرمول و روشی که من گذاشتم یا یه فرمول دیگه باشه
    لطفا اگه کسی به روش دیگه ای هم بلده ممنون میشم همکاری کنه

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام
    من دو روش دیگه برای جستجو انجام دادم که گذاشتم. یکی onchange و یکی هم AfterUpdate
    db2.rardb3.rar

  5. #5

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام

    تا اینجا همه چی شبیه کار خودمه ولی با یه فرمول دیگه
    من توی نمونه شما بعضی از داده ها رو = null کردم

    ممنون میشم اصلاح بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db2.rar‏ (143.3 کیلوبایت, 37 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    من امروز یک فرم جدید با یه روش جستوجوی جدید و البته ساده رو میزارم
    تا الان متاسفانه کسی نتونسته مشکل نمایش Null بودن داده رو حل کنه

    ممنون میشم از بزرگواران روی این نمونه همتی بفرمایند - باتشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام
    متاسفانه این مشکل خود من هم هست و این روش جستجو(بدون کوئری) این مشکل رو داره. در نمونه اصلاح شده من با استفاده از ساب فرم جستجو رو انجام دادم ولی باز هم با داده های null مشکل داره
    db2.rar

  8. #8

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام دوباره
    یه روش دیگه هم پیدا کردم . البته این روش داده ها رو فیلتر نمی کنه فقط پیدا می کنه با داده ای null هم مشکلی نداره. ملاحظه کنید ببینید خوبه

    db2.rar

  9. #9

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    ممنونم دوست عزیز بخاطر همکاریتون . این روش شما بیشتر حالت Find رو داره تا Filtring

    من مطمئنم این مشکل راه حلی داره .... امیدوارم دوستان مارو از الطاف خود مایوس نکنند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    دوست عزیز نمونه درست شد در کالا لحاظ شده

    یا حق امیدوارم مورد تاییدتون باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام خدمت شما بزرگوار و ممنونم بابت راهنماییتون . فرمول شما نسبتا کامل و دقیق هستش

    ظاهرا در فیلد kala درست کار میکنه چون هیچ خانه خالی وجود نداره ولی اگه دقت بفرمایید و همین کد رو مثلا توی code اعمال بفرمایید ، چون خانه خالی در این فیلد موجوده ، با یکبار فیلتر میبینید متاسفانه همچنان جزئی از مشکل هنوز پابرجاست

    بینهایت ممنونم از لطفتون دوست عزیز

  12. #12

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    فکر کنم این کد بتونه مشکل رو حل کنه . از دوستانی که اطلاع بیشتر دارند تقاضا دارم همیاری کنند

    If Text10 & "" = vbNullString Then


    منظورم اینه که : اگه این شرط ایجاد بشه ، و بخواهیم فقط فیلد Code رو از حالت فیلتر خارج کنیم ، بعدش چه کدی رو باید بنویسیم ؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام
    متاسفانه فرصت ندارم بقیه پستها رو بررسی کنم . مطابق وعده قبلی این نمونه رو اماده کردم
    این نمونه رو ببینید ایا مشکل حل میشه یا نه . در صورتی که حل نشد خبر بدین .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    نقل قول نوشته شده توسط Rasool-GH مشاهده تاپیک
    سلام
    متاسفانه فرصت ندارم بقیه پستها رو بررسی کنم . مطابق وعده قبلی این نمونه رو اماده کردم
    این نمونه رو ببینید ایا مشکل حل میشه یا نه . در صورتی که حل نشد خبر بدین .
    سلام و متشکرم از اینکه لطف میکنید وقت میزارید و جواب میدید

    نمونه شما بله از طریق کویری درسته و من این نمونه رو قبلا هم داشتم ...
    ببینید من دوتا فایل از طریق VBA دارم و مشکلشون اینه که یا با فیلتر رکوردهای Null مشکل دارن یا با یکبار فیلتر ، از نمایش اونها صرف نظر میکنه
    و فکر میکنم با یکی از شرطهای زیر مشکلم حل میشه اما چطور و کجا ؟؟؟ من بی اطلاعم

    نمونه ها و کد ها :

    If IsNull(Me.Text10) Then

    یا
    If Text10 & "" = vbNullString Then
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام
    فکر کنم حل شد. فایل ضمیمه رو ملاحظه کنید. باداده های null مشکل نداره

    db2.rar

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    فیلتر کردن داده های خالی همیشه دردسر ساز بوده یکی از دلایلش هم اینه که اکسس چندین نوع داده خالی رو پشتیبانی میکنه .
    البته کار شما هنوز به این مرحله نرسیده . ولی بعد از حل مشکل فعلی به این موضوع خواهید رسید .
    به هر صورت کار کردن با کوئری سبکتره و ادیتش در اینده راحت تره . البته در صورت مسلط بودن در کد نویسی این راه بهتره.

  17. #17

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    نقل قول نوشته شده توسط amp_1356 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم حل شد. فایل ضمیمه رو ملاحظه کنید. باداده های null مشکل نداره

    db2.rar
    نه دوست عزیز ... متاسفانه جواب نداد

    بهتره که دیگه دنبال راه حل نباشم
    از تمام عزیزانی که تا به امروز محبت کردن و راهنمایی و راه حل ، ارائه دادند ممنون و متشکرم
    آرزوی توفیق و سلامتی برای شما بزرگواران

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    کد سبک و خوبی بود .
    ببینید ایا خواسته مورد نظر شما بر اورده شده یا نه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    یک سوال ضمنی هم دارم . دوستان عملکرد یک تابع رو داخل help اکسس چجوری جستجو میکنید ؟
    مثلا تابع IIF رو چطور سرچ میکنید ؟

  20. #20

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    نقل قول نوشته شده توسط Rasool-GH مشاهده تاپیک
    کد سبک و خوبی بود .
    ببینید ایا خواسته مورد نظر شما بر اورده شده یا نه
    دروووووووووووووووووووووود فراوان خدمت دوست عزیز و استاد گرامی Rasool-GH

    بسیااااااااااااااااااااار هم عاااااااااااااااااااااااا اااالی و درست
    این دقیقا همون چیزی بود که دنبالش بودم ولی نهایت بدست شما حل شد
    نمیدونم چطوری تشکر کنم .... بینهایت سپاسگذارم و امیدوارم درتمام مراحل زندگی همواره موفق و سلامت باشید


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    سلام
    با توجه به رویه تابع سرچ بهتره که کد تابع رو تغییر بدین در غیر این صورت نوشتن کد یک سرچ تو در تو بسیار مشکل خواهد شد
    کافیه یک یا هر تعداد مورد نیاز ارگمان به تابع اضافه کنید. تغییرات رو خودتون در تابع اعمال کنید
    البته من در کد نویسی مهارتی ندارم . ولی اون حلقه For داخل تابع بی استفاده است
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Rasool-GH : دوشنبه 24 شهریور 1393 در 19:45 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    ضمنا یک مورد دیگه اینکه در این رویه شما کل جدول رو لود میکنید و این در جداول بزرگ باعث کند شدن برنامه میشه و در صورتی که اگر با کوئری کار کنید تعداد زیادی از این مشکلات حل میشه و لزوما کوئری رو لازم نیست به صورت معمولش بنویسید و میتونید با کد نویسی هم کوئری تشکیل بدین

  23. #23

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    نقل قول نوشته شده توسط Rasool-GH مشاهده تاپیک
    ضمنا یک مورد دیگه اینکه در این رویه شما کل جدول رو لود میکنید و این در جداول بزرگ باعث کند شدن برنامه میشه و در صورتی که اگر با کوئری کار کنید تعداد زیادی از این مشکلات حل میشه و لزوما کوئری رو لازم نیست به صورت معمولش بنویسید و میتونید با کد نویسی هم کوئری تشکیل بدین
    سلام .... ممنون بابت این اطلاعات ارزشمند
    اتفاقا منم نمیخام از این رویه استفاده کنم ولی چون در کویری از ارگومان [ ] استفاده میشه این برام مشکل سازه
    چون من از Navigation Form استفاده میکنم نه Form معمولی و این باعث میشه باهر کاراکتری که اضافه یا ویرایش میکنم ، مدام پیغام بده
    حالا اگه بشه معادل کدهای همین کویری رو با استفاده از دستورات Sql در بازه Select Like "*" Where یا غیره بدست اورد ، طبیعتا خیلی از مشکلات نیز حل خواهد شد

    امیدوارم در اینده بتوانید در رابطه با این مشکل هم ، مارو یاری کنید
    متشکرم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    در واقع کوئری ها کدهای sql هستند که به اون شکل نمایش داده میشن . به طور مثال این کد مربوط به کوئری اولین نمونه است که من فرستادم
    SELECT Table1.*, Table1.CodeFROM Table1
    WHERE (((Table1.Code) Like "*" & [Forms]![frmSearch]![Text10h] & "*"));

    با
    Navigation Form کار نکردم و اشنایی ندارم . ولی به نظرم تمام ارگومانها با هم همخوانی دارند و نباید تداخلی پیش بیاد

  25. #25

    نقل قول: رفع مشکل جستوجو و فیلتر در فرم از نوع Onchange

    بسیار متشکر و سپاسگذارم

    انشالله از فردا صبح ، با این روش برنامه رو تغییر میدم

    سلامت ، سربلند و سرافراز باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع مشکل قفل شدن فرم تا زمان اجرای باتن
    نوشته شده توسط hercool در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1392, 16:03 عصر
  2. در خواست رفع مشکل حرف "ی" در فرم جستجوی برنامه
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 13:49 عصر
  3. رفع مشکل فارسی نویسی در ASP و ASP.NET
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 20:04 عصر
  4. رفع مشکل پر شدن ستونها از چپ به راست در FastReports
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1383, 01:19 صبح
  5. رفع مشکل Read only در انتقال دیتابیس
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1382, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •