نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

  1. #1

    فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    سلام دوستان.

    من تقریبا تازه کار در برنامه نویسی اندروید هستم ...

    چه فرقی بین Siling Menu با Navigation Drawer هست ؟

  2. #2

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    فرقی نداره یکی هستند

  3. #3

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    @hamedg1366
    تو navigation drawer وقتی‌ menu باز می‌شه میاد روی view زیری، ولی‌ تو sliding menu، منو view زیری رو به همون سمتی‌ که باز می‌شه هل میده و بد روی درصدی از view زیری رو میگیره.

  4. #4

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    یعنی من اگه بجای navigation drawer از sliding menu استفاده کنم هیچ فرقی نداره ؟

  5. #5

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    خیر
    البته navigation drawer درست تره

  6. #6

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    نقل قول نوشته شده توسط hamedg1366 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.

    من تقریبا تازه کار در برنامه نویسی اندروید هستم ...

    چه فرقی بین Siling Menu با Navigation Drawer هست ؟
    سلام ، فرق اساسیشون اینه که NavigationDrawer بصورت رسمی از طرف توسعه دهنده های خود اندروید ارائه شده ، ولی SlidingMenu توسط یک (یا چند) توسعه دهنده مستقل ،
    نحوه پیاده سازی و استفادشون هم متفاوت هست.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    گفتیم ماهم نظری داده باشیم.

    Navigation Drawer روی اندروید ورژن پایین تر قابل اجرا نیست.
    اسلاید منو به همین دلیل توسعه داده شده و استفادش بیشتر از Nav Drawer هستش

  8. #8

    نقل قول: فرق بین Siling Menu با Navigation Drawer

    نقل قول نوشته شده توسط s3rv3r مشاهده تاپیک
    Navigation Drawer روی اندروید ورژن پایین تر قابل اجرا نیست.
    با SupportLibrary-v4 میتونید از api 4 به بعد استفاد کنید! (اندروید 2.1 = api 7)

تاپیک های مشابه

  1. فرق بین C++‎ builder ,visual C++‎ در چیست
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 33
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 20:06 عصر
  2. فرق بین آدرس فیزیکی و آدرس IP
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 13:20 عصر
  3. فرق بین سی ++ بولند و سی++ مایکروسافت(خیلی مهم)(کامپایلر ها)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1382, 15:05 عصر
  4. فرق بین stdcall,safecal,register
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 23:56 عصر
  5. فرق بین کد نویسی Aspx و Aspx.vb
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •