نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

  1. #1

    ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    سلام.موضوع بی کیفیت بودن ادیتور سایت خیلی قدیمی است.ولی به دلیل رسیدگی نکردن جدی به این مشکل همچنان تازه مانده است.این تاپیک رو به وجود اوردم تا هر کاربری اگر واقعا مشکلی با ادیتور سایت و نمایش کد ها در اون داره رو مطرح کنه.پس اگر واقعا از ادیتور سایت انتقاد دارید حتما و حتما در این تاپیک بیان کنید و در غیر اینصورت اگر ایرادی در ادیتور سایت مشاهده نمی کنید و کاملا از ان راضی هستید پس دیگر این غیر منطقی است که در اینده از ادیتور سایت انتقاد کنید.چون شما قبلا رضایت کامل خودتون رو از ادیتور سایت با شرکت نکردن در این تاپیک اعلام کردید.!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    در یک جمله: "خیلی داغونه."
    در چند جمله: :|
    یه بار درست لود نمیشه یه بار روی آیتم ها که کلیک میکنی کار نمیکنه یه بارکد ها رو به هم میریزه،یه بار همش رو میریزه توی یه خط،گاهی خط جدیدیش کار نمیده، بعضی وقت ها یه یه چیزهای عجیب غریبی اضافه میکنه که... و کلی مورد دیگه که بگم داستان میشه!

  3. #3

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    اقای کرامتی.شاید این طور باشه که شما هیچ وظیفه ای رو در قبال رسیدگی کردن به وضعیت ادیتور سایت نداشته باشید.و به زبان خودمانی به ما بدهکار نیستید.اما وظیفه تامین امنیت سایت را برعهده دارید.واقعا به سایتی که این قدر مشکلات فنی داره چه طور میشه به امنیت اون اعتماد پیدا کرد؟؟؟ این وظیفه مدیران تالارهاست که این موضوع را با شما در میان بگذارند و نه کاربران عادی.متاسفانه یا از شما خجالت می کشند و یا جرات ندارند و یا ...... و همینظور اینکه بعضی از انتقادها رو نگاه می کنید و می روید.در واقع با زبان بی زبانی به ما می گویید که بروید پی کارهایتان!!!! مگر هدف این سایت نشر علم نیست.پس با وجود این مشکلات فنی چه طور قرار است علم نشر پیدا کند؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم.صلاح خویش خسروان دانند.می خواهید رسیدگی کنید و یا می خواهید رسیدگی نکنید.تمام.

  4. #4

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    چکیده ای از پست هایی که توی تاپیک قبلی که ۳ هفته از ساختش میگذره و هیچ جواب خاصی هم نداره رو این جا هم میزارم .

    1_ اگر کد از داخل IDE بصورت مستقیم کپی بشه چیز هایی مثل رنگ و سایز فونت هم خونده میشن نمونه : https://barnamenevis.org/showthread.php?467986-%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-CPU-%D9%88-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%B3%DA%A9
    که این مورد باعث شده پست های قدیمی هم بعضی هاشون بریزن به هم

    ۲ـ اگر کد از notepad هم کپی بشه فاصله بین خطوط پاک میشه وبنظر میرسه tab هم با space جایگزین میشه و indenet کدمیریزه به هم (چیزی که توی لینک روبرو هست هیچ شباهتی به کدی که من توی IDEنوشته بودم نداره !!) : https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2096177

    ۳ـ داخل کد ها اگر url یا \\d+ باشه خودکار با href a جابه جا میشه ۲ تا نمونه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2097109
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2096177

    ۴_یک url که متن ترکیبی فارسی انگلیسی داره وقتی که کپی میشه داخل ادیتور نشانه گر متن میره وسط url که این باعث میشه اگر قرار باشه یک خط جدید بعد از url اضافه کنید اصلا نفهمید که کجا باید enter رو بزنید :)

    ۵ـاگر پست ها ویرایش بشن بعض کاراکتر ها داغون میشن نمونش این پست که علامت سوال بعد از ++ اضافه شده https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2083517

    ۶_بعضی وقت ها زمان undo کردن داخل ادیتور مرورگر crash می کنه !!!! (البته زیاد پیش نمیاد )

    ۷ـ پست های قدیمی سایت ریختن به هم :نمونه : https://barnamenevis.org/showthread.p...86%D8%AF%D8%9F


    ۸ـاگر کد ها اشتباها داخل تگ دیگه ای قرار بگیرن میریزن به هم (مثلا اگر کد ++C رو بزارید داخل تگ php کلش میره توی ۱خط (این باعث شده پست های قدیمی هم مشکل پیدا کنن مثلا من خودم قبلا خیلی وقت ها کد ++Cرو میزاشتم داخل php الان اکثرا خراب شدن
    و این که توی تست هایی هم که کردم باید حتما اون تگ هایی که داخلشون کد گذاشته میشه شروع و پایانشون داخل یک خط جدا باشند وگرنه باز هم کل کد میره توی یک خط !!!

    ۹ـ هیچ کلید خاصی برای full screen کردن editor وجود نداره ! (متن های طولانی رو با چیزی که الان هست اصلا نمیشه نوشت )

    ۱۰ـتگ های زبان ها کم هستن !!‌


    ۱۱ـ میشه یک قابلیت اضافه کرد که زمان نوشتن عنوان سوال جست و جو انجام بشه و سوال های مشابه هم نشون داده بشه مثل خیلی از فروم های دیگه

    ۱۲ـکلید حذف پاسخ توی بعضی از تاپیک ها و مرورگر ها وجود نداره !!

    ۱۳_ اگر از داخل internet explorer 10-11 کدی که توی تگ هست رو کپی کنید بعد داخل IDE پیست کنید کل کد میره داخل یک خط (شاید بقیه مرورگر ها هم همینطور باشن)
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : شنبه 15 شهریور 1393 در 21:09 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    با تغییر ادیتور از تنظیمات هم چیزی درست نمیشه.

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    دوست عزیز، شما چه کمپین ایجاد کنید و چه انقلاب راه بیاندازید تا زمانی که سازنده این Syntax Highlighter نسخه بالاتر ندهد و اشکالات را برطرف نکند ما نمی توانیم کاری کنیم.

    در ضمن، به جای شلوغ کاری کارهای بهتری هم می توانید انجام دهید: مگر برنامه نویس نیستید؟ شاید آقای آلکس گورباچف (نویسنده اون پلاگین) هم وقت نداره درستش کنه، شما درستش کنید، بدهید ما بگذاریم روی سرور. بقیه برنامه نویس های حاضر در این سایت، نویسنده پلاگین فوق، و بنده کلی دعایتان خواهیم کرد

  7. #7

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، شما چه کمپین ایجاد کنید و چه انقلاب راه بیاندازید تا زمانی که سازنده این Syntax Highlighter نسخه بالاتر ندهد و اشکالات را برطرف نکند ما نمی توانیم کاری کنیم.

    در ضمن، به جای شلوغ کاری کارهای بهتری هم می توانید انجام دهید: مگر برنامه نویس نیستید؟ شاید آقای آلکس گورباچف (نویسنده اون پلاگین) هم وقت نداره درستش کنه، شما درستش کنید، بدهید ما بگذاریم روی سرور. بقیه برنامه نویس های حاضر در این سایت، نویسنده پلاگین فوق، و بنده کلی دعایتان خواهیم کرد
    سلام بعضی موارد مثل خراب شدن پست های قدیمی مثل این https://barnamenevis.org/showthread.p...86%D8%AF%D8%9F
    با یک دستور SQL ساده و تبدیل &#40 به > قابل برطرف شدن هستن .

    بعد من فکر نمی کنم این مشکلات ربطی به syntax hihghliter داشته باشن ! (خیلی از ادیتور های دیگه هم از همین syntax highliter استفاده می کنن و مشکلی هم ندارن )
    این مشکل ادیتور هست که قبل از فرستادن متن به highliter میاد تغییراتی روش ایجاد میکنه که این هم بخاطر این هست که کد inline گذاشته میشه بین اون تگ [...] ها و کلش بصورت متن در نظر گرفته میشه نه کد
    یا مثلا اون مشکل کپی پیست کردن از IDE اصلا هیچ ربطی به syntax highliter نداره !!
    من پلاگین روبرو رو تست کردم خیلی از مشکلاتی که الان داره رو نداره(مخصوصا اون مورد کپی از IDEکه الان وجود داره ) https://github.com/dbrain/ckeditor-s...editor-4دمو
    دمو پلاگین :‌ http://wordpress.org/plugins/syntaxh...n/screenshots/

    پاورقی : ( جالبه که انتقاد نسبت به امکانت سایت از نظر شما شلوغ کاری حساب میشه !! )
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : یک شنبه 16 شهریور 1393 در 00:10 صبح

  8. #8

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، شما چه کمپین ایجاد کنید و چه انقلاب راه بیاندازید تا زمانی که سازنده این Syntax Highlighter نسخه بالاتر ندهد و اشکالات را برطرف نکند ما نمی توانیم کاری کنیم.

    در ضمن، به جای شلوغ کاری کارهای بهتری هم می توانید انجام دهید: مگر برنامه نویس نیستید؟ شاید آقای آلکس گورباچف (نویسنده اون پلاگین) هم وقت نداره درستش کنه، شما درستش کنید، بدهید ما بگذاریم روی سرور. بقیه برنامه نویس های حاضر در این سایت، نویسنده پلاگین فوق، و بنده کلی دعایتان خواهیم کرد
    اقای کرامتی عزیز.من قصدم از درست کردن این تاپیک اون چیزی که شما در دل خودتون فکر کردید نیست.!!! ادیتور سایت خیلی عذاب اوره.واقعا عذاب اوره.همین افرادی که از شما تشکر کردند کاملا از وضعیت ادیتور خبر دارند.و حتی اون افرادی که فقط میان تاپیک رو نگاه می کنند که ببینند که کی چی میگه و کی چی نمیگه هم از وضعیت ادیتور خبر دارند!!! من هنوز به حدی نرسیدم که به خودم بگویم برنامه نویس.من همچنان در حال یادگیری هستم و در این اواخر هم شروع کردم به یادگیری پی اچ پی.با این حال وقتی از ادیتور استفاده می کنم واقعا مشکلات رو حس می کنم.نه فقط من بلکه تمام کاربرانی که از ادیتور این سایت استفاده می کنند متوجه این قضایا هستند.جناب omid_kma در زمینه برنامه نویسی خیلی خیلی از من واردتر هستند.با این حال این اقدام ایشون خیلی تحسین برانگیزه که حرفشون رو می زنند و به صورت فنی همان طور که دیدید مشکلات رو بیان می کنند.هدف ما اینجا فقط و فقط بیان کردن مشکلاتی هست که ادیتور سایت داره.واقعا کار کردن با ادیتور سایت و یا هر اسم دیگه ای که داره عذاب اوره.هر چند .............

  9. #9
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    خوب پیشنهاد می کنم یک کمپین راه بیاندازید برای پیدا کردن کسی که بتونه این Syntax Highlighrer (همونی که شما بهش می گید ادیتور) رو تصحیح کنه.

  10. #10

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    به نظر من جناب omid_kma گزینه خوبی هست.نه به خاطر اینکه با همدیگه در تالار ++c برخورد داریم.بلکه به خاطر اطلاعات فنی ایشون هست.ایشون واقعا از کاربرهایی هستند که فکر می کنم توانایی رسیدگی به حل این موضوع رو دارند.باید ببینیم نظر ایشون و بقیه چی هست.

  11. #11

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    Syntax Highlighrer (همونی که شما بهش می گید ادیتور)
    فکر می کنم شما هنوز فرق بین syntax highliter با editor رو متوجه نشدید !
    من نمی دونم چرا فکر می کنید این مشکلات مربوط به پلاگین Alex Gorbatchev هست !
    وظیفه ادیتور :‌ گذاشتن تگ های متفاوت مثل code , href ,font و غیره بوسیله رابط گرافیکی داخل متن
    وظیفه syntax highliter : زمانی هست که اطلاعات از دیتابیس خونده میشن و بوسیله جاوااسکریپت میاد چیز هایی که بین تگ های کد هستن رو با یک شکل خاص نمایش میده !
    پس این که وقتی متن از داخل IDE به داخل ادیتور paste میشه و فرمت IDE خونده میشه هیچ ربطی به syntax highliterنداره !!!
    یا این که جابه جا کردن url داخل کد با href کاریه که ادیتور انجام میده نه syntax highliter !!!

    به نظر من جناب omid_kma گزینه خوبی هست.نه به خاطر اینکه با همدیگه در تالار ++c برخورد داریم.بلکه به خاطر اطلاعات فنی ایشون هست.ایشون واقعا از کاربرهایی هستند که فکر می کنم توانایی رسیدگی به حل این موضوع رو دارند.باید ببینیم نظر ایشون و بقیه چی هست.
    من خیلی وقت هسش که وب کار نمی کنم و علاقه و وقت انجام این کارو هم ندارم
    اگر وقتش رو هم داشتم این کارو انجام نمیدادم چون به نظر ایشون این کار ها شلوغ بازی حساب میشه .
    آدم یکسری چیز ها رو میبینه تاسف میخوره بخاطر ایرانی بودن خودش .
    این هم پست آخر من داخل این سایت و تاپیک هست ترجیح میدم از این به بعد دیگه داخل محیط های ایرانی فعالیتی نداشته باشم !
    موفق باشید !
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : یک شنبه 16 شهریور 1393 در 02:12 صبح

  12. #12

    Thumbs up نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    به جای شلوغ کاری کارهای بهتری هم می توانید انجام دهید: مگر برنامه نویس نیستید؟ شاید آقای آلکس گورباچف (نویسنده اون پلاگین) هم وقت نداره درستش کنه، شما درستش کنید، بدهید ما بگذاریم روی سرور.
    استاد کرامتی داشتم چند هفته پیش 2 تا مقاله توی دیجیاتو می خوندم و دیدم شرکت بزرگ و خفنی مثل گوگل که اگر هزار نفر هم علیهش کمپین راه بندازن از ارزش سهامش یک سنت کم نمیشه چه قدر با مخاطبینش و کاربرانش خوب رفتار می کنه و نسبت به اونا تعهد داره و پاسخگوی اونهاست.
    الان داشتم چند تا جواب آخر شما توی فروم نسبت به اعتراض کاربرانتون رو میدیدم دقیقا یاد همون رفتار گوگل افتادم.
    شدیدا توصیه می کنم خوندن این مقاله ها رو از دست ندید من شخصا خیلیــــــی لذت بردم (البته نه بیشتر از پاسخ های شما به کاربرانتون) :

    http://digiato.com/article/2014/08/1...1%DA%A9%D8%B3/

    http://digiato.com/article/2014/06/2...8%DA%AF%D9%84/

    قطعا بهتر از من میدونید که شما هیچ وقت نباید مقابل کاربرتون باشید! من الان نزدیک به نیم ساعت ه دارم میخندم که به شما میگه ادیتور خرابه شما میگی برو درستش کن!



    ما رو هم از جواب های زیبای خودتون در این پست محروم نفرمایید.

  13. #13

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    با سلام ؛

    بنده فکر میکنم پایدار موندن انجمن ها مهمه و امیدوارم جناب کرامتی به این مورد توجه ویژه ای داشته باشن , این مهمه که به انتقادات کاربران توجه بشه و بر اساس انتقادات کاربران تغییرات بر روی سایت ایجاد شده و مشکلات رفع بشه چرا که پایداری سایت با وجود کاربران و فعالیت آن ها میسر خواهد بود با این روش هر روز یه کاربر فعال از دست بدیم به نظرم کمی جالب نیست.

    در مورد ادیتور سایت هم من شخصا یک سری آموزش هایی که دادم رو با مکافات کد هارو از IDE ای خودم انتقال میدادم یک بار کپی میکردم در داخل NotePad که استایلش از بین بره و بعد مجددا در داخل تگ کد قرار میدادم و این واقعا هم وقتمو میگرفت و هم اعصابمو خرد میکرد امیدوارم این مشکل به زودی حل بشه.

    با تشکر.

  14. #14

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    من با اون قسمت از صحبت‌های مهدی کرامتی که گفته خودمون مشکل رو حل کنیم به شدت موافقم. حالا ایراد از هرچیه (که خود کشف ایراد میشه مرحله اول انجام کار) شاید در آپدیت‌های بعدی تمامی خرت و پرت‌های استفاده شده در فاروم این مشکل حل نشه. پس به جای این بحث و دعواها بیایید چند تا بررسی انجام بدید تا ریشه مشکل رو حل کنیم. خود من هم سعی می‌کنم روی این مسأله وقت بذارم. در قسمت توسعه وب هم می‌تونید تاپیکی برای هم فکری روی این موضوع راه بیاندازید.
    این یعنی استفاده بهینه از منابع

  15. #15

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    نقل قول نوشته شده توسط حامد مصافی مشاهده تاپیک
    من با اون قسمت از صحبت‌های مهدی کرامتی که گفته خودمون مشکل رو حل کنیم به شدت موافقم. حالا ایراد از هرچیه (که خود کشف ایراد میشه مرحله اول انجام کار) شاید در آپدیت‌های بعدی تمامی خرت و پرت‌های استفاده شده در فاروم این مشکل حل نشه. پس به جای این بحث و دعواها بیایید چند تا بررسی انجام بدید تا ریشه مشکل رو حل کنیم. خود من هم سعی می‌کنم روی این مسأله وقت بذارم. در قسمت توسعه وب هم می‌تونید تاپیکی برای هم فکری روی این موضوع راه بیاندازید.
    این یعنی استفاده بهینه از منابع
    الان اقا امید و دوستان دیگر موارد خوبی رو در بالا اشاره کردند.موضوع الان سر اینه که هیچ کس علاقه ای برای گذاشتن قدم اول نداره.نه از سمت مدیریت این علاقه وجود داره و نه از سمت کاربران.من وب کار نیستم والا خودم قدم اول رو می گذاشتم.به کسی نیاز است که قبلا برنامه نویسی وب هم کرده باشه.صد در صد چنین فردی راحت تر می تونه با این قضیه برخورد کنه.هزار ماشاءالله هم در این انجمن وب کار زیاده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    من خیلی تو طراحی وب و جاوا اسکریپت تخصص ندارم ، اما اونچیزی که مشخصه اینکه اگر متن کپی شده که در قالب rtf هست به plain text تبدیل بشه ، این پلاگین کارشُ درست انجام میده در واقع Notepad بیچاره تنها کاری که واسه ما انجام میده همین هست ، متن با قابل rtf را به plain text تبدیل می کنه ، حالا اگر دوستان مسلط به java script کدی مثل این :
    Regex.Replace(rtfString, @"\{\*?\\[^{}]+}|[{}]|\\\n?[A-Za-z]+\n?(?:-?\d+)?[ ]?", "");

    برای این پلاگین بنویسند که متنی که دارای قالب rtf هست را به plain text تبدیل کنه ، فکر می کنم مشکل حل بشه...
    کد بالا با C#‎‎‎ نوشته شده و rtf را به plain text تبدیل می کنه...

  17. #17

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    اگه اینطوریه موقع پیست کردن از کلید Paste as plain text استفاده کنید (دکمه چهارم بالای ادیتور)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، شما چه کمپین ایجاد کنید و چه انقلاب راه بیاندازید تا زمانی که سازنده این Syntax Highlighter نسخه بالاتر ندهد و اشکالات را برطرف نکند ما نمی توانیم کاری کنیم.

    در ضمن، به جای شلوغ کاری کارهای بهتری هم می توانید انجام دهید: مگر برنامه نویس نیستید؟ شاید آقای آلکس گورباچف (نویسنده اون پلاگین) هم وقت نداره درستش کنه، شما درستش کنید، بدهید ما بگذاریم روی سرور. بقیه برنامه نویس های حاضر در این سایت، نویسنده پلاگین فوق، و بنده کلی دعایتان خواهیم کرد

    سلام و درود
    من با آقای کرامتی موافقم بهتره بجای اعتراض جمع بشیم و راه حل عملی این موضوع رو پیداکنیم تا وقتی که سازنده Syntax Highlighter ارتقا ورژن نده نه کاری از آقای کرامتی ساختس نه از ما.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    اگه دوستان از گزینه ی Paste as plain text که جناب مصافی گفتند استفاده کنند این مشکل حل خواهد شد...

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: ایجاد کمپینی برای اعتراض جدی و کاملا رسمی نسبت به ادیتور سایت

    .................................................. ....
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : شنبه 29 شهریور 1393 در 10:11 صبح دلیل: BIKHIAL

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد بالون برای اشیایی رو فرم
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 08:34 صبح
  2. ایجاد ایمیل برای کاربران یک سایت
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1383, 20:46 عصر
  3. کدی برای ایجاد Alias برای DBISAM
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 دی 1382, 09:59 صبح
  4. ایجاد فضا برای کاربر و ...
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 06:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •