نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در کدهای upload کردن فایل

  1. #1

    Post مشکل در کدهای upload کردن فایل

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من برای آپلود کدهای زیر رو نوشتم
    مشکل این کدها اینه که تمام فایل هایی رو که میگیره با یه اسم ذخیره میکنه
    در نتیجه فقط یه فایل همیشه در شاخه آپلود وجود داره چون بقیه replace می شه
    حالا می خوام این کدها رو طوری تغییر بدم که هر فیلی که میگیره با همون نامی که روی
    کامپیوتر کلاینت هست در شاخه آپلود هاست من ذخیره کنه و همچنین محدودیتی در فرمت فایل نداشته باشه یهنی هر فایلی رو آپلود کنه با هر فرمتی
    با تشکر
    <script runat="server">

    sub button_click(s as object,e as eventargs)
    dim y as string
    y=infile.postedfile.filename
    infile.postedfile.saveas("D:\uploads\a")
    end sub
    </script>

    <html>
    <body>

    <form enctype="multipart/form-data" runat="server">

    <input id="infile" type="file" runat="server"/>

    <P>

    <asp:button text="upload" onclick="button_click" runat="server"/>
    </form>

    </body>

  2. #2
    دوستان عزیز لطفا یه نفر به سوال من جواب بده
    کجائین با معرفتا؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    نکته ی اول اینکه چرا از کنترل FileUpload استفاده نمی کنی .

    در ضمن کد تو اشتباه هستش این درستشه :

    <script runat="server">

    sub button_click(s as object,e as eventargs)
    dim y as string
    y = infile.PostedFile.FileName
    Response.Write(y)

    infile.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(y))
    end sub
    </script>


    در واقع من اینجا نام فایل رو دادم تا ذخیره بشه و شما ظاهرا فراموش کردید !!!

    موفق باشی .

  4. #4
    سلام
    دستت درد نکنه فقط یه سوال
    y در اینجا نام فایل توشه یا مسیر کامل اون روی سیستم کلاینت؟
    من یه شاخه pic دارم روی هاست می خوام توی این شاخه بریزه همه فایل ها رو اسم این شاخه باید چه جوری اضافه بشه توی کد که بدش هم اسم فایل رو سیستم کلاینت بیاد؟
    با تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    با تغییر کد به

    infile.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath("Pic/" + y))

    فایلها تو شاخه Pic ریخته می شوند.

  6. #6
    سلام
    دستت درد نکنه واقعا لطف کردی

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در Upload سایت
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1385, 13:30 عصر
  2. upload کردن عکس
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 10:26 صبح
  3. upload
    نوشته شده توسط Sarah_Rastegar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 14:44 عصر
  4. upload بانک اطلاغاتی
    نوشته شده توسط karim.h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 19:08 عصر
  5. جایگزین فایل در upload
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •