نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    سلام دوستان با اجازه از بزرگانی که در این انجمن حضور دارن این تاپیکو در تمام نگارش ها گداشتم که همه بتونن این رو ببینن و برای اون کسانی که همیشه این سوالو در ذهنشون دارن و میگن ما کدوم زبان رو باید یاد بگیریم یا کدوم زبان اینده داره نسبت به بقیه بتونم بهشوم کمکی کرده باشم
    چون در این انجمن به جایی که تاپیک های سودمندتری رو ببینیم اکثرا راجع به این موضوع صحبت شده که ایا من انتخاب درستی کردم یا باید به سراغ زبان دیگری بروم خوب این باعثه تاسفه...!
    طبق اعلام سایت هایی که در زیر اعلام میکنم زبان جاوا رو به عنوان یکی از بهترین زبان های موجود و زنده دنیا برای یاد گیری و اموزش و حتی زبانی که در اینده جوابگو شما خواهد بود اعلام کردند میتونید این سایت ها رو مشاهده کنید

    http://mashable.com/2014/01/21/learn...ing-languages/
    http://www.sitepoint.com/best-progra...d-year-update/
    http://www.tiobe.com/index.php/conte...pci/index.html
    http://venturebeat.com/2014/06/24/ho...ming-language/
    https://www.udemy.com/blog/best-programming-language/

    اگر دوستان توجه کنند می تونند تاریخ این گزارش رو هم ببینند که مربوط تازگیهاست

    ممنون و امیدوارم کمکی کرده باشم به اونایی که هنوز سر در گمن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    مرسی که این مطالب رو جمع شده اینجا گذاشتید ولی بهتر اینه که فقط توی یک پست بزارید. این که توی چند شاخه بزارید دلیل بر اینکه حتمن دیده بشه نیست و برعکس شکل و شمایل اسپم داره و مهم تر از همه اینکه نمیشه توی یک تاپیک واحد و منسجم سرش حرف زد... پخش و پلا میشه موضوع

    اما در مورد موضوع زبان برنامه نویسی... همه این مطالب درست هستند اما به یه نکته توجه کنید. اونم اینه که جاوا از ابتدا هدفش رو برای سادگی گذاشت. این سادگیه بیش از اندازه دو رو داره، یکیش همون هدف جاواست... یعنی اینکه برنامه نویس راحت تر بنویسه... و بهتر بگم "هر برنامه نویسی بتونه بنویسه!!!" همین یکی از دلایل فراگیر شدن و شهرت جاواست. اما یه روی دیگه داستان اینه که بخاطر ساده بودن فرم زبان... برای یک سری کارا (که از قضا تو برنامه های دنیای امروز کم هم نیستن) باید حجم کد بالایی بنویسید تا بتونید به جاوا بفهمونید که چی میخواید!!!
    از طرف دیگه جاوا یه زیان امری، توصیفی (Imperative) هستش و این خودش تو دنیای امروز برنامه نویسی یه دردسره!
    توی 5 سال 10 سال گذشته جامعه فعال برنامه نویس دنیا دارن کشیده میشن به سمت مسیر هایی که بیشتر نیاز های امروز (برنامه های پر تعداد موبایل... سایت هایی مثل فیس بوک.. جی میل.. امکانات فراگیر و خدمات اینترنتی... و .. و ...و) رو جواب بده. مثل زبان های Functional مثل کد های Asynchronous و ... و حتی کمی قدرت و انعطاف بیشتر برای برنامه نویس مثل Dynamic Typing توی زبان.
    زبان هایی مثل Go, Node.js, Groovyو Scala, ... نتیجه همین تلاش ها هستن. اینجا دیگه برنامه نویس باید مهارت بیشتر کسب کنه.

    خلاصه جاوا زبایه که برای برنامه نویس های آماتور خلق شد... هرچند که مجبور شده به سمت مواردی که گفتم حرکت کنه (جاوای 8 و جاوای 9 رو ببینید)

    اگه دوست دارید چیزای خوب یاد بگیرید و کارای خوب بکنید و جاوا بلد هستید حتمن به زبان های Groovy و یا Scala هم سر بزنید. ببینید دنیاتون چه شکلی میشه ;)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    از توضیحتون ممنون
    میشه یکم بیشتر در مورد groovy و scala توضیح بدید ؟
    و همین طور در مورد جاوا 9

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    میشه یکم بیشتر در مورد groovy و scala توضیح بدید ؟
    https://groups.google.com/forum/#!to...ug/-drN5_3dvYQ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    سلام
    برای شروع پایتون زبان خیلی خوبیه.الان هم کم کم داره برای آموزش(در شروع) جایگزین جاوا میشه.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط احسان! مشاهده تاپیک
    سلام
    برای شروع پایتون زبان خیلی خوبیه.الان هم کم کم داره برای آموزش(در شروع) جایگزین جاوا میشه.
    از سینتکسش خوشم نمیاد ! یه جوریه .
    کلا ازش خوشم نمیاد !

    Write Once, Run Anywhere

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    منم با سینتکس python سازگاری ندارم.
    بخوای بخش ها رو با فاصله بزرگ ( همون Tab ) مشخص کنی، خودش پیچیده ترش میکنه!

    اما در مورد زبان برنامه نویسی جاوا خب تنها برای برنامه هایی که به سیستم عامل و سخت افزار وابستست، یکم مشکله. که اینم برای مزایای دیگش این کار رو کردن.
    در کل اما خیلی منظمه و از اسامی متد ها و کلاس ها و... بگیر که همشون با مسما هستند، و خیلی از زبان ها از اختصار و انواع ترکیبات من در اوردی باعث پیچیدگیش میشه.

    در مورد زبان های کمتر مطرح مثل groovy و scala هیچ اطلاعاتی ندارم و نمیدونم چقدر کتابخونه هاش جامع و کامله.
    آخرین ویرایش به وسیله vahid-p : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 15:37 عصر

  8. #8

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    پایتون به درد کسی می خوره که هکینگ کار می کنه و برنه های فازر می نویسه...چون خودم نزدیک یک سال پایتونو کار کردم...

    جاوا واقعا ارزش داره هر کی یاد بگیره....

  9. #9
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    من که تا 5 سال آینده می خوام یه سیستم عامل لینوکس گسترش بدم که فقط یه ماشین مجازی جاوا داشته باشه و فقط فایل های jar را به عنوان برنامه بشه روش نصب کرد . یکمی شبیه اندروید میشه . ولی اگه بشه چی میشه .
    جاوا واقعا از همه ی لحاظ عالیه . من سی ++ و سی و جاوا و چند تا زبان دیگه کار کردم ولی هیچی جاوا نمیشه .
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 22 آبان 1393 در 11:27 صبح

    Write Once, Run Anywhere

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من که تا 5 سال آینده می خوام یه سیستم عامل لینوکس گسترش بدم که فقط یه ماشین مجازی جاوا داشته باشه و فقط فایل های jar را به عنوان برنامه بشه روش نصب کرد . یکمی شبیه اندروید میشه . ولی اگه بشه چی میشه .
    جاوا واقعا از همه ی لحاظ عالیه . من سی ++ و سی و جاوا و چند تا زبان دیگه کار کردم ولی هیچی جاوا نمیشه .
    با این کارت موافقم منم یه چند وقتیه درگیر همین پروزم میخوام روی کرنل لینوکس یه سیستم مبتنی بر جاوا بیارم بالا دقیقا همین چیزی که شما گفتین ولی یه چند تا باگ دارم که باید حلش کنم خیلی خوشحال شدم یکی مثه من داره به این موصوع فکر میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله dasssnj : پنج شنبه 22 آبان 1393 در 11:27 صبح دلیل: .....

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط abdoullah.aberi مشاهده تاپیک
    با این کارت موافقم منم یه چند وقتیه درگیر همین پروزم میخوام روی کرنل لینوکس یه سیستم مبتنی بر جاوا بیارم بالا دقیقا همین چیزی که شما گفتین ولی یه چند تا باگ دارم که باید حلش کنم خیلی خوشحال شدم یکی مثه من داره به این موصوع فکر میکنه
    تا کجا پیش رفتید ؟

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    من هنوز مبتدیم اول راهم زیاد کاره خاصی نکردم بیشتر تست و فهمیدن معنایه سیستم عامل بوده

  13. #13

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    تفاوت جاوا با سی شارپ چیه


    چطور جاوا روی اکثر سیستمهایی که هر ریز پردازنده دارای دستورالعملها و کدهای ماشین خاص خود میباشد ، اجرا میشود


    تفاوت پردازنده با ریز پردازنده ، تفاوت زیرروال ، ساخت سافته ، شی گرا چیست؟

    دنبال هر کدوم از این ها گشتم اما به چیزی که خواستم نرسیدم ،

  14. #14
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری


    Write Once, Run Anywhere

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    من که تا 5 سال آینده می خوام یه سیستم عامل لینوکس گسترش بدم که فقط یه ماشین مجازی جاوا داشته باشه و فقط فایل های jar را به عنوان برنامه بشه روش نصب کرد . یکمی شبیه اندروید میشه . ولی اگه بشه چی میشه .
    هدفتون از این کار چیه دقیقا؟ اونوقت opengl رو چجوری میخواهید روی سیستم پیاده کنید؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار abdoullah.aberi
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    166

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    هدفتون از این کار چیه دقیقا؟ اونوقت opengl رو چجوری میخواهید روی سیستم پیاده کنید؟

    سلام دوست عزیز میشه میتونی با openGL کار کنی مشکلی نیست بهتر بود اول سرچ میکردید بعد پاسخ میداد ولی ایرادی نداره
    این لینکو ببین

    http://jogamp.org/

    میتونی OpenGL و OpenCL و OpenAL رو پیداسازی کنی

    با تشکر

  17. #17

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    حالا ما نفهمیدیم جاوا بدرد می خوره یا نه یه عده لینک میدن میگن عالیه
    یه عده میگن برا آماتورهاست .......

    آخرش ما چی بخونیم

    من نه برا شغل می خوام یه زبان برنامه نویسی می خوام که بتونم تو هک سایت و سرور حرفا برا گفتن داشته باشم

    یه عده میگن php عالیه یه عده میگن روبی عده ی دیگه هم به پایتون و پرل معتقدند



    --------------------------
    در کل برا هک می خوام تحت لینوکس کد بزنم

    -------------------------------------------------------------------
    الان 2 ساله که دارم با جاوا کار می کنم مگه ممکنه این زبان برا آماتورها باشه با وجودی که روزانه داره هزاران کتابخانه بهش اضافه میشه



    با تشکر از دوستان

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    بهترین راه اینه که از طریق jni توابعش call بشن که البته این کار برای هر call سربار زیادی داره. چیزی که تو اندروید هست الان. راه افتضاح ترم اینه که کل opengl رو با جاوا بنویسن که پرفورمنس به فنا میره.

    در هر صورت کسی سیستمی رو که بازی رو با لگ اجرا میکنه دوست نداره.
    اندرویدهم به احتمال زیاد در نسخه های بعدی از golang به جای java استفاده کنه به چندین دلیل که یکیش همین پرفورمنس پایین جاواست.

    مقایسه ی پرفورمنس جاوا و سی پلاس پلاس: http://benchmarksgame.alioth.debian....java&lang2=gpp
    یه نگاهی به ردیف Programmed in در اینجا بندازید و حضور سی پلاس پلاس و جاوا رو مقایسه کنید. (نکته جالب اینجاست که جاوا میگه یک بار بنویس همه جا اجرا کن ولی با کمی تامل میفهمیم منظورش از همجا تقریبا هیچ جاست، چون حتی خود اندروید هم به صورت رسمی از طرف جاوا پشتیبانی نمیشه)

    چرا اندروید به احتمال زیاد از جاوا جدا میشه؟ (از جاوا به گولنگ)
    - پرفورمنس
    - گولنگ واسه خود گوگله
    - بقیه محدودیت های جاوا
    - رقبای تازه از راه رسیده مثل تایزن

    اگه نره چی میشه؟
    - سیستم عامل تایزن که توسط Linux Foundation, Tizen Association, Samsung, Intel و شرکت های دیگه توسعه داده میشه سهم بزرگی از اندروید رو تصاحب میکنه (توسط بزرگترین فروشنده ی اندروید یعنی سامسونگ) و به تدریج "نابود" میشه.

    پس بهتره برای ساخت سیستم عاملتون کمی صبر کنید!
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : شنبه 18 بهمن 1393 در 10:47 صبح

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    حالا ما نفهمیدیم جاوا بدرد می خوره یا نه یه عده لینک میدن میگن عالیه
    یه عده میگن برا آماتورهاست .......

    آخرش ما چی بخونیم

    من نه برا شغل می خوام یه زبان برنامه نویسی می خوام که بتونم تو هک سایت و سرور حرفا برا گفتن داشته باشم

    یه عده میگن php عالیه یه عده میگن روبی عده ی دیگه هم به پایتون و پرل معتقدند



    --------------------------
    در کل برا هک می خوام تحت لینوکس کد بزنم

    -------------------------------------------------------------------
    الان 2 ساله که دارم با جاوا کار می کنم مگه ممکنه این زبان برا آماتورها باشه با وجودی که روزانه داره هزاران کتابخانه بهش اضافه میشه



    با تشکر از دوستان
    جاوا برای اندروید خوبه به نظر من. ولی واسه جاهای دیگه خوب نیست.
    واسه هک هم باید bash رو بلد باشید. کلا زبان های اسکریپتی خیلی مفیدن واسه هک سرور مثل php یا sql . (طبیعتا asp واسه هک سرور ویندوز)
    ولی واسه هک برنامه باید سی پلاس پلاس رو مسلط باشید یا به یکی از برنامه هایی که واسه هک کردن نوشته شده.
    ولی اگه تازه می خواهید برنامه نویسی رو شروع کنید از سی پلاس پلاس یا جاوا شروع کنید.

    اگه می خوای بیشتر بحث کنیم پیام خصوصی بده.

  20. #20
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    یه نگاهی به ردیف Programmed in در اینجا بندازید و حضور سی پلاس پلاس و جاوا رو مقایسه کنید. (نکته جالب اینجاست که جاوا میگه یک بار بنویس همه جا اجرا کن ولی با کمی تامل میفهمیم منظورش از همجا تقریبا هیچ جاست، چون حتی خود اندروید هم به صورت رسمی از طرف جاوا پشتیبانی نمیشه)
    پشتیبانی نکردن اندروید از جاوا به این معنی که شما گفتید نیست . اگه یه روزی اندروید از جاوا جدا بشه ، هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه چون هدف اصلی جاوا چیزی بیشتر از یه سیستم عامل موبایل مثل اندرویده و طی این سالها کارامدی جاوا به همه ثابت شده و به خیلی از اهدافش هم رسیده و درستی شعارش را هم به همه ثابت کرده . حالا به خاطر اینکه سرعت اجرای فلان برنامه و فلان الگوریتم در جاوا از سی ++ کمتره نمیشه این همه در مورد جاوا بد گویی کرد . هر زبانی برای کاری ساخته شده و قطعا سی ++ برای برنامه هایی که نیاز به سرعت زیاد دارند استفاده میشه. اما بسیاری از جا ها هست که سی ++ به جاوا نمیرسه مثل J2EE و برنامه نویسی وب با جاوا و برنامه نویسی برای بسیاری از وسایل برقی اطراف ما و برنامه نویسی برنامه های کراس پلتفرم

    (ضمنا احتمال جدا شدن اندروید از جاوا خیلی کمه . چون golang زبانی نیست که بخواد با جاوا رقابت کنه ، چه برسه به برابری ! و اینکه طی این چند سال تمام برنامه نویس های اندروید به خاطر اندروید جاوا را یاد گرفتند و تجربه ی زیادی در این چند سال کسب کردند و فکر نمی کنم حاضر باشن تجربیات و یادگیری ها و هزینه هایی که کردن را فراموش کنند و یه زبان دیگه را یاد بگیرند)

    Write Once, Run Anywhere

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نمیدونم احساس شما و بقیه نسبت به این بحث چیه ولی من دوست دارم چیزای جدید یاد بگیرم.

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    اگه یه روزی اندروید از جاوا جدا بشه ، هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه چون هدف اصلی جاوا چیزی بیشتر از یه سیستم عامل موبایل مثل اندرویده و طی این سالها کارامدی جاوا به همه ثابت شده و به خیلی از اهدافش هم رسیده و درستی شعارش را هم به همه ثابت کرده .
    جاوا الان یکی از محبوبترین زبان هاست ولی بخش عمده اش به خاطر اندرویده، پس هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه منطقی نیست.
    (جاوا تو وب محبوب نیست) (جاوا واسه دسکتاپ چندان محبوب نیست، یه نگاهی به برنامه های سیستم خودتون بندازید)

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    بسیاری از جا ها هست که سی ++ به جاوا نمیرسه مثل J2EE و برنامه نویسی وب با جاوا و برنامه نویسی برای بسیاری از وسایل برقی اطراف ما و برنامه نویسی برنامه های کراس پلتفرم
    بله در برنامه نویسی وب جاوا خوب هست البته سی داره اون پشت کار اصلی رو میکنه (لینوکس، آپاچی، ...) ولی برنامه نویسی کراس پلتفرم شعاری بیش نیست. جاوا خیلی از سکوها رو پشتیبانی نمی کنه مثلا موارد مربوط به سیستم عامل های موبایل رو گفتم. برنامه های کراس پلتفرم مثل فایرفاکس، کروم، اصلا خود ماشین مجازی جاوا با چه زبانی نوشته شده اند؟ با جاوا؟

    نقل قول نوشته شده توسط dasssnj مشاهده تاپیک
    (ضمنا احتمال جدا شدن اندروید از جاوا خیلی کمه . چون golang زبانی نیست که بخواد با جاوا رقابت کنه ، چه برسه به برابری ! و اینکه طی این چند سال تمام برنامه نویس های اندروید به خاطر اندروید جاوا را یاد گرفتند و تجربه ی زیادی در این چند سال کسب کردند و فکر نمی کنم حاضر باشن تجربیات و یادگیری ها و هزینه هایی که کردن را فراموش کنند و یه زبان دیگه را یاد بگیرند)
    مسلما هر شرکتی دوست داره از محصول خودش استفاده کنه تا محصول شرکت های دیگه. دقت کنید که golang داره توسط google توسعه داده میشه به طور دقیق توسط سه تا از بهترین برنامه نویسای دنیا یعنی Robert Griesemer, Rob Pike, and Ken Thompso . انتخاب دست برنامه نویسا نیست دست گوگله اون میگه چه زبانی باید استفاده بشه و زبانی رو انتخاب میکنه بیشتر به نفعش هست.
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : یک شنبه 19 بهمن 1393 در 11:06 صبح

  22. #22
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    جاوا الان یکی از محبوبترین زبان هاست ولی بخش عمده اش به خاطر اندرویده، پس هیچ صدمه ای به جاوا وارد نمیشه منطقی نیست.
    (جاوا تو وب محبوب نیست) (جاوا واسه دسکتاپ چندان محبوب نیست، یه نگاهی به برنامه های سیستم خودتون بندازید)
    تا قبل از وجود اندروید هم جاوا زبان محبوبی بود و الانم هست و خواهد بود ....

    ================================================== =======

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    بله در برنامه نویسی وب جاوا خوب هست البته سی داره اون پشت کار اصلی رو میکنه (لینوکس، آپاچی، ...) ولی برنامه نویسی کراس پلتفرم شعاری بیش نیست. جاوا خیلی از سکوها رو پشتیبانی نمی کنه مثلا موارد مربوط به سیستم عامل های موبایل رو گفتم. برنامه های کراس پلتفرم مثل فایرفاکس، کروم، اصلا خود ماشین مجازی جاوا با چه زبانی نوشته شده اند؟ با جاوا؟
    پس اگه می تونید با سی برای وب برنامه بنویسید !!!

    ================================================== =======
    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    مسلما هر شرکتی دوست داره از محصول خودش استفاده کنه تا محصول شرکت های دیگه. دقت کنید که golang داره توسط google توسعه داده میشه به طور دقیق توسط سه تا از بهترین برنامه نویسای دنیا یعنی Robert Griesemer, Rob Pike, and Ken Thompso . انتخاب دست برنامه نویسا نیست دست گوگله اون میگه چه زبانی باید استفاده بشه و زبانی رو انتخاب میکنه بیشتر به نفعش هست.
    گوگل با زبان go lang به هیچ عنوان سود نمی کنه . چون حتی اگه زبان خودش هم باشه ، برنامه نویس ها هستند که قراره برای سیستم عاملش برنامه بنویسند ، پس اگه اونها کم بشن ضرر می کنه و سودی نداره . ضمنا زمانی می تونه اون را جایگزین کنه کنه که بدونه می تونه جای جاوا را بگیره پس مال google بودن این زبان دردی را دوا نمی کنه ....


    ================================================== =======

    Write Once, Run Anywhere

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    عزیزم با سی/سی++ هم میشه برنامه نویسی وب کرد. شما میتونید فایل کامپایل شده cgi رو در سایتون استفاده کنید. این کار خیلی معموله و خیلی از سایتای بزرگ بخشی شون با سی نوشته شده. (مثلا اینجا رو ببینید)
    راه دیگه سوکت نویسیه که امکانات بیشتری نسبت به برنامه های مبتنی به وب و مرورگر به شما میده.
    من نگفتم جاوا زبان بدیه. به نظر من جاوا آسون ترین و بعد از swift قشنگترین و تمیزترین دستورزبان رو داره ولی همه چیز دستورزبان نیست. خروجی اهمیت زیادی داره و واسه ساختن سیستم عامل جاوا خوب نیست. برای چیزای دیگه ممکنه خوب باشه.
    دستور زبان های متداول امروزی مثل جاوا، سی++، پی اچ پی و حتی زبان های مدرن تر مثل go شبیه به هم است. در نتیجه هم یادگیری زبان جدید کار سختی نیست هم پورت کردن کتابخانه های قبلا نوشته شده. به قول شما "تجربیات و یادگیری ها و هزینه هایی که کردن" بیشتر مربوط به تکنیک های برنامه نویسی و یادگیری کتابخانه ها هست نه یادگیری syntax یه زبان. که اینها با تغییر زبان تغییر نمیکنه و از بین نمیره.
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : دوشنبه 20 بهمن 1393 در 09:44 صبح

  24. #24

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    ببینید یک روزی استاد عزیزم حرف قشنگی زد و منم می خوام اونو براتون بازگو کنم :
    ببینید سوپ هم غذاست، قرمه سبزی هم غذاست ، پیتزا هم غذاست اما سوپ را با قاشق می خورند، قرمه سبزی رو هم با قاشق و چنگال، پیتزا هم با دست، سالاد هم با چنگال
    تا حالا دیدید که کسی سوپ را با چنگال بخوره؟
    زبانهای برنامه نویسی هر کدومشون برای یک زمینه ای مناسب هستند و مقایسه اونها با هم اصلا کار درستی نیست،جاوا زبان برنامه نویسی بسیار خوبیه که خیلی قابلیت ها داره و نسبتا سادست و میتونه گزینه خوبی برای شروع برنامه نویسی باشه.
    ++C هم که به نوعی پدر جاواست، توی دنیای واقعی شاید یک فرزند از پدر در زمینه های مختلف بهتر باشه اما در کامپیوتر حداقل در زمینه برنامه نویسی این موضوع صدق نمیکنه
    اینکه گوگل بیاد و جاوا رو بزاره کنار غیرممکنه نه بخاطر ترس از دست دادن برنامه نویسها بلکه اصلا از اول هم گوگل به دلیل اینکه به مایکروسافت دهن کجی کنه رفت سراغ جاوا تا #C بره تو حاشیه، دوم اینه که جاوا به مراتب مقبولیت خیلی بیشتری نسبت به golang داره و خیلی محبوب تره پس این قضیه که مثل همون شایعاتیه که میگفتن گوگل می خواد اندرویدو بزاره کنار یه سیستم عامل مخصوص خودش بسازه

  25. #25
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    بله می دونم با اونها هم میشه نوشت اما زیاد استفاده نمیشه و نمی تونه جای جاوا را بگیره .

    ===============
    هسته ی سیستم عامل قرار نیست با جاوا نوشته بشه ! قراره یه هسته ی Unix باشه و ماشین مجازی جاوا روی اون سوار بشه و این سیستم عامل یه API هایی داشته باشه که برنامه نویس ها با استفاده از اون براش می تونن به غیر از برنامه های عادی جاوا ، برنامه هایی با دسترسی های بیشتر سیستمی و با قابلیت های مختص به سیستم عامل بسازند . این تازه طرح کلی و مفهومیه . باید ایده پردازی بشه و با طرح های مختلف بهبود پیدا کنه و ....
    =============

    شاید ناراحت بشید اما زبان swift بعد از Obj-c به نظرم بد ترین syntax را داره !

    Write Once, Run Anywhere

  26. #26

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    بهترین راه اینه که از طریق jni توابعش call بشن که البته این کار برای هر call سربار زیادی داره. چیزی که تو اندروید هست الان. راه افتضاح ترم اینه که کل opengl رو با جاوا بنویسن که پرفورمنس به فنا میره.

    در هر صورت کسی سیستمی رو که بازی رو با لگ اجرا میکنه دوست نداره.
    اندرویدهم به احتمال زیاد در نسخه های بعدی از golang به جای java استفاده کنه به چندین دلیل که یکیش همین پرفورمنس پایین جاواست.

    مقایسه ی پرفورمنس جاوا و سی پلاس پلاس: http://benchmarksgame.alioth.debian....java&lang2=gpp
    یه نگاهی به ردیف Programmed in در اینجا بندازید و حضور سی پلاس پلاس و جاوا رو مقایسه کنید. (نکته جالب اینجاست که جاوا میگه یک بار بنویس همه جا اجرا کن ولی با کمی تامل میفهمیم منظورش از همجا تقریبا هیچ جاست، چون حتی خود اندروید هم به صورت رسمی از طرف جاوا پشتیبانی نمیشه)

    چرا اندروید به احتمال زیاد از جاوا جدا میشه؟ (از جاوا به گولنگ)
    - پرفورمنس
    - گولنگ واسه خود گوگله
    - بقیه محدودیت های جاوا
    - رقبای تازه از راه رسیده مثل تایزن

    اگه نره چی میشه؟
    - سیستم عامل تایزن که توسط Linux Foundation, Tizen Association, Samsung, Intel و شرکت های دیگه توسعه داده میشه سهم بزرگی از اندروید رو تصاحب میکنه (توسط بزرگترین فروشنده ی اندروید یعنی سامسونگ) و به تدریج "نابود" میشه.

    پس بهتره برای ساخت سیستم عاملتون کمی صبر کنید!
    سلام. اگه با ساختار سیستم‌عامل اندروید آشنا باشید می‌دونید که تقریبا همه‌چیزش روی یه ماشین مجازی جاوای ویرایش‌شده به اسم Dalvik (اخیرا ART) اجرا می‌شه.
    فرض کنیم طبق استدلال‌های شما قراره Go رو جایگزین Java کنیم!
    • در مورد ماشین مجازی میخوایم چکار کنیم؟!
    • ساختار فایل‌های apk که برگرفته از jarهای جاواست رو لازمه تغییر بدیم. درسته؟
    • باید کلی مستندات و IDE و محیط توسعه‌ی جدید طراحی کنیم...
    • به فرض که این‌کار‌ها رو کردیم، دیگه به نظرت کاربر حرفه‌ای/نیمه‌حرفه‌ای قبول می‌کنه که این اندرویده؟! با این همه تغییر؟
    • نرم‌افزارای قدیمی‌تر هیچ‌کدوم دیگه به درد نمی‌خورن
    • ...

    در نتیجه ممکنه گوگل یا هر شرکت دیگه‌ای دست به چنین کاری بزنه. ولی مسلما دیگه اسم اون سیستم‌عامل اندروید نیست! باید یه اسم دیگه بذاره روش و اندروید رو تعطیل کنه.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد فدوی : سه شنبه 21 بهمن 1393 در 15:15 عصر
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  27. #27
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    زبانهای برنامه نویسی هر کدومشون برای یک زمینه ای مناسب هستند و مقایسه اونها با هم اصلا کار درستی نیست،جاوا زبان برنامه نویسی بسیار خوبیه که خیلی قابلیت ها داره و نسبتا سادست و میتونه گزینه خوبی برای شروع برنامه نویسی باشه.
    ++C هم که به نوعی پدر جاواست، توی دنیای واقعی شاید یک فرزند از پدر در زمینه های مختلف بهتر باشه اما در کامپیوتر حداقل در زمینه برنامه نویسی این موضوع صدق نمیکنه
    دقیقا.

    هسته ی سیستم عامل قرار نیست با جاوا نوشته بشه ! قراره یه هسته ی Unix باشه و ماشین مجازی جاوا روی اون سوار بشه و این سیستم عامل یه API هایی داشته باشه که برنامه نویس ها با استفاده از اون براش می تونن به غیر از برنامه های عادی جاوا ، برنامه هایی با دسترسی های بیشتر سیستمی و با قابلیت های مختص به سیستم عامل بسازند .
    این خیلی خوبه.

    شاید ناراحت بشید اما زبان swift بعد از Obj-c به نظرم بد ترین syntax را داره !
    من از شنیدن نظر شما ناراحت نمیشم. ولی obj-c واقعا افتضاح بود قبول دارم. swift هم یکمی پیچیده است واسه همین واسه همه جالب نیست.

    در مورد ماشین مجازی میخوایم چکار کنیم؟!
    اصلا مشکل همین ماشین مجازیه.

    ساختار فایل‌های apk که برگرفته از jarهای جاواست رو لازمه تغییر بدیم. درسته؟
    نرم‌افزارای قدیمی‌تر هیچ‌کدوم دیگه به درد نمی‌خورن
    به فرض که این‌کار‌ها رو کردیم، دیگه به نظرت کاربر حرفه‌ای/نیمه‌حرفه‌ای قبول می‌کنه که این اندرویده؟! با این همه تغییر؟نرم‌افزارای قدیمی‌تر هیچ‌کدوم دیگه به درد نمی‌خورن
    حتی اگه سیستم تغییر زیادی کنه نرم افزار های قبلی هم قابل اجرا خواهند بود. به عنوان مثال همین تایزن و ویندوز و سیستم عامل های دیگه با اینکه ربطی به اندروید ندارند میتونن برنامه های اندروید رو اجرا کنن. کاربر معمولی شاید متوجه هیچ تغییری نشه و کاربر حرفه ای هم از این بهینه سازی استقبال میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : سه شنبه 21 بهمن 1393 در 14:30 عصر

  28. #28

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک
    جاوا برای اندروید خوبه به نظر من. ولی واسه جاهای دیگه خوب نیست.
    واسه هک هم باید bash رو بلد باشید. کلا زبان های اسکریپتی خیلی مفیدن واسه هک سرور مثل php یا sql . (طبیعتا asp واسه هک سرور ویندوز)
    ولی واسه هک برنامه باید سی پلاس پلاس رو مسلط باشید یا به یکی از برنامه هایی که واسه هک کردن نوشته شده.
    ولی اگه تازه می خواهید برنامه نویسی رو شروع کنید از سی پلاس پلاس یا جاوا شروع کنید.

    اگه می خوای بیشتر بحث کنیم پیام خصوصی بده.

    پس با این وجود من جاوا رو بندازم دور

    یه سوال براچی ابزارهای کالی لینوکس رو با جاوا نوشتن
    مثلا vega سورسش جاواست خیلی راحت سایتها رو اسکن می کنه
    اگه بدرد نخور بود پس براچی تو کالی دارن ازش استفاده می کنن

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    ببینید خوب مطلق و بد مطلق وجود نداره و اگه به جزییات دقت کنیم خوبتر و بدتر وجود دارند. مثلا جاوا رو میشه راحت تر ازسی پلاس پلاس یاد گرفت. پرفرمنس سی++ بهتر از جاواست. و "تر" های دیگری هم وجود داره. حالا باید دید واسه گروه کدوم "تر" ها مهمتره.

  30. #30

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    اگر بخوام تو زمینه اکسپلویتینگ کار کنم
    چه زبانهایی رو باید یاد بگیرم

    اگه یه منبع درست و حسابی هم بزارید ممنونتون میشم


    تو سایتهای ایرانی

    میگن
    سی
    لینوکس
    اسمبلی


    تو سایتهای خارجی میگن معماری ،سی ،اسمبلی ،لینوکس من که گیج شدم
    واقعا انتخاب یه زبان از انتخاب یه همسر وحشتناک سخت تتره

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    یه سرچ بزنی تو گوگل یه سری لینک مفید مثل این پیدا میکنی!

  32. #32

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    حالا با این وجود نظرتون در باب جاوا چیه
    بنظرتون تو آینده ممکنه بره کنار یه زبان دیگه جاش رو بگیره یا نه به احتمال زیاد کنار که نمیره حرفه ای ترش هم می کنن


    اگه به سی نگاه کنیم با وجود زبانهای مختلف هنوزم بصورت وحشتناک کارایی داره(البته با گذشت مدت زمان طولانی و آمدن زبانهای مختلف)

  33. #33
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    "به نظر من" آینده جاوا تا حد زیادی به آینده اندروید بستگی داره. جاوا واسه وب خوبه ولی زیاد محبوب نیست. الان 85 درصد سایتا با پی اچ پی هست. سهم جاوا فقط 2 درصده. برای برنامه نویسی چندسکویی دسکتاپ هم راه حل های بهتر از جاوا وجود داره. مثل سی++ و کیوت. معمولا برنامه هایی که توسط کمپانی های بزرگ واسه دسکتاپ ساخته میشن با سی++ هست. این علت برتری سی++ به جاوا در برنامه نویسی دسکتاپ نیست، معلولش هست.
    من جاوا رو دوست ندارم به خاطر ماشین مجازی. برنامه ای که (1) برنامه ی شما رو "کنترل" میکنه. (2) سرعتشو کم میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : شنبه 25 بهمن 1393 در 12:22 عصر

  34. #34
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری


  35. #35

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    من مبتدی هستم
    یه زبان میخام هم آسون باشه و هم برای برنامه نویسی دسکتاپ (برای نوشتن برنامه های ویندوزی) میخام برای آینده (یعنی برای الان نمیخام که کار کنم)
    الان دارم ++C کار میکنم (بماند چرا) ولی یه زبانی میخام که ساده تر از ++C باشه و چمیدونم اینکه مجبور باشی نام توابع پیش پردازنده رو حفظ کنی و گیر عجیب و غریبی که ++C روی سینتک ها داره رو نداشته باشه و کلا سختی های ++C رو نداشته باشه و توی برنامه نویسی ویندوزی (برای وب نه) علاوه بر سادگی ، قدرت نسبی هم داشته باشه (بیشتر سادگی رو میخام)
    من نه درباره ی جاوا و نه درباره ی #C چیزی نمیدونم ولی این طور که تحقیق کردم ، هر دوشون نسبت به زبان های دیگه توی سادگی مطرح هستن . اما انگار #C رو فقط توی برنامه نویسی وب کاربرد داره؟ درسته؟ اگه درست نیست ، به نظر شما توی اپلیکیشن ، کدوم بهتره؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری

    من نه درباره ی جاوا و نه درباره ی #C چیزی نمیدونم ولی این طور که تحقیق کردم ، هر دوشون نسبت به زبان های دیگه توی سادگی مطرح هستن
    برای برنامه های ویندوزی C#‎ . شک نکنید.

    من جاوا رو دوست ندارم به خاطر ماشین مجازی. برنامه ای که (1) برنامه ی شما رو "کنترل" میکنه. (2) سرعتشو کم میکنه.
    خب این مسئله ای که هم میشه گفت خوبه هم بد. من خودمم دوست داشتم میتونستم با جاوا به راحتی برنامه های سیستمی بنویسم. اما این جاوا رو از هدفش دور میکنه و میشه شبیه زبان های دیگه. البته به نظرم جاوا میتونه در آینده چنین امکانی رو به راحتی در اختیار برنامه نویس ها قرار بده و به جای تولید بایت کد و تبدیل بایت کد به کد اجرایی در ماشین مقصد، کد ماشین های مقصد رو مستقیما تولید کنه.
    البته باید یه جورایی کتابخانه independent و dependent داشته باشه تا برنامه نویس نوعش رو خودش انتخاب کنه.

    اینکار برای جاوا بسیار ساده تره تا C#‎ و... که بعدا میخوان رو سیستمهای مختلف اجرا بشن. چون جاوا اولش با استقلال از سکو شروع کرده و کدها غالبا cross-platform هستن، و به راحتی میتونه برای هر پلتفرم کد نهاییش رو تولید کنه. اما چون تمام برنامه های C#‎ برای ویندوز نوشته شدن، اینکار رو دشوارتر میکنه که بخواد مستقل از سکو بشه (کاری که مایکروسافت سعی در انجامش داره)

    در نتیجه از این نظر باهاتون موافقم، ای کاش میشد برنامه ای نوشت که نیاز به ماشین مجازی نداشت، اما یه جورایی فعلا تنها راهه. همونطور که گفتم میتونن این امکان رو در آینده نزدیک فراهم کنند، اگر ببینند کاربرها این نیاز رو به شدت در جاوا احساس میکنند هر چند بعیده. چون کسی که میاد سمت جاوا همین ویژگی هاش رو میخواد، گاها نیاز به دسترسی های سیستمی داره که خب برای خیلیهاش لایبرری وجود داره.

تاپیک های مشابه

  1. بهترین زبان برنامه نویسی برای فروشگاه ساز
    نوشته شده توسط kav3h11 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:15 صبح
  2. بهترین زبان برنامه نویسی برای ساختن یک سیستم عامل
    نوشته شده توسط unix_svr4 در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 23
    آخرین پست: یک شنبه 25 خرداد 1393, 21:23 عصر
  3. سوال: بهترین زبان برنامه نویسی برای فروشگاه ساز
    نوشته شده توسط kav3h11 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1392, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •