نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در اتصال به وب سرویس

  1. #1

    Question مشکل در اتصال به وب سرویس

    سلام
    من دارم از داخل یک ویندوز سرویس یک وب سرویس رو فراخوانی می کنم ولی اکسپشن Unable to connect to remote server دارم.
    همین پروژه رو وقتی میبرم روی یک سیستم دیگه که داخل شبکه ی محلیمون نیست درست کار میکنه.
    و از روی همین سیستم روی ویندوز و وب اپلیکیشن فراخوانی وب سرویس درست کار میکنه. فقط برای پروژه های ویندوز سرویس از داخل شبکه مون این مشکل پیش میاد.
    قضیه چیه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار m.fazlali
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    66

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    یکسری به لینک زیر بزن
    http://stackoverflow.com/questions/9...indows-service

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    با سلام
    اگه از ویندوز سرور استفاده می کنی برو و توی feutureها و WCF Serviceقسمت های امنیتیش رو نصب کن

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    از ویندوز سرور استفاده نمیکنم روی سیستم لوکال خودم فعلا دارم تست میکنم.
    مشکل از وب پراکسی میتونه باشه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    روی سیستم خودت هم به عنوان سرور و هم کلاینت می خوای باشه فعلا؟
    کدتو بفرست ...

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس





    Project.WebReference.DataAccess panel = new Project.WebReference.DataAccess();
    string reply= panel.Test();




    DataAccess اسم وب سرویسمه جالب اینه که آبجکت رو با موفقیت میسازه ولی روی خط string reply= panel.Test(); اکسپشن میده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    نقل قول نوشته شده توسط aynaz1366 مشاهده تاپیک
    سلام

    همین پروژه رو وقتی میبرم روی یک سیستم دیگه که داخل شبکه ی محلیمون نیست درست کار میکنه.
    اگه داخل شبکه استفاده می کنی ( چه VMWare باشه چه نه) نیاز به یه سرویس اعتبار سنجی داری ،
    proxy رو open می کنه یا نه؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    درست شد!
    توی قسمت Properties سرویس یوزر پس دامین رو دادیم درست شد
    ممنون از شما

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار m.fazlali
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    66

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    در لینکی که گذاشته بودم دقیقا همین روش را به عنوان پاسخ ذکر کرده بود !
    7 down vote accepted Check the account your Windows Service is running under. Since you're accessing a network resource, you'll need a domain account that has sufficient rights to access it (as your logged in user account does

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    جالبه واقعا این سایت ها کمک کننده هستند ممنون از شما m.fazali

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اتصال به وب سرویس

    بله مرسی این لینک خیلی کمکم کرد

    نقل قول نوشته شده توسط m.fazlali مشاهده تاپیک
    در لینکی که گذاشته بودم دقیقا همین روش را به عنوان پاسخ ذکر کرده بود !
    7 down vote accepted Check the account your Windows Service is running under. Since you're accessing a network resource, you'll need a domain account that has sufficient rights to access it (as your logged in user account does

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال وب سرویس به دلفی
    نوشته شده توسط th e nd در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 تیر 1393, 12:06 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 22:05 عصر
  3. مشکل اتصال با وب سرویس php
    نوشته شده توسط romixery در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1390, 09:35 صبح
  4. مشکل در اتصال به بانکهای اراکل
    نوشته شده توسط hmm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 09:29 صبح
  5. یک مشکل در اتصال به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط mo_jahan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •